Arama
Arama Sonuçları
300 bin fidan toprakla buluşacak
Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, Aslandağı Vilayet Ormanı bölgesinde farklı alanlarda 300 bin adet fidanın toprakla buluşacağı toplamda bin dekarlık alanın kazı ve teraslama çalışmalarını yerinde inceledi.
111. dönem koordinatör kaymakamların ilçeleri belli oldu
Deprem bölgelerinde koordinatör kaymakam olarak görev yapan 111. dönem kaymakam adaylarının kaymakamlık yapacakları ilk ilçeleri belli oldu.
"Güçlü toplum, bilinçli kadın ile olur"
Kadın Sosyal Yaşam merkezlerini ziyaret eden Iğdır Valisi Ercan Turan, "Güçlü toplum, bilinçli kadın ile olur" dedi.
Edirne’de tarihe nostaljik yolculuk
Edirne Valisi Yunus Sezer, Edirne’nin tarihi ve turistik noktalarını keşfetmek amacıyla hizmete alınan Turistik gezi trenine binerek ilk seferine katıldı.
Vali devreye girdi, husumetli aileler barıştı
Karaçöl ve Yeşilkaya aileleri arasında bir süredir devam eden husumet, Iğdır Valisi Ercan Turan’ın desteği, kanaat önderlerinin girişimleriyle barışla sona erdi.
"Mutlu kadın, mutlu aile, mutlu toplum"
Kadın Yaşam Merkezi’nin açılışına katılan Iğdır Valisi Ercan Turan, "Mutlu kadın, mutlu aile, mutlu toplum...Kadınlar burada ücretsiz bir şekilde spor yapıp, her türlü sosyal faaliyetten faydalanacak" dedi.
Tahrip edilen park için talimat verdi
Iğdır Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ercan Turan, yapımı devam eden Çok Amaçlı Sosyal Yaşam Alanı'nda incelemelerde bulundu. Vali Turan, tahrip edilen park alanının yenilenmesi için talimat verdi.
Köy yoluna sıcak asfalt serdi
Bilecik Valiliği İl Özel İdaresi ekiplerinin Merkez/Karaağaç Köyünde gerçekleştirdiği yol yapım çalışmalarını inceleyen Vali Şefik Aygöl, sıcak asfalt serme işlemine katılarak faaliyete destek verdi.
Yavuz Selim Köşger
Adana Valisi
Bilecik Özel İdaresi ihaleleri canlı yayınlanacak
Bilecik Valisi Şefik Aygöl’ün talimatı ile İl Özel İdaresi tarafından gerçekleştirilecek ihaleler artık internetten canlı yayınla kamuoyuna açık olarak gerçekleştirilecek.
Onur Yılmazer
Mutki Kaymakamı
10 bin yöre insanına iş ve aş
Ordu Valisi Tuncay Sonel, Altınordu ilçesinin Karaağaç mahallesi ile Ulubey ilçesinin Güzelyurt ve Eymür mahalleleri sınırları içerisinde 877 dönüm arazi üzerine kurulan Ordu 2. Organize Sanayi Bölgesinde incelemelerde bulundu.
Abdullah Akdaş
Antakya Kaymakamı
Kuyuda ölen baba ve oğlu son yolculuğuna uğurlandı
Manisa'nın Salihli ilçesinde evlerinin bulunduğu site bahçesindeki artezyen kuyusunda ölen 35 yaşındaki Aytuğ Demir ile 2 yaşındaki oğlu Batu Demir'in cenazesi toprağa verildi.
Edirne mora büründü, Lavanta Günleri başladı
Vali H. Kürşat Kırbıyık, mor renge bürünen Edirne’de eline aldığı makasla lavantaları kesip sepete toplayarak lavanta hasadını başlattı.
Sertaç KIRÇUVAL
Kilis Vali Yardımcısı
Mustafa GÖRMÜŞ
Mazıdağı Kaymakamı
İbrahim GÜLTEKİN
Harran Kaymakamı
Mehmet Akçay
Keçiören Kaymakamı