Arama
Arama Sonuçları
Kilit kavşaktaki trafiğe havadan denetim
Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Mühimmat ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ali Durmuş, İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ ve İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb. Barış Cücen ile birlikte havadan yapılan trafik denetimine katıldı.
Kayyımlar belediyenin borcunu yüzde 115’ten 35’e indirdi
Vali Ekrem Canalp’in başkan vekilliğini yürüttüğü Batman Belediyesi, belediye borçlarını gündeme getiren ve Meclis’te bir araştırma komisyonu kurulması için önerge veren HEDEP milletvekillerini ters köşe yaptı. HEDEP milletvekillerinin gündeme getirdiği borcun kayyımlar öncesinde alınan dış borç olduğunu açıklayan Batman Belediyesi, “Kayyımlar, Batman Belediyesini % 115'lik borç stoğu ile devralmış olup, an itibari ile bu oranı % 35 seviyesine indirmiştir” dedi.
“Teröristlerin nefeslerini keseceğiz”
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bölücü terör örgütüne yönelik İstanbul ve Kırklareli'nde 26 farklı adrese operasyon düzenlendiğini, operasyonda HDP il sözcüsü ve ilçe başkanlarında da aralarında bulunduğu 20 kişinin yakalanarak gözaltına alındığını duyurdu.
Okullara zeka oyunları ve spor malzemesi dağıttı
Van’ın spor alt yapısının geliştirilip güçlendirilmesi için başlatılan Spor Van projesi kapsamında, akıl ve zeka oyunları ile spor malzemeleri törenle okullara dağıtıldı.
Köyde halk gününe yoğun ilgi
Uşak'ın Eşme ilçesine bağlı Ahmetler Köyü’nde gerçekleştirilen Halk Günü toplantısına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Belediyelere atanan kayyumlar örgütün can damarını kesti
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bütçe görüşmelerinde HDP milletvekillerinin belediyelere atanan kayyumları suçlamasına sert tepki gösterdi. Soylu, “Hırsızlığı yapan da millete eşkıyalığı yapan da HDP’dir” dedi.
Vali Doruk, Mehmet’le güreş tuttu, iyi olan kazandı
Artvin Valisi Yılmaz Doruk, yeni yerleşim yerine taşınan Yusufeli’nde temas ve incelemelerde bulundu.
Dere ıslahı çalışmalarını inceledi
Karabük Eskipazar Kaymakamı Furkan Korkusuz, Dere Islahı çalışmalarını yerinde inceledi.
‘Anneler hep var olacak, terör yok olacak’
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Diyarbakır'da evlat nöbetinde olan ailelerin 4'üncü yılında kentte onlarla bir araya geldi. Bakan Soylu, "Son 3 yılda Amerika senatosu PKK ve PYD'ye 2 milyar dolar resmi yardım yapmıştır. HDP, PKK ile birlikte Amerika uşağıdır" dedi.
Muhterem İnce Sayıştay üyesi seçildi
İçişleri Bakanlığı Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, Sayıştay üyeliğine seçildi. Muhterem İnce’nin ekim ayında Sayıştay üyeliği kontenjanından Anayasa Mahkemesi üyeliğine atanması bekleniyor.
Vali Su’dan ‘Diyarbakır Anneleri’ne ziyaret
Mersin'den Diyarbakır'a atan Vali Ali İhsan Su, eşi Zeliha Su ile birlikte çocukları Bölücü Terör Örgütü tarafından zorla dağa kaçırıldığı için 991 gündür oturma eylemi yapan ‘Diyarbakır Anneleri’ni ziyaret etti.