Arama
Arama Sonuçları
Hafız olan öğrencilere icazetnamelerini verdi
Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, hafızlık eğitimini tamamlayan dört kız öğrenciye icazet belgelerini vererek, öğrencileri kutladı.
“Rabbim sayılarını tez zamanda arttırsın”
14 kız öğrencinin hafızlık merasimine katılan Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, “Allah her birini var etsin. Rabbim sayılarını tez zamanda artırsın” dedi.
"Erzurum hafızlar şehridir"
Erzurum'da 13 Kurra Hâfız için düzenlenen Aşere-Takrîb Tayyibe İcazet Merasimi'ne katılan Vali Mustafa Çiftçi, "Erzurum, geçmişten günümüze 1001 hatim geleneğini 500 yıldan beri devam ettiren bir hafızlar şehridir" dedi.
“Hâfız-ı Kur’an’ın alnından öpülür”
Genç hafızların icazet törenine katılan Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, “Hâfız-ı Kur’an olanın, muhafızı Hz. Allah olur. Hâfız-ı Kur’an’ın alnından öpülür” diyerek icazet belgelerini verdi.
Hem örgün eğitime devam edip hem de hafız oldular
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş ve Vali Seddar Yavuz, Gölcük İlçe Müftülüğünün düzenlediği “Eyüp Sultan İmam Hatip Ortaokulu Örgün Eğitimle Birlikte Hafızlık Eğitimi Proje Okulu İcazet Merasimi”ne katıldı.
Genç kız hafızlar icazet belgelerini aldı
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Nevşehir İl Müftülüğü tarafından Üftade Hafızlık Kız Kuran Kursunda hafızlık eğitimini tamamlayan 39 öğrenci için düzenlenen Hafızlık İcazet Merasimi programına katıldı.
Erzurum'da 1001 hafız icazet aldı
Erzurum İl Müftülüğüne bağlı Kur'an kurslarında hafızlığını tamamlayan 1001 hafız için icazet töreni düzenlendi.
260 yeni hafız, Kur’an’ı kalbine indirdi
Çorum Valisi Mustafa Çiftçi ve eşi Azime Çiftçi, İl Müftülüğüne bağlı merkez ve ilçe Kur’an Kurslarında hafızlık eğitimini tamamlayan 260 öğrenci için düzenlenen 'Hafızlık İcazet Merasimi'ne katıldı.
55 hafız için icazet merasimi
İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Belen Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz ve Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar, 55 hafızın icazet merasimine katıldı.
Cami, Kur’an kursu ve gençlik merkezi bir arada
Erzincan Valisi Mehmet Makas, Hafız Mehmet Aydın Camii ve Külliyesi içerisinde bulunan Gençlik Merkezi’nin açılışına katıldı.
160 yeni hafız icazet belgesi aldı
Erzincan Valisi Mehmet Makas, Erzincan İl Müftülüğü bünyesinde bulunan Kur’an Kurslarında hafızlığını tamamlayarak belge alan öğrenciler için Terzibaba Camiinde düzenlenen Hafızlık İcazet Merasimine katıldı.
89 öğrenci daha hafızlık kervanına katıldı
Bingöl Valisi Kadir Ekinci ve eşi Tuba Ekinci, İl Müftülüğüne bağlı Kur’an Kurslarında hafızlık eğitimini tamamlayan 89 öğrenci için düzenlenen 'Hafızlık İcazet Merasimi'ne katıldı.
8 yeni hafız törenle icazet belgelerini aldı
Mardin Savur Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Muhammed Kaya, Başkavak Kur'an kursunda 8 hafız için düzenlenen icazet merasimine katılarak, hafızları tebrik etti.
Hafızlık eğitimini tamamlayan öğrencilere ödül
Afyonkarahisar Dinar Kaymakamı Kemal Duru ve Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, Dinar İlçe Müftülüğü’ne bağlı Kur’an kurslarında hafızlık eğitimini tamamlayan öğrencilere yönelik düzenlenen Hafızlık İcazet Programına katıldı.
Bakan Soylu, Yasin Börü’nün ailesiyle bir araya geldi
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Diyarbakır'da çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi. Bakan Süleyman Soylu, 6-8 Ekim olaylarında terör örgütü PKK’lılar tarafından katledilen Yasin Börü’nün ailesiyle bir araya geldi.
Kur’an’ın koruyucusu yeni hafızları tebrik etti
Bilecik Valisi Kemal Kızılkaya, Bilecik Müftülüğü Osmanlı Hafızlık Kur'an Kursu öğrencilerinin Kayı Boyu Cami’nde düzenlenen Hafızlık ve İcazet Törenine katıldı.