Arama
Arama Sonuçları
Geleceğin yazılımcılarıyla sohbet etti
Van Valisi Ozan Balcı, geleceğin yazılımcılarının yetiştirildiği Yazılım Van Projesi eğitimlerinin verildiği Innovan Girişimcilik Merkezi'ni ziyaret etti. Vali Balcı, "Bilişim önü açık bir alan ve burası da gençler için çok önemli bir fırsat" dedi.
Marmara Kariyer Fuarı’nın açılışına 7 vali katıldı
“EN’lerin Fuarında Sen de Yerini Al, Geleceğin Senin Elinde” mottosuyla Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda, 15 üniversitenin paydaşlığında, Kocaeli Üniversitesi ev sahipliğinde ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Valilik iş birliğinde gerçekleştirilen MARMARAKAF (Marmara Kariyer Fuarı) kapılarını açtı.
"Şehrin geleceği için yeni bir yol haritası belirlendi"
Afyonkarahisar Valiliği tarafından düzenlenen Ortak Akıl Buluşmaları sona erdi. Buluşmalarının çok verimli geçtiğini ifade eden Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, "Ortak Akıl Buluşmaları ile şehrin gelecek vizyonuna dair yeni bir yol haritası belirlendi. 16 farklı oturumda yaklaşık 450 kişiyle birebir görüştüm" dedi.
"Gençleri yeniliklerle buluşturacağız"
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Bahçelievler Gençlik Merkezi’nde gençlerle buluştu. Gençlerin projelerini inceleyen Vali Şıldak, "Sizleri yeniliklerle buluşturmaya devam edeceğiz" dedi.
“Düzensiz göçle mücadele kesintisiz sürecek”
Balıkesir, Bilecik, Bursa, Çanakkale, Kütahya ve Sakarya valilerinin katıldığı ‘Düzensiz Göçle Mücadele Toplantısı’na ev sahipliği yapan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, düzensiz göç ile mücadeleye kesintisiz devam edileceğini söyledi.
Öğrencilerle WhatsApp grubu kurdu
Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, il müdürleri, Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent ve üniversite öğrenci kulüp başkanlarının içinde olduğu WhatsApp grubu kuruldu. Vali Aydoğdu, “Şehri beraber yöneteceğiz. Gençler bizim gören gözümüz olacak, işiten kulağımız” dedi.
Görme engelliler kampta sosyalleşiyor
Giresun Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, ilçede düzenlenen Görme Engelliler Kampında, ülkemizin farklı yerlerinden gelen 25 çocuğu ilgili kurumlarla beraber misafir etti.
“Çalışanın her daim yanındayım”
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) firmaları ziyaret ederek, çalışanlarla bir araya geldi. Ayhan, “Üretenin, çalışanın her daim yanındayım!” dedi.
TEKNOFEST şampiyonlarına ödül
Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, TEKNOFEST 2023 ve Robotex International Türkiye etabında derece elde eden öğrencileri tebrik etti.
Şanlıurfa’da geleceği çağıran imzalar
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan’ın öncülüğünde, GAP İdaresi koordinesinde destekleme protokolü imzalandı.
“Olası bir depreme karşı hazırlıklı olmalıyız”
Yaklaşan seçimlerle ilgili alınacak tedbirler başta olmak üzere kamu hizmetlerinin etkin ve verimli bir şekilde sunulması, vatandaş odaklı, şeffaf ve hesap verebilir bir yönetim anlayışının benimsenmesi, israfın önüne geçilmesi ve enerji verimliliği konularının değerlendirildiği Kocaeli İl İdare Şube Başkanları Toplantısı Vali Seddar Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirildi.
Çetin Oktay KALDIRIM
Vali-Mülkiye Başmüfettişi
Kendi haberini kendi sundu
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, kentteki bir yerel TV’de kameraların karşısına geçip haber sundu. Vali Ayhan’ın sunduğu haber ise kendisiyle ilgili oldu.
Can Kazım KURUCA
Didim Kaymakamı