Arama
Arama Sonuçları
"Olayların aydınlatılma oranı yüzde 96"
2024 yılı Mayıs ayı asayiş olayları hakkında bilgi veren Van Valisi Ozan Balcı, "Mayıs ayı içerisinde kolluk birimlerimizce yapılan çalışmalar neticesinde; toplam 1.299 olaya müdahale edilmiş olayların aydınlatılma oranı yüzde 96'dır" dedi.
Kahvelerde vatandaşla sohbet
Afyonkarahisar Kızılören Kaymakamı Makbule Adacı, ilçe merkezinde bulunan kıraathaneleri ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.
Köy çocuklarıyla Gezici Kütüphane'de kitap okudu
Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından tahsis edilen ‘Gezici Kütüphane’ Bayburt'ta ilk olarak kapılarını Konursu köyündeki öğrencilerine açtı.
"Hayvancılıkta çok ilerideyiz"
Iğdır'da bir aydır şap karantinasında olan Iğdır Canlı Hayvan Borsası, yeniden hizmet vermeye başladı. Açılışa katılan Vali Ercan Turan, "Iğdır'da hayvancılık çok kaliteli düzeyde yapılıyor. Hayvancılıkta çok ilerideyiz" dedi.
Pasinler’de odun ateşinde çay
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Büyük Selçuklu Devleti’nin Anadolu'yu fethinde kritik bir dönemeç olan 1048 Pasinler Savaşı'nın yaşandığı, Pasinler ilçesine bir ziyarette bulundu.
Kahvehanede sorunları dinledi
Edirne'nin Keşan Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, kahvehanede halk buluşması düzenledi. Kaymakam Yılmaz, vatandaşların sorununu tek tek dinleyip, not aldı.
Kahvehane ziyaretinde talepleri dinledi
Şanlıurfa'nın Hilvan Kaymakamı Orhan Gazi Karakaş, kahvehaneleri ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşla bir araya gelen Karakaş, "Onların taleplerini dinledim. Vatandaşlarımızın istekleri konusunda ne gerekiyorsa yapmak için not alarak, ilgili kurumlara ilettim" dedi.
Pazar esnafı ile tanıştı
Trabzon Hayrat Kaymakamlığına atanan ve 9 Ekim’de ilk kaymakamlık görevine başlayan 111. dönem kaymakam adaylarından Davut Elmastaş, Pazar esnafını ve kahvehaneleri ziyaret ederek Hayratlılarla tanıştı.
Genç ilçesinin gerdanlığı tamamlanmak üzere
Genç ilçesini ziyaret eden Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, yapımını tamamlanma aşamasında olan Genç Viyadüğünde incelemelerde bulunarak, “Genç’in boynuna bir gerdanlık gibi takılmış. En kısa zamanda hizmete girecek” dedi.
"Aizanoi’yi mutlaka görmelisiniz”
Kütahya Valisi Musa Işın, Çavdarhisar’daki Aizanoi Antik Kenti’nde incelemelerde bulunarak, “Hz. İsa’dan (M.Ö) 3000 yıl öce kurulmuş bir medeniyeti merak ediyorsanız, Aizanoi’yi mutlaka görmelisiniz” dedi.
Köy kahvesinde vatandaşla sohbet
Afyonkarahisar Hocalar Kaymakamı Hakan Kara, köy ziyaretleri kapsamında beraberindekilerle birlikte Akçadere ve Çepni köylerine misafir oldu.
Seçim güvenlik önlemleri hazır
Afyonkarahisar Vali Vekili Uğur Kolsuz, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerin güvenli ve huzurlu bir şekilde geçmesi için gerekli çalışmaların titizlikle yapıldığını kaydederek, “Özellikle elektrik kesintilerinin önüne geçebilmek amacıyla ilgili kurumlarla koordine sağlanıp jeneratör ve benzeri güç kaynaklar kullanıma hazır bulundurulacaktır. Sandık kurulacak olan binaların bahçesini görecek şekilde güvenlik kameraları çalışır haldedir” dedi.
Kıbrıs gazisine işlerinde kolaylıklar diledi
Sivas İmranlı Kaymakamı Abdulkadir Zengin, Kıbrıs Gazisi Hüsnü Uzun’u iş yerinde ziyaret ederek, "Vatan uğruna yaralanan ve bedel ödeyen gazilerimiz, devletimizin bizlere birer emanetidir" dedi.
Afyon’la Hocalar arası 35 kilometre kısaldı
Afyonkarahisar’da yoğun ilçe ziyaretlerine devam eden Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Hocalar-Sinanpaşa ilçesi bağlantı yolu Yörükmezarı mevkiinde toprak yoldan genişletme ve iyileştirme çalışmalarıyla parke taşlı yola dönüştürülen ve Afyonkarahisar-Hocalar arası mesafeyi yaklaşık 35 km kısaltan yolun açılışını gerçekleştirdi. Vali Yiğitbaşı, ulaşımın özellikle dağlık bölgelerdeki belde ve köyler için önemini vurguladı.
Kahvehane sakinlerinin hatırını sordu
Afyonkarahisar Dinar Kaymakamı Kemal Duru, kahvehanede oyun oynayan vatandaşları ziyaret ederek, hal ve hatırlarını sordu. Kahvehane sakinleri ile sohbet eden Kaymakam Duru, istek ve taleplerini dinledi.
Pansiyonda kalan öğrencilerle yemekte bir araya geldi
Diyarbakır Bağlar Kaymakamı İsmail Pendik, lise pansiyonunda öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerle birlikte yemek yiyen Kaymakam Pendik, her zaman öğrencilerin yanında olacaklarını belirtti.
İçişleri Bakanlığı’ndan yılbaşı genelgesi
İçişleri Bakanlığı, vatandaşların yılbaşı gecesini huzur ve güven ortamında geçirebilmesini sağlamak amacıyla 81 il valiliğine "Yılbaşı Tedbirleri" konulu genelge gönderdi.
Kahvehanede vatandaşların sorunlarını dinledi
Diyarbakır Bağlar Kaymakamı İsmail Pendik, Girne Caddesi üzerinde bulunan bir kahvehanede vatandaşlarla bir araya geldi.
“Köy kahvesinde iki lafın belini kırdık”
Bilecik Valisi Kemal Kızılkaya, Şükraniye Köyü’ndeki köy kahvesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Vali Kızılkaya, “Köyümüzün ihtiyar delikanlılarıyla köy kahvesinde iki lafın belini kırdık” dedi.
Kültür rotası işaretlemesi yaptı
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Silifke ilçesi Uzuncaburç Mahallesinde bulunan Arkeoköy ve Kültür rotası işaretlenmesi ve Tag (etiket) açılışını gerçekleştirdi.
Okulların çevresi denetimden geçti
İçişleri Bakanlığı koordinesinde ülke genelinde eş zamanlı olarak 2022-2023 eğitim ve öğretim yılının başlangıç haftasında 5 gün boyunca “Çocuk ve Gençlerin Korunmasına Yönelik Okul Çevreleri Denetim Uygulaması” yapıldı. Okul servis araçları da hafta boyunca yoğunlaştırılmış bir şekilde denetlendi.
Okulların çevresindeki güvenlik tedbirleri artırılacak
İçişleri Bakanlığı tarafından 81 il valiliğine 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılında Alınacak Asayiş/Trafik Tedbirleri genelgesi gönderildi.
Gönül ne çay ister ne çayhane, Gönül sohbet ister çay bahane...
Sivas Valisi Dr. Yılmaz Şimşek ilçe ziyaretleri kapsamında Gölova ve İmranlı ilçelerini ziyaret etti. Vatandaşların çay ikramına icabet eden Vali, kahvede oturup çay sohbeti yaptı.
Hem kaymakam hem evimizin kızı!
Kayseri'nin Sarıoğlan İlçesi'ne 2,5 ay önce atanan çiçeği burnunda Kaymakam Rüveyda Kahraman (25), kısa sürede ilçe halkının gönlünü fethetti.