Arama
Arama Sonuçları
Vali Taşolar, bisiklet turunun startını verdi
Kurtuluş Yolu Bisiklet Turu’nun son etabı Çankırı’dan başladı. Vali Fırat Taşolar, tura katılan bisiklet sporcularını ziyaret ederek, Belediye Meydanından başlayan turun startını verdi.
Bilecik ve Japonya arasında kültür köprüsü kuruldu
Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Japonya Başkonsolosu Kasahara Kenichi'yi ağırladı. Buluşma ile Bilecik ve Japonya arasında kültür köprüsü kuruldu.
"Türk somonu, Rusya ve Japonya'ya ihraç edilecek"
Giresun'da kafeslerde su ürünleri yetiştiriciliği yapan tesiste Türk Somonunun ilk hasadı yapıldı. Hasada katılan Vali Mehmet Fatih Serdengeçti, "Türk somonu, Rusya ve Japonya'ya ihraç edilerek" dedi.
İskilip’in projesine Japonya desteği
Çorum İskilip Kaymakamlığı Proje Ekibi Koordinatörü Durmuş Akbulut tarafından Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı adına yazılan ve Japonya Büyükelçiliğine sunulan, 1.856.000,00 TL bütçeli “İskilip’te Engelli ve Yaşlı Bireyler için Taşıma Aracı Temini Projesi” onaylandı.
Yaşar Artar
Sinanpaşa Kaymakamı
Kafesten balık yakaladı
Kültür balıkçılığı yapılan Torul barajında balıklara yem veren ve kafelerden kepçe ile balık hasadı yapan Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever, ildeki balık üretimini artıracaklarını söyledi.
Tokyo'nun ikinci büyük camisi Kütahya çinileriyle süslenecek
Japonya'nın başkenti Tokyo'da inşa edilecek ikinci büyük caminin iç mimarisi Kütahya’nın çinileriyle süslenecek.
Mehmet Ali Kumbuzoğlu
Aksaray Valisi
Mükerrem Ünlüer
Kahramanmaraş Valisi
Tuncay Akkoyun
Mardin Valisi
Sahra hastanesinde depremzedeleri tedavi eden Japon sağlıkçılara tatlı
Gaziantep Oğuzeli Kaymakamı Büşra Uçar, İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Sedat Özdemir ile birlikte Japonya tarafından ilçede kurulan Sahra Hastanesi'nde görev yapan sağlık yönetici ve çalışanlarını ziyaret ederek, tatlı ikramında bulundu.
Çetin Oktay KALDIRIM
Vali-Mülkiye Başmüfettişi
Devrek bastonu Japonya yolcusu
Zonguldak'ın Devrek ilçesinin simgelerinden Devrek bastonu, Japonya'da yaşayan iş insanı Murat Enşici tarafından Japonya'ya gönderilecek. Devrek Bastonu'nun Japonya'ya ihraç edilecek olmasının memnuniyet verici olduğunu belirten Devrek Kaymakamı Ümit Altay, Devrek Bastonu'nun ilçe ile özdeşleştiğini söyledi.
Vali Sonel, ağ kafesten balık hasadı yaptı
Ordu Valisi Tuncay Sonel, denizde ağ kafeslerde yapılan kültür balıkçılığı faaliyetlerini yerinde inceledi. Tekneyle denize açılan ve ağ kafeslerden balık yakalayan Vali, iç su ve denizlerdeki balık üretiminin Ordu'da her yıl arttığını belirtti.
Mehmet Nebi Kaya
Şile Kaymakamı
Barış DEMİRTAŞ
İzmir Vali Yardımcısı
İbrahim ÇENET
Toroslar Eski Kaymakamı
Murat Eren
Çorlu Kaymakamı
Ahmet Gazi KAYA
Gönen Kaymakamı
Eren ARSLAN
İnegöl Kaymakamı
İrfan DEMİRÖZ
Mersin Vali Yardımcısı
Dr. Ozan Balcı
Van Valisi