“Teröristlerin nefeslerini keseceğiz”;

“Teröristlerin nefeslerini keseceğiz”

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bölücü terör örgütüne yönelik İstanbul ve Kırklareli'nde 26 farklı adrese operasyon düzenlendiğini, operasyonda HDP il sözcüsü ve ilçe başkanlarında da aralarında bulunduğu 20 kişinin yakalanarak gözaltına alındığını duyurdu....


İSTANBUL VE KIRKLARELİ'NDE EŞ ZAMANLI OPERASYON

Bakan Ali Yerlikaya’nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma göre BTÖ'ye yönelik İstanbul ve Kırklareli'nde 26 farklı adrese düzenlenen operasyonlarda 20 şahıs gözaltına alındı.

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce, Bölücü Terör Örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik yapılan çalışmalarda: BTÖ'nüm faaliyetlerinden tutuklu/hükümlü bulunan örgüt mensuplarına yardım toplayan; sözde kadro olarak tabir edilen örgüt mensuplarının saklanabileceği, barınabileceği güvenli evleri oluşturan şahıslar tespit edilerek yakalanmalarına yönelik İstanbul'da 11 ilçede ve Kırklareli'nde 26 farklı adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi.

HDP il sözcüsü ve ilçe başkanlarında da aralarında bulunduğu 20 şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Bakan Yerlikaya, “Teröristlerin ve onların iş birlikçilerinin nefeslerini keseceğiz. Aziz milletimizin duaları ve destekleriyle, son terörist etkisiz hale getiriliseye kadar mücadelemiz azim ve kararlılıkla devam edecektir” dedi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum