Arama
Arama Sonuçları
Şehit Başkomiser Kamuran Üçgül, Kadirli’de toprağa verildi
Adıyaman Altınşehir Polis Merkezi Amirliği’nde meydana gelen elim olayda Şehit olan Polis Merkezi Amiri Başkomiser Kamuran Üçgül, Osmaniye'nin Kadirli İlçesinde toprağa verildi.
Vali Coşkun’un annesi son yolculuğuna uğurlandı
Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun'un hayatını kaybeden annesi Kamuran Coşkun, son yolculuğuna uğurlandı.
16 ilin valisi merkeze alındı
Son yılların en kapsamlı valiler kararnamesinde sürpriz isimler yer alırken, aralarında Şanlıurfa’nın da bulunduğu 16 ilin valisi Vali-Mülkiye Başmüfettişi olarak merkeze alındı.
Çocuklar Gülsün Diye 43. Anaokulu
Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su ve eşi Zeliha Su, hayırsever Süleyman Kaya tarafından yaptırılan Çocuklar Gülsün Diye Hacı Hamit Kaya Anaokulu'nun açılışını gerçekleştirdi. Vali Su, "Bu güzel eserin ilimize, ilçemize ve çocuklarımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
“Acınız acımızdır”
Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, Koordinatör Vali olarak bulunduğu Adıyaman'ın Besni İlçesi’nde ilçe merkezi ile birlikte köyleri de ziyaret ederek, vatandaşların taleplerini dinledi.
Dertlere derman olmaya çalışılıyor
Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, Koordinatör Vali olarak bulunduğu Adıyaman'ın Besni İlçesi’nde, Güneykaş, Aşağıçöplü ve Çilboğaz köylerini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.
Kamuran TAŞBİLEK
Vali-Mülkiye Başmüfettişi
Mardin’de cenazeler gözyaşlarıyla toprağa verildi
Mardin'de hafif ticari aracın şarampole yuvarlandığı kazada 6 kişi hayatını kaybetti. Feci kazada yaşamını yitiren Abdullah Macit'in şehit çocuğu, Büşra Keleş'in ise öğretmen olduğu ortaya çıktı. 6 kişi gözyaşlarıyla toprağa verildi.
Valilik çalışanı ve öğrenci taşıyan servis kaza yaptı: 6 ölü
Mardin'de valilik ve üniversite çalışanlarını taşıyan servis aracı kontrolden çıkarak devrildi. Meydana gelen kazada 6 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.
2,5 ayda 95 köyü ziyaret etti
Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, yapılan çalışmaları yerinde incelemek, sorun ve talepleri birebir görmek ve vatandaşlarla bir araya gelmek için başlattığı köy ziyaretleri kapsamında 2,5 ayda 95 köyü ziyaret etti.
Vali Taşbilek önlük giyerek mutfağa girdi, Hünkar Beğendi yaptı
Gümüşhane'de "Türk Mutfağı Haftası" kutlamaları çerçevesinde Vali Kamuran Taşbilek ve eşi Sibel Taşbilek önlüklerini giyerek mutfağa girip "Hünkar Beğendi" yaptı.