Arama
Arama Sonuçları
Hafik Gölü turizme kazandırılacak
Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, kesin korunacak hassas alan olarak belirlenen Hafik Gölü’ndeki çevre düzenleme çalışmalarını inceledi. Vali Şimşek, "Amacımız Hafik’imizin bu doğal güzelliğini turizme kazandırmak" dedi.
Geleceğin kültür elçileri Sinop’u tanıyor
Türkeli ilçesinde yaşayan ve Sinop'u daha önce görmemiş olan öğrenciler rehberler eşliğinde kentin birçok noktasını gezdi. Gezi öncesi öğrencilerle bir araya gelen Vali Mustafa Özarslan, onlarla sohbet etti.
"Samsun sağlık sektörünün parlayan yıldızı olacak"
Samsun Valisi Orhan Tavlı'nın başkanlığında 2. İkiztepe Sağlık Zirvesi'nin hazırlıklarının görüşüldüğü toplantı yapıldı. Vali Tavlı, "Sağlık teknolojilerinde yenilenme, sağlık hizmetlerinde kümelenme, ilaç ve tıbbi cihaz sanayii, sağlık turizmi Samsun’da konuşulacak. Samsun her alanda sağlık sektörünün parlayan yıldızı olacak" dedi.
Festivalde 7 ton hamsi pişirildi
Ordu'nun Perşembe ilçesinde 4. Hamsi Festivali düzenlendi. 7 ton hamsinin pişirildiği festivale Vali Muammer Erol da katıldı.
Sinop'u hiç görmemiş öğrenciler kenti gezdi
"Sinop'umuzu Tanıyalım" projesi başladı. Proje sayesinde Durağan ilçesinde yaşayan ve Sinop'u daha önce görmemiş öğrenciler, rehber eşliğinde kenti gezdi.
Samsun Valiliği Travel Expo Ankara’da kenti tanıtıyor
Ankara’da 16-19 Kasım tarihleri arasında ATO Congresium'da düzenlenen Travel Expo Turizm Fuarı, turizm severleri ağırlıyor. Fuar kapsamında, Samsun’un tanıtımını gerçekleştiren stant, ziyaretçilerin büyük ilgisini çekti.
Ordu'da gerçeğini aratmayan tatbikat
Ordu Valisi Muammer Erol, Ordu-Giresun Havalimanı’nda gerçekleştirilen Acil Durum ve Ateşli Yangın Tatbikatına katıldı. Türkiye’nin deniz üzerine inşa edilen ilk havalimanında yapılan tatbikat gerçeğini aratmadı.
“Tadını çıkararak okuyun!”
Van Valisi Ozan Balcı, üniversite sınavında Van’da dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi. Öğrencilere tavsiyelerde bulunan Vali Balcı, “Tadını çıkararak okuyun. Çalışkan, dürüst olun" dedi.
Fahri Hemşehrilik Beratı ile uğurlandı
Amasya Valisi olarak atan Yılmaz Doruk’a ‘Artvin Fahri Hemşehrilik Beratı’ takdim edildi.
Kamu yatırımları artan bir hızla devam ediyor
Muğla Valisi Orhan Tavlı başkanlığında düzenlenen 2022 Yılı 2. İl Ekonomi Toplantısı’nda, ilin ekonomik durumu ve potansiyeli ile üretim ve istihdam konuları değerlendirilerek, Muğla ekonomisinin daha da gelişmesi için gerçekleştirilecek çalışmalar görüşüldü.
Dünya Temizlik Günü’nde kıyı temizliği yaptı
Van İpekyolu Belediyesi, Dünya Temizlik Günü kapsamında İskele Sahili'nde kıyı temizliği yaptı.
Vali Yavuz, şehit ve gazi yakınlarına boğaz turu yaptırdı
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Valilik ve Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanlığı TCGS Güven Komutanlığı tarafından bu sene 100. yılı kutlanan 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle Şehit Aileleri, Gazi ve Gazi aileleri onuruna düzenlenen seyir programına katıldı.
Ahlat, 1071 Ahlat Şenlikleri’ne hazır
Bitlis Valisi Oktay Çağatay, Malazgirt Zaferinin 951. yıldönümü dolayısıyla Ahlat’ta düzenlenecek olan 1071 Ahlat Şenlikleri öncesinde Ahlat’ta incelemelerde bulundu.
Büyük Zafer’in ruhu canlı heykellerle yaşatılıyor
Kütahya Valiliği, Büyük Zafer’in 100. yıl coşkusunu sokak sanatçılarının canlı heykel performansıyla yaşatıyor.
Vali Kırbıyık, iskeleye çıkıp Selimiye restorasyonunu inceledi
Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık, Cumhuriyet döneminin en büyük restorasyon çalışmasını geçiren Selimiye Camisine giderek çalışmaları yerinde inceledi.
İnsansız su üstü araç yaptılar
Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, 2022 ROBOİK Otonom İnsansız Su Üstü Araçları Prototip Yarışması’nda Türkiye şampiyonu olan KTÜ’lü öğrenciler Şehit Eren Bülbül Gençlik Merkezi Creatiny Takımı’nı makamında kabul etti.
Necip ÇAKMAK
Eski Başiskele Kaymakamı
Atilla KANTAY
Yunusemre Kaymakamı
Burak ÖZ
Piraziz Kaymakamı
Göksu Bayram
Malazgirt Kaymakamı
Uğur KARAKAYA
Bartın Vali Yardımcısı
Ali PARTAL
Osmangazi Kaymakamı