Köy çocuklarıyla Gezici Kütüphane'de kitap okudu;

Köy çocuklarıyla Gezici Kütüphane'de kitap okudu

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından tahsis edilen ‘Gezici Kütüphane’ Bayburt'ta ilk olarak kapılarını Konursu köyündeki öğrencilerine açtı....


OTOBÜSTE ÖĞRENCİLERLE KİTAP SOHBETİ YAPTI

‘Gezici Kütüphane’yi öğrencilerle birlikte gezen Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, yaşayan kütüphane konsepti çerçevesinde tasarlanan kitapların yanı sıra film gösterisi, kültür, sanat ve spor gibi birçok etkinliği içerisinde barındıran Gezici Kütüphane’yi şehre kazandıran Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’a teşekkür etti.

Resim

KÖYDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Öte yandan Vali Mustafa Eldivan, vatandaşların talep ve isteklerini yüz yüze görüşmek üzere gerçekleştirdiği köy ziyaretlerine devam ediyor.

Hafta sonu gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Vali Eldivan, Konursu köyünde köy halkıyla bir araya geldi. Köy kahvehanesinde vatandaşların ihtiyaç ve taleplerini dinleyerek esnafları dolaştı ve bereketli bol kazançlar diledi.

Resim

Vali Eldivan, Türklerin Orta Asya'dan Anadolu'ya taşıdıkları binlerce yıllık el işçiliğinin mahfil, minber ve vaaz kürsüsüne işlendiği Konursu (Çivisiz) Ulu Camiini de gezdi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum