Takoran Festivali coşkusuna ortak oldu;

Takoran Festivali coşkusuna ortak oldu

Siverek’te düzenlenen Takoran Kültür ve Doğa Festivaline katılan Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Hilvan’da bir kıraathanede vatandaşların çay ikramına eşlik etti....

Resim

TAKORAN KÜLTÜR VE DOĞA FESTİVALİNE KATILDI

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Siverek ilçesinde bulunan Recep Tayyip Erdoğan sosyal tesisleri ve mesire alanında düzenlenen Takoran Kültür ve Doğa Festivaline katıldı. Kamuoyunda son dönemlerde “Saklı Cennet” olarak tanımlanan Takoran Vadisi içerisinde bulunan mesire alanında Siverek Belediyesi tarafından organize edilen Festivale Vali Hasan Şıldak’ın yanı sıra, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Siverek Kaymakamı Musa Aydemir, Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Resim

HİLVAN’DA KIRAATHANE SOHBETİ

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Hilvan ilçesinde bir kıraathanede vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.

Siverek’te Takoran Kültür ve Doğa Festivali dönüşünde Hilvan ilçesine geçen Vali Şıldak, ilçe merkezinde bir kıraathanede vatandaşlarla bir araya gelerek çay ikramlarına eşlik etti.

Vatandaşlardan gelen talepleri dinleyen Vali Şıldak, iletilen konuları telefonla yetkililerle görüşüp vatandaşlara bilgi aktardı.

İlçe gezilerine devam ettiğinin altını çizen Vali Şıldak, “İlçe merkezinde çarşı esnafına uğradık. Vatandaşlarımızla bir araya gelerek onların taleplerini dinliyoruz. İnşallah Hilvan ilçemizle birlikte Şanlıurfa’mızı el birliği ile daha ileriye taşıyacağız.” dedi.

Resim

İSOT TARLASINDA İŞÇİLERLE

Hilvan’daki temaslarının ardından Hilvan-Şanlıurfa karayolu üzerinde bulunan bir isot tarlasına uğrayan Vali Şıldak, burada da tarım işçileriyle birlikte hasat yaptı. İsodun Şanlıurfa ile özdeşleştiğinin altını çizen Vali Şıldak, tarladan ayrılmadan önce işçilerle hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum