Arama
Arama Sonuçları
Mia Haber'in kurucularının da arasında olduğu TİMBİR'den Türkiye'de bir ilk
Mia Haber'in kurucularının da arasında olduğu, Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) bünyesinde teşekkül eden ve TOBB UYUM’un işbirliği ile faaliyete geçecek olan Güvenli İnternet Medya Merkezi (GİMMER) kuruldu. Uzun bir süredir çalışmaları devam eden GİMMER için ilk kurucu işbirliği protokolü imzalandı.
“Akademik başarı peşinde koşarken hayatı ıskalamayın”
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Kocaeli Ali Fuat Başgil Sosyal Bilimler Lisesinde düzenlenen Kariyer Söyleşisinde öğrencilerle bir araya gelerek, tecrübelerini paylaştı. Öğrencilere tavsiyelerde bulunan Vali Yavuz, “İnsanlar sürekli akademik başarı peşinde koşarken hayatlarını ıskalıyorlar, o yüzden mutlu olabileceğiniz, sevebileceğiniz bir meslek seçin” dedi.
Eski Vali Hanifi Demirkol hayatını kaybetti
Eskişehir, Hatay, Ordu Valiliği ve 20. Dönem Eskişehir Milletvekilliği yapan Hanifi Demirkol, bugün İstanbul’da hayatını kaybetti.
Doğrudan demokrasiye dijital dönüş
Hukukçu Yazar ve Miahaber Hukuk Danışmanı Cüneyd Altıparmak, doğrudan demokrasiye dijital bir dönüş yapılacağını kaydetti. Bunun yerel yönetimlerden başlayacağına işaret eden Altıparmak, vatandaşın belediye kararlarına katılımının kolaylaşacağını belirtti.
“Başkan ile halk arasındaki mesafe kapanmalı”
Hukukçu-Yazar ve Miahaber Hukuk Danışmanı Cüneyd Altıparmak, yerel yönetimler için büyük önem taşıyan Kent Konseylerinin yeni dönemde daha etkin olmasını istedi. Altıparmak, belediye başkanı ile halk arasındaki mesafenin kapanması gerektiğini vurguladı.
Artık mülki idarenin de bir gazetesi var!
Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) Genel Başkan Yardımcısı Cengiz Aksan’ın sahibi olduğu, yaklaşık 2 yıldır ‘Mülki İdarenin Sesi’ olarak yayın hayatına devam eden ‘Miahaber.com.tr’, dijital bir gazete ile yayın yelpazesini genişletti.
Miahaber Hukuk Danışmanı Altıparmak, Star Gazetesi'nde yazılarına başladı
Miahaber Hukuk Danışmanı ve Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) Başkan Vekili, Avukat Cüneyd Altıparmak, Star Gazetesi yazarları arasına katılarak, yazılarına başladı.
Anayasa Mahkemesi, bilgi edinme talebinin reddedilmesine ‘hak ihlali’ dedi
Anayasa Mahkemesi, kamu idarelerinden istenen bilgi edinme taleplerine emsal olabilecek nitelikte bir karara imza attı. Mahkeme, bilgi edinme talebinin reddedilmesinin ‘ifade özgürlüğünü ihlal’ olarak değerlendirerek ‘hak ihlali’ kararı verdi.
Orduspor yeniden sahalara dönüyor
1967 yılında kurulan ve UEFA kupasında ülkemizi temsil eden, milli takımımıza kazandırdığı futbolcularla, elde ettiği sportif başarılarla Türk futbolunda seçkin bir yeri olan, ancak son yıllarda yaşadığı ekonomik ve yönetimsel sorunlar nedeniyle yeşil sahalardan uzak kalan, 188 sicil nolu Orduspor, Vali Tuncay Sonel’in yoğun gayret ve çabaları sonucu yeşil sahadaki yerini alıyor.
Kurumsal sosyal medya hesapları nasıl kullanılmalı?
Miahaber Hukuk Danışmanı Av. Cüneyd Altıparmak, kamunun sosyal medya kurallarına ilişkin kaleme aldığı yazıda, “Kamu kurumlarının ve personelin sosyal medya kullanımına dair bir mevzuat yok. Hal böyle olunca kurum hesapları amirinin "keyfine" göre yönetiliyor. Kişisel hesapları ise kurum hesabı gibi oluyor. Çeki düzen gelmeli!” dedi.