Arama
Arama Sonuçları
Mevlana’nın 22'nci kuşaktan torununu karşıladı
Hazreti Mevlana ve ailesinin Konya’ya gelişlerinin 796. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Uluslararası Mevlana Vakfı tarafından düzenlenen 6. Uluslararası Sevgi ve Barış Yürüyüşü sonrası Vali Vahdettin Özkan ve il protokolünün katılımıyla temsili karşılama töreni gerçekleştirildi.
“Eğitim standartlarını yükseltmek için çalışıyoruz”
Şanlıurfa Halfeti Kaymakamı Zikrullah Erdoğan, Hilalli İlkokulu'nu ziyaret ederek, öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerin düzenlediği sıcak karşılama programında memnuniyetini ifade eden Kaymakam Erdoğan, sınıflara girerek öğrencilerin sıralarını paylaştı.
Kaymakam Günlü, hakkındaki iftirayı yalanladı
Diyarbakır’ın Çınar İlçe Kaymakamı Muhammed Fatih Günlü, "İlçe Müftüsü Ferit Bilgin’e 'Cuma namazında vaaz verme, beni karşıla' dediği ve kendisini karşılamadığı için hakkında soruşturma açtığı" yönündeki iddiaları sert bir dille yalanladı.
Antandros Antik Kenti ziyaret amaçlı düzenlenecek
Balıkesir Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, Antandros Antik Kenti'ni ziyaret ederek Kazı Başkanı Prof. Dr. Gürcan Polat’tan antik kent kazı çalışmaları ile ilgili bilgiler aldı.
Şimdi Eğil zamanı
Antalya Akseki’den Diyarbakır Eğil’e atanan ve görevine bugün başlayan Kaymakam Volkan Hülür, ilçenin en yaşlısı olan 113 yaşındaki Sıdıka teyzeyi ziyaret ederek, “Allah sağlığını daim etsin” dedi.
Ukraynalı yetim çocukları misafir etti
Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Rusya-Ukrayna savaşında ailelerini kaybeden yetim çocukları makamında misafir etti.
“Biz bu acıyı birlik ve beraberlikle aşacağız”
Anadolu Yayıncılar Derneği ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı öncülüğünde, aralarında Mia Haber Genel Yayın Yönetmeni Cengiz Aksan’ın da bulunduğu çok sayıda gazeteci, deprem bölgesi Osmaniye, Gaziantep ve Hatay’ı ziyaret ederek, acılarını paylaştı.
Köy halkının derdine ortak oldu
Atabey ilçesine bağlı Kapıcak, Pembeli ve Harmanören köylerine çalışma ziyareti düzenleyen Isparta Vali Baruş’a, Atabey Kaymakamı Yunus Emre Akpınar ve il müdürleri de eşlik etti.
Bu yıl pasaport talebi ikiye katlandı
Yeni yıl zamlarından önce pasaport randevularında oluşan yoğunluk, alınan tedbirlerle karşılanıyor. Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü, ikiye katlanan talebi karşılamak için üst düzey önlem alıyor.
Köy çocuklarının 'Vali Amca' sevinci
Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, Meydandere köyünde ‘Şeyh Ali’ adına her yıl geleneksel olarak düzenlenen anma etkinliklerine katılarak, vatandaşlarla bir araya geldi.
Yeni öğretmenler otellerde misafir ediliyor
2022-2023 eğitim-öğretim yılında ilk atamayla 28 öğretmen, yer değişikliği ile 356 öğretmen Ordu eğiti camiasına katıldı. Ordu’ya yeni gelen öğretmenlerden ilk günlerde kalacak yer bulamayanlar, ev buluncaya kadar Valiliğin anlaştığı otellerde misafir ediliyor.
Gaziantep Valiliği FETÖ’nün, ‘Valinin korumaları esir alındı’ iddiasını yalanladı
Gaziantep Valiliği yazılı bir açıklama yaparak FETÖ'nün sosyal medyada ‘Vali ve korumalarının esir alındığı’ yönündeki iddialarını yalandı. Valilik, “Valimizin de içinde bulunduğu konvoyun önü kesilerek koruma görevlileri esir alınmamıştır” dedi.