Arama
Arama Sonuçları
Kahvelerde vatandaşla sohbet
Afyonkarahisar Kızılören Kaymakamı Makbule Adacı, ilçe merkezinde bulunan kıraathaneleri ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.
Gecemiz gündüzümüz Kars
Gün içerisinde yoğun toplantı, inceleme ve çalışmalarda bulunan Kars Valisi Ziya Polat, akşam da şehrin caddelerinde yürüyüşe çıktı. Kazımpaşa Caddesi’ndeki akşam yürüyüşünde esnafların hatırını soran Vali Polat, “Gecemiz gündüzümüz Kars. Birliğimiz daim olsun” dedi.
Takoran Festivali coşkusuna ortak oldu
Siverek’te düzenlenen Takoran Kültür ve Doğa Festivaline katılan Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Hilvan’da bir kıraathanede vatandaşların çay ikramına eşlik etti.
“Baharda bir başka güzeldir bizim Halfeti’miz”
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, bugün ‘bin bir çeşit güzelliği kendisinde saklayan ilçe’ Halfeti’de inceleme ve temaslarda bulundu. Halfeti Kaymakamı Zikrullah Erdoğan’dan ilçe hakkında bilgi alan Vali Ayhan, “Baharda bir başka güzeldir bizim Halfeti’miz” dedi.
Gece yapılan yol açma çalışmalarını denetledi
Mardin Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı ile AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Latif Özel, gece saatlerinde kırsal Akarsu Mahallesinde yağan kardan dolayı ekiplerin yol açma çalışmalarına katıldı.
Öğrencilerle voleybol maçı yaptı
Mardin Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, kırsal Akarsu Mahallesi’nde ilkokul ve ortaokulu ziyaret ederek, çocuklarla voleybol maçı yaptı.