Abdullah Akdaş;

Abdullah Akdaş

Antakya Kaymakamı...

1978 yılında Kahramanmaraş İli, Afşin İlçesinde doğdu. İlk, Orta eğitimini Afşin İlçesinde tamamladıktan sonra, Lise eğitimini Kahramanmaraş Teknik Lisede tamamladı. Konya Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 1999 yılında mezun oldu.

2000 yılında Kayseri Kaymakam adayı olarak göreve başladı ve sırasıyla Osmaniye Hasanbeyli, Kırklareli Pehlivanköy, Adana Feke, Edirne Meriç, Karaman Ayrancı İlçelerinde vekâleten Kaymakam olarak görev yaptı. 2004 yılında Kaymakam adaylığı dönemini bitirdikten sonra Burdur Karamanlı, Erzincan Çayırlı, Şırnak Vali Yardımcılığı ile birlikte, Habur Sınır Kapısı Mülki İdare Amirliği, Artvin Hopa Kaymakamlığı ile birlikte Sarp Sınır Kapısı Mülki İdare Amirliği ve Hopa Limanı Mülki İdare Amiri görevlerini yürüttü. 2013 yılından itibaren Isparta İli Şarkikaraağaç İlçesinde Kaymakam olarak görev yapan Abdullah AKDAŞ, aynı zamanda Isparta Vali Yardımcılığı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri görevlerinde bulundu.

2015 yılından itibaren Isparta Eğirdir Kaymakamı, 2019 yılında Bartın Vali Yardımcısı olarak görev yapan Abdullah AKDAŞ, 06 Şubat depreminden hemen sonra 16.02.2023 tarihinden itibaren Hatay Vali Yardımcısı olarak görevlendirildi. Bu süreçte Hatay Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı görevini yürüttü.

23.08.2023 tarihli ve 2023/388 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile Antakya Kaymakamı olarak atanandı.

Halen Antakya Kaymakamı ve Hatay Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanı olarak görev yapan Abdullah AKDAŞ, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
Abdullah Akdaş Haberleri

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum