Gece yapılan yol açma çalışmalarını denetledi;

Gece yapılan yol açma çalışmalarını denetledi

Mardin Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı ile AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Latif Özel, gece saatlerinde kırsal Akarsu Mahallesinde yağan kardan dolayı ekiplerin yol açma çalışmalarına katıldı....

Resim

Çok sayıda kırsal mahalleyi birbirine bağlayan Akarsu Mahallesi yoluna giren kar küreme araçları yol açma çalışmalarını gerçekleştirdi. Akarsu yolu ve Mahalle içerisindeki yol açma çalışmalarını yerinde denetleyen Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Kayabaşı, çalışmalar hakkında görevlilerden bilgi aldı.

KIRAATHANEDE VATANDAŞLARLA

Kar küreme araçlarının Akarsu’dan sonra da kırsal mahallelerde yol açma çalışmalarını sürdürmesi talimatını veren Kayabaşı, daha sonra Akarsu Mahallesinde bir kıraathaneyi ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Nusaybin’de günlerdir beklenilen kar bereketinin sabah saatlerinden itibaren başladığını kaydeden Kaymakam Kayabaşı, karla mücadele ekiplerinin ilk dakikadan itibaren teyakkuzda olduğunu ve anlık olarak kırsal mahalle muhtarlarından bilgi aldıklarını söyledi.

Resim

TÜM EKİPLER GÖREVİNİN BAŞINDA

Karla mücadele ve yol açma çalışmalarını denetlemek üzere Akarsu Mahallesine geldiklerini ifade eden Kayabaşı, “Tüm ekiplerimiz şuanda görevlerinin başında, mahalle muhtarlarımızdan gelen anlık bilgilere göre hareket ediyor. Ekiplerimiz şuanda Akarsu Mahallemize kadarki yolu açarak geldiler. Bizler de çalışmaları yerinde denetleyerek Akarsu Mahallesindeki değerli vatandaşlarımızla bir araya geldik. Çok şükür şuana kadar bize yansıyan olumsuz bir durum yok” şeklinde konuştu.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum