Mülkiye çaycı Recep amcasını kaybetti;

Mülkiye çaycı Recep amcasını kaybetti

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nin hocalar katında uzun yıllar çaycılık yapan Recep Erdoğan vefat etti. Mülkiye, “Recep amcaya rahmet, ailesi, sevenleri ve tüm Mülkiye camiasına başsağlığı dileriz” dedi. Recep Amca'nın cenazesi bugün saat 15.00"te Karşıyaka Mezarlığında defnedilecek....

Resim

İNSANIN HASIYDI

1941 Sivas doğumlu olan ve yaklaşık 35 yıl fakülte hizmetlerinde görev yaptıktan sonra 2003’te yaş haddinden emekli olan çaycı Recep Erdoğan’ın vefatı mülkiye camiasını derin üzüntüye boğdu. Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta da duygularını sosyal medya hesabından paylaştı.

Vali Usta, “Mülkiyenin hocalar katındaki çaycımız Sevgili Recep Amcamızı (Recep Erdoğan) kaybetmişiz. Mülkiyenin sembol isimlerindendi. Kantinin duru çayları yerine onun koridorun başındaki çay ocağından çay içmek ayrıcalıktı. Seçiciydi. İnsanın hasıydı. Herkese ikram etmezdi. Biz o şanslı kişilerdendik” dedi.

Resim

HERKESE ÇAY İKRAM ETMEZDİ

Vali Usta, “Hocalarımızla görüşeceğimiz zaman yerinde olup olmadığını, ne zaman gelip çıkacağını, kızgın veya neşeli olup olmadıklarının istihbaratını ondan yapardık. Hatta görüşme öncesinde kahve yaptırıp gönderirdik hocamıza havayı koklasın ve yumuşatsın diye. Biz de emeği var. Allah rahmet eylesin. Mekanın cennet olsun Recep Amca. Her daim sevgi ve saygıyla yad edeceğim. Dualarımdasın” ifadelerini kullandı.


Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum