Arama
Arama Sonuçları
Milli Takımın galibiyetini halay çekerek kutladılar
Hakkari'nin Çukurca Kaymakamı Mert Kumcu, Milli Takımın Çekya'yı 2-1 mağlup etmesinin ardından galibiyeti halay çekerek kutladı.
Engelli gençlerin asker eğlencesinde halay çekti
Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, 6 engelli genç için düzenlenen asker eğlencesine katıldı. Gençlerle halay çeken Vali Çiçek, engelli gençlerin avuçlarına da askerlik kınası sürdü.
Kaymakam Korkutata, engellilerin eğlencesine eşlik etti
Adıyaman’ın Kahta ilçesinde 10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası kutlamalarında Kahta Kaymakamı Selami Korkutata, engellilerin günlerini kutlayarak birlikte halay çekti.
"Sivas tarihi bir gün yaşıyor"
İstanbul’dan saat 08.40’ta hareket eden Yüksek Hızlı Tren, aktarmasız 7 saatlik yolculuğun ardından Sivas'a vardı. Vali Yılmaz Şimşek, "Sivas tarihi bir gün yaşıyor" dedi.
“Yüksekova’da marka olabilecek çok değer var”
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan V. Ali Çelik, "Gençlerle Yeni Ufuklara" temalı söyleşi kapsamında Yüksekova‘daki öğrencilerle bir araya geldi. İlçede bulunan 20 farklı liseden, 220 öğrencinin katıldığı söyleşi programına Muharrem Malazgirt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ev sahipliği yaptı.
TYT kampında hem öğrendiler, hem eğlendiler
Mardin Nusaybin Kaymakamı Ercan Kayabaşı, 2024 YKS'ye hazırlanan gençlerle bir araya geldi. Kaymakam Kayabaşı, kampın son gününde öğrencilerle birlikte kemençe eşliğinde halay çekti.
Dağların ve halk oyunlarının şehrinde halay çekti
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Okul Sporları Mahalli Halk Oyunları Yarışması'nı izledi. Öğrencileri tebrik eden Vali Çelik, yarış sonrasında öğrencilerle birlikte halay çekerek, "Halk oyunları Hakkâri’nin olmazsa olmazı, burası dağların ve halk oyunlarının şehridir" dedi.
Kar üstünde halay
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, Hesarek Kayak Merkezi’nde halaya eşlik etti. Vali Usta, halay videosunu Vali Usta, “Fena değildim diye düşünüyorum” diyerek paylaştı.
Hakkari’de Kar Festivali heyecanı
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik beraberindeki heyet ile birlikte; Hakkari Valiliği, Hakkari Belediyesi ve Vakıfbank katkılarıyla düzenlenen Hakkari Mergabütan Kayak Merkezi’nin 5’inci Kar Festivali Açılış Törenine ev sahipliği yaptı.
En çok kitap okuyanlara ödül
Kars Valisi Ziya Polat, Kafkas Projesi kapsamında en çok kitap okuyan öğrenci ve velileri ödüllendirdi. Vali Polat, halay-potpori gösterisine de eşlik ederek, öğrencilerle halay çekti.
Hamsi ile şenlenip, horon ile eğlendiler
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, Sinop Belediye Başkan Yardımcısı İsmet Damaroğlu, Sinop Üniversitesi Rektörü Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şakir Taşdemir, Vali Yardımcısı Ali Osman Bulat, protokol üyeleri ve kurum müdürleri ile birlikte, Sinop Üniversitesi tarafından bu yıl 8.’si düzenlenen Hamsi Şenliği'nde gençler ile bir araya geldi. Etkinliğe katılan öğrencilere ekmek arası hamsi ikram eden Vali Özarslan, gençlerin horon ve halay eğlencelerine de eşlik etti.
Hazro’da toplu sünnet şöleni
Diyarbakır Hazro Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Doğukan Koyuncu’nun koordinesinde düzenlenen toplu sünnet şöleninde 100 çocuk erkekliğe ilk adımı attı.
Ankara’da Tokat rüzgarı
Tokat'ın zengin kültürü ve nefis yöresel ürünlerinin sergilendiği ‘Tokat Tanıtım Günleri’nin açılışına katılan Vali Numan Hatipoğlu, Ankara’da yaşayan Tokatlılar ile tüm vatandaşları Tokat’ın lezzetleri, doğal, tarihi, kültürel ve yöresel değerlerini görmeye davet etti.
El sanatları festivaline halaylı açılış
Bu yıl ikincisi düzenlenen Altıneller Geleneksel El Sanatları Festivali’nin açılışını çocuklarla birlikte yapan Kars Valisi Ziya Polat, halk oyunları ekibiyle halay çekti.
‘Spor Van’a halaylı açılış
Spor Van Projesinin 2023-2024 yılı açılışı Vali Ozan Balcı’nın katılımıyla yapılan törenle Van Atatürk Stadyumunda gerçekleştirildi.
Üniversiteyi kazanan öğrencilere 5 bin lira burs
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, “Dicle’nin Kuzuları Uyanış Gençlikle Hayallerine Kavuştu” programında akademi liselerinde eğitim gören ve üniversiteyi kazanan bin 41 öğrenci için ödül töreni düzenledi.
Şehit çocuğunun düğününde halay çekti
Hakkari Valisi Ali Çelik, şehit çocuğu uzman çavuşun düğününde halay çekerek, Keskin ve Tuncer ailesinin mutluluklarını paylaştı.
Nusaybin'de 2'inci Diyabet Kampı
Güneydoğu Anadolu Bölgesinde ve Mardin'de ilk ve tek olma özelliği taşıyan "Mardin Diyabetli Çocuklar Kampı" bu yıl Nusaybin'de ikinci defa düzenlendi.
Bölgenin en büyük mesire alanına halaylı açılış
Bitlis Valisi Oktay Çağatay, Ak Parti Bitlis Milletvekili Turan Bedirhanoğlu ile 27. Dönem Ak Parti Bitlis Milletvekilleri Cemal Taşar ve Vahit Kiler ile birlikte bölgenin en büyük mesire alanı olan Tatvan Belediyesi Mesire alanının açılışına katıldı.
Cizreli çocuklar ‘Merkezim Her Yerde’ projesi ile eğleniyor
Şırnak Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nazlı Demir, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın "Merkezim Her Yerde" projesi çerçevesinde Cizre Gençlik ve Spor Merkezi tarafından Düzova köyü ilk ve ortaokulunda öğrenciler için düzenlenen etkinliğe katıldı.
Yüksekova'da kar altında kayak yarışması
Hakkari Yüksekova Kaymakamı Ömer Çimşit, Kamışlı köyünde düzenlenen ve ilçenin ilk defa ev sahipliği yaptığı “Türkiye Kayaklı Koşu Eleme Yarışması”nı yerinde izledi. Kaymakam Çimşit, Türkiye’nin dört bir yanından Yüksekova’ya gelen teknik heyet, takım ve yarışmacılara başarılar diledi.
Dondurucu soğukta Muradiye Şelalesi’ne girdiler
Van Muradiye Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Melih Aydoğan, dondurucu soğukta Muradiye Şelalesi’nin sularına giren aktivistlere sıcak çorba ikram etti.
Adana’da renkli maraton
Adana Valiliği 5 Ocak Adana’nın Kurtuluşu kutlama programında yer alan ve Adana Büyükşehir Belediyesi’nce düzenlenen 13. Uluslararası Yarı Maratonu renkli görüntülere sahne oldu.
Cafe Savur’a halaylı açılış
Mardin Savur Kaymakamlığı ve Savur Belediyesi'nin ortak projesi Cafe Savur'un Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın iştirakiyle Mardin'de gerçekleşen toplu açılış programında açılışı gerçekleşmişti. Açılış sonrası İlçe Kaymakamlığı ve Belediyesi tarafından Cafe Savur önünde açılış şenliği ve hayır ikramı programı düzenlendi.
Hamsi ile şenlenip, horon ile eğlendiler
Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu, Sinop Üniversitesi tarafından düzenlenen ve 2 ton hamsinin tüketildiği ‘Geleneksel 7. Hamsi Şenliği’nde gençler ile bir araya geldi.
“Asıl engel gönüllerdeki engeldir”
Erzincan’da Engelliler Günü münasebetiyle “Engelsiz bir yaşam için başardıklarımı gör, beni fark et” sloganıyla kortej yürüyüşü düzenlenerek, farkındalığa dikkat çekildi.
“Nusaybin, eski Nusaybin değil”
Adı artık festival ve konserlerle anılan Mardin Nusaybin’de düzenlenen Nar Festivali’nde konuşan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, “Nusaybin eski Nusaybin değil. Nusaybin dediğimizde artık aklımıza huzur, kardeşlik, barış ve güven geliyor elhamdülillah” dedi.
Palamut ile şenlendiler, horon ile eğlendiler
Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu, Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından KYK Mahmut Kefevi Erkek Öğrenci Yurdu’nda düzenlenen “Biz Bize Moral Akşamları” etkinliğine katıldı.
Gençlerle davul zurna eşliğinde halay çekti
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan’ın katılımı ile Viranşehir’de yapımı tamamlanan Gençlik Merkezi'nin açılışı yapıldı. Vali Ayhan ilçedeki temasları kapsamında gençlerle de davul zurna eşliğinde gençlerle halay çekti.
Bozkır Kaymakamlığından üniversite gençlerine yemek ve müzik ziyafeti
Konya Bozkır Kaymakamı Ahmet Berkay Deniz, Türkiye’nin her bölgesinden Bozkır Meslek Yüksekokulu’nda eğitim- öğretim görmeye gelen üniversite gençliğiyle buluştu.