Dertlere derman olmaya çalışılıyor;

Dertlere derman olmaya çalışılıyor

Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, Koordinatör Vali olarak bulunduğu Adıyaman'ın Besni İlçesi’nde, Güneykaş, Aşağıçöplü ve Çilboğaz köylerini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi....

Resim

DEPREMZEDELERİN HATIRINI SORDU

10 gün boyunca vatandaşların yarasının sarılması noktasında yürütülen çalışmalara destek olacak olan Vali Kamuran Taşbilek, Besni’de depremzedelerin ihtiyaçlarının karşılanması için oluşturulan Sosyal Markette de incelemede bulundu. Vali Taşbilek, depremzedeler için oluşturulan konteyner kentte de incelemelerde bulundu.

Resim

YARALAR EL BİRLİĞİYLE SARILIYOR

Depremzede vatandaşların dertlerine derman olmak için yapılan çalışmalara destek olmak için Besni’ye geldiklerini belirten Vali Taşbilek, “Aziz Milletimizle omuz omuza, sırt sırta vererek bölgedeki yaralar el birliğiyle sarılıyor” dedi.

Resim

GÜMÜŞHANELİLER OLAĞANÜSTÜ BİR GAYRET GÖSTERDİ

Depremlerin ilk anından itibaren Gümüşhanelilerin depremzedelerin elinden tutma gayretiyle yaptığı olağanüstü çalışmalarına şahitlik ettiklerini belirten Vali Taşbilek, “Ülkemizin en batısından en doğusuna kadar her bir yerindeki herkesin birbirinin yarasını sarmaya uğraştığını burada bir kez daha müşahede ettik. Milletimizin büyük kardeşliği yaralarımızın iyileşmesini, kabuk bağlamasını sağlayacak. Beraber olmaya, el ele olmaya devam edeceğiz inşallah” dedi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum