Arama
Arama Sonuçları
Gençlik haftasında bisiklet sürdüler
Çorum'un İskilip ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası kutlamaları kapsamında Kral Kaya Mezarlarının bulunduğu alanda kaya tırmanışı gösterisi ve şehir içi bisiklet turu düzenlendi.
"Sizin gibi valilerin eksikliğini hep hissedeceğiz"
Emekli Vali Orhan Öztürk, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden eski devlet bakanlarından, emekli Vali Bekir Aksoy hakkında önemli bir yazı kaleme aldı. Öztürk, "Bekir Aksoy iyi bir bürokrat ve devlet adamıydı. Dik durdu ve net birisiydi. Bekir Aksoy, Recep Yazıcıoğlu, Rıza Akdemir gibi valilerin eksikliğini hep hissedeceğiz" dedi.
İskilip’in projesine Japonya desteği
Çorum İskilip Kaymakamlığı Proje Ekibi Koordinatörü Durmuş Akbulut tarafından Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı adına yazılan ve Japonya Büyükelçiliğine sunulan, 1.856.000,00 TL bütçeli “İskilip’te Engelli ve Yaşlı Bireyler için Taşıma Aracı Temini Projesi” onaylandı.
Belediye başkan adaylarını uyardı
Çorum İskilip Kaymakamı Ramazan Polat, ilçedeki belediye başkan adayları ile bir araya gelerek uyarılarda bulundu
Hafız adayı miniklerin iftar duasına ‘amin’ dediler
Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı ve İskilip Kaymakamı Ramazan Polat, hafız adayı öğrenciler ile iftarın bereketini paylaştı.
Çiftçilere otomatik şamandıralı hayvan suluğu dağıttı
Büyükbaş ve küçükbaş hayvanların refahını artırmak ve verimlerini yükselmek amacıyla Tarım ve Orman Bakanlığı bütçesi kapsamında Çorum İskilip Kaymakamlığı ile İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından hazırlanan proje dahilinde hak eden üreticilere hayvan sulukları dağıtım töreni düzenlendi.
Hitit Gastronomi Yürüyüşüne öncülük etti
Çorum İskilip Kaymakamlığı öncülüğünde Çorum Dağcılar Birliği Spor Kulübü tarafından ilçede Hiking etkinliği düzenlendi.
Okul inşaatında inceleme
Eğitim yatırımlarını yakından takip eden Çorum İskilip Kaymakamı Ramazan Polat, yapımı devam eden Ebussuud Efendi İlk ve Ortaokulu inşaatını inceledi.
Lösemi hastası öğrenciye destek oldular
Çorum İskilip Kaymakamı Ramazan Polat, lösemi hastası öğrenci için düzenlenen etkinliğe katıldı. Kaymakam Polat, etkinlik için emek harcayan herkese teşekkür etti.
Kaymakam Yurdakul'un mutlu günü
Malatya Yazıhan Kaymakamı Rabia Yurdakul, Malatya'da düzenlenen düğünle dünya evine girdi. Kaymakam Yurdakul’un nikah şahitliğini Vali Ersin Yazıcı yaptı.
Çorum İl Genel Meclisi, İskilip OSB’nin geleceği için toplandı
Çorum İl Genel Meclisi, 29 Aralık 2023 Cuma günü İskilip Organize Sanayi Bölgesi'nin geleceği için olağanüstü bir toplantı düzenledi. Meclis Başkanı Mehmet Bektaş başkanlığında yapılan bu kritik toplantıda tek gündem maddesi İskilip OSB oldu.
Vali Dağlı'dan İskilip OSB’ye 8,5 milyon liralık destek
Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, İskilip Kaymakamı Ramazan Polat ve İskilip Sanayici ve İş Adamları Derneği (İSİAD) Başkan Yardımcısı Fikret Kısar ile yaptığı görüşme sonrası İskilip OSB için 8,5 milyon lira aktarılması talimatını verdi.
Emekli Vali Orhan Öztürk, THK başkan danışmanlığına getirildi
2018 yılında emekliye ayrılan eski Bitlis valilerinden Orhan Öztürk, Türk Hava Kurumu Başkan Danışmanlığı görevine getirildi.
Özel öğrencilerle bir araya geldi
İskilip’te özel öğrencilerle bir araya gelen Kaymakam Ramazan Polat, sohbet edip şakalaştığı özel bireylerle yakından ilgilendi.
Çorum Valiliği'nden 'asansör' açıklaması
Çorum Valiliği, KYK yurdunda arızalanan asansörde 6 öğrencinin mahsur kaldığına yönelik haberler üzerine yazılı bir açıklama yaptı. Yurtta bulunan kamera kayıtlarının incelendiğini belirten Valilik, 6 öğrencinin sorunsuz bir şekilde asansörden indiğini, asansörün önünde herhangi bir korku ve paniğin yaşanmadığını kaydetti.
Kaymakamdan penaltı atışı
Amatör Spor Haftası Kutlama Programına katılan Çorum İskilip Kaymakamı Ramazan Polat, genç sporculara penaltı attı. Kendisi de futbolcu olan Kaymakam Polat'ın attığı penaltılar gol oldu.
Rabia Yurdakul
Yazıhan Kaymakamı
İskilip OSB’ye Vali eli
Samsun valisi iken OSB’lere olan yoğun talebe cevap verebilmek adına yeni OSB’ler kazandırmak ve mevcut OSB’lerin alanlarını genişletmek için yoğun caba sarf eden Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, İskilip OSB projesini de mercek altına aldı.
Bir hışımla geldi geçti Recep Yazıcıoğlu
Efsane Vali Recep Yazıcıoğlu’nun Erzincan'da yardımcılığını yapan en yakın çalışma arkadaşı, eski Vali Orhan Öztürk, ölüm yıldönümünde Vali Yazıcıoğlu’nu anlattı: BİR HIŞIMLA GELDİ GEÇTİ RECEP YAZICIOĞLU
Kulu’da jübilesini yaptı, sırada İskilip var!
Görev yaptığı ilçelerde vatandaşlarla kurumların kaynaşması için memur, esnaf ve vatandaşların katılımıyla düzenli futbol maçları yapan Kulu Kaymakamı Ramazan Polat, “Sırada İskilip var” diyor.
İskilip’e OSB tecrübesi olan kaymakam
Son Kaymakamlar Kararnamesi ile Konya’nın Kulu Kaymakamı Ramazan Polat’ın İskilip Kaymakamı olarak atanması, Organize Sanayi Bölgesi kurma çalışmaları süren ilçede memnuniyetle karşılandı.
26 mülki idare amiri 'mülkiye müfettişi' oldu
Aralarında Hilvan Kaymakamı Coşkun Doğan, Tosya Kaymakamı Suat Hatam, İskilip Kaymakamı Yunus Emre Vural’ın aralarında bulunduğu 26 mülki idare amiri mülkiye müfettişi oldu.
İskilip Kaymakamı 1. Amatör Küme'de top koşturacak
Çorum'un İskilip Kaymakamı Yunus Emre Vural, Çorum'da 1. Amatör Küme'de mücadele eden Belediye İskilipspor'a transfer oldu.
Hatay AFAD ona emanet
Van’da 2,5 yıl AFAD İl Müdürlüğü yapan ve başarılı çalışmaları ile dikkat çeken Ali İhsan Körpeş, İçişleri Bakanlığı tarafından Hatay AFAD İl Müdürlüğüne atandı. Van AFAD İl Müdürlüğü’ne ise Van Afet ve Acil Durum Arama ve Kurtarma Birlik Müdürü olarak görev yapan Mehmet Ulutaş atandı.
Bekir Dınkırcı
Ataşehir Kaymakamı
Doğan Kemelek
Mülkiye Müfettişi
Yunus Emre VURAL
Mülkiye Müfettişi
Ramazan Polat
İskilip Kaymakamı
Muharrem Eligül
Ayaş Kaymakamı
“Atıf Hoca da ziyaret edenler de hain değil”
Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, İskilipli Atıf Hoca’yı anma törenine katıldığı için hakkında yapılan ağır eleştirilere cevap verdi. Vali Çiftçi, “Atıf Hoca hâin olmadığı gibi ziyaret edenler de hâin değildir. Kem söz sahibine aittir” dedi.