Arama
Arama Sonuçları
Türkiye'nin ilk Engelsiz Gençlik Merkezi’nde son rötuşlar
İnşaat çalışmaları tamamlanan Engelsiz Gençlik Merkezi’nde inceleme yapan Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, "Burası Türkiye'de bir ilk olma özelliği taşıyor. Gün boyunca yaklaşık bine yakın engelli bireyimiz buradan faydalanabilecek" dedi.
Kantinleri ve yemekhaneleri denetledi
İstanbul Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, okulların kantin ve yemekhanelerinde yapılan denetimlere katıldı. Kaymakam Karakaya, "Öğrencilerimizin sağlığı bizim için her şeyden önemli" dedi.
“Aynı ciddiyetle çalışmalara devam edeceğiz”
Bilecik Valisi Şefik Aygöl, eğitimin ikinci yarıyılı için alınacak tedbirlerin konuşulduğu toplantıya başkanlık yaptı. Vali Aygöl, “Aynı ciddiyetle çalışmalarımıza devam edileceğiz” dedi.
Mülkiye çaycı Recep amcasını kaybetti
Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nin hocalar katında uzun yıllar çaycılık yapan Recep Erdoğan vefat etti. Mülkiye, “Recep amcaya rahmet, ailesi, sevenleri ve tüm Mülkiye camiasına başsağlığı dileriz” dedi. Recep Amca'nın cenazesi bugün saat 15.00"te Karşıyaka Mezarlığında defnedilecek.
"Muğla'da okul sayısı artıyor"
Muğla Valisi İdris Akbıyık, "Eğitime yapılan yatırım, geleceğe yapılan yatırımdır. Muğla genelinde mevcut okul sayısının her geçen yıl artış göstermesi, bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor" dedi.
Öğrencilerle tahtada soru çözdü
Ankara Kızılcahamam Kaymakamı Dr. Nuri Mehmetbeyoğlu, Çağatay Ortaokulu’nu ziyaret etti. Okulda derse giren ve öğrencilerle tahtada soru çözen Kaymakam Mehmetbeyoğlu, bahçede de öğrencilerle basketbol oynadı.
Hastane kantinini bizzat denetledi
Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, ziyaret ettiği Harakani Devlet Hastanesi’nde kantini bizzat denetleyerek, sağlıklı ürünlerin satılması konusunda uyarıda bulundu.
'Askıda yemek' uygulamasına devam!
Batman Belediyesi, 2023-2024 eğitim ve öğretim sezonunda Batman Üniversitesi'nde eğitim gören öğrencilerin yemek ücretini karşılayacak.
Aksaray'da okul kantinlerindeki fiyatlar sabitlendi
Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, kent merkezindeki okullarda kantin işletmecileriyle bir araya geldi. Aydoğdu, İl Özel İdaresi Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıda, bazı dönemlerde herkesin fedakarlık yapması gerektiğini söyledi.
Pansiyon ve okul kantinini denetledi
Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Kaymakamı Dr. Fatih Çelikkaya, Dulkadiroğlu Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek, öğrencilerle bir araya geldi.
Mertcan asker olmanın gururunu yaşadı
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, yüreği vatan sevgisi ile dolu olan Bardet - Biedl sendromlu Mertcan Akdağ’a (20), 1 gün asker olma gururu ve onurunu yaşattı.
Kadın mahkumların hikayelerini dinledi
Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Kadın Açık Ceza İnfaz Kurumu’nu ziyaret ederek, kadın mahkumlarla sohbet etti.
Kantinler dört koldan denetlenecek
Gaziantep Valiliği koordinasyonunda Büyükşehir Belediyesi ve ilgili kurumlar işbirliği ile okullardaki öğrencilerin sağlıklı gıdaya ulaşımını amaçlayan “Kantin Denetim Protokolü” imzalandı.