Arama
Arama Sonuçları
Bakan Yardımcısı Turan imza gününde okuyucularıyla buluştu
İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, geçen sene yayımlanan "Durup Düşününce" adlı deneme ve makalelerden oluşan kitabının imza gününde okuyucularıyla buluştu.
Siirt 7 gün boyunca kitaba ve sanata doyacak
Bu yıl 9. kez kapılarını açan ve şehri kitapla buluşturan Siirt Kitap Fuarı, Vali Dr. Kemal Kızılkaya, eşi Nurten Kızılkaya, il protokolü, yazarlar, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşların katılımı ile ziyaretçilerle buluştu.
Geleneksel Siirt Kitap Fuarı 9. kez açılıyor
Geleneksel Siirt 9. kitap fuarı, 17 Nisan’da kitapseverlerle buluşuyor. Cumhuriyetin 2. Yüzyılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında bu yıl dokuzuncusu düzenlenecek olan Siirt Kitap Fuarı her yıl daha kapsamlı ve zengin bir içerikle büyüyerek gelenekselleşme yolunda emin adımlarla ilerliyor.
"Fuardaki güzellikleri keşfetmelerini tavsiye ediyorum"
Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, Bursa 21. Kitap Fuarı'nı ziyaret etti. Vatandaşlarla sohbet eden Vali Demirtaş, "Tüm vatandaşlarımızı fuara davet ediyor, zengin kitap dünyasının güzelliklerini keşfetmelerini tavsiye ediyorum" dedi.
Çukurova 16. Kitap Fuarı kitapseverlerle buluştu
Adana Valisi Yavuz Selim Köşger; TÜYAP Adana Fuarcılık A.Ş. tarafından, Türkiye Yayıncılar Birliği iş birliğiyle, Adana Valiliği, Adana Büyükşehir Belediyesi ve Çukurova Fuarcılık Anonim Şirketi (ÇUFAŞ) desteğiyle düzenlenen Çukurova Kitap Fuarı’nın açılış törenine katıldı.
Vali yardımcısından masal kitabı
Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Uğur Kolsuz, ‘Bir Güzel Masal Kitabı’ isimli yeni bir kitap çıkardı. 8 yıllık bir çalışma sonucu okunan birçok eski Türkçe kitaptan derlenen kitap, küçüklerle birlikte ebeveynlere de masal anlatıyor.
"Kitap fuarını senede 2 kez yapacağız"
'Yüz Yıllar Boyu Oku' temasıyla düzenlenen '8. Siirt Kitap Fuarı' kapılarını ziyaretçilere açtı. Açılışta konuşan Vali Dr. Kemal Kızılkaya, "Kitap fuarı bence en vazgeçilmez organizasyondur. Toplumun talebi doğrultusunda kitap fuarını senede 2 kez yapacağız" dedi.
"Kitap fuarı Antalya'da kökleşmiş"
13. Antalya Kitap Fuarı'nı ziyaret eden Antalya Valisi Hulusi Şahin, "Kitap fuarı Antalya'da kökleşmiş. Okurlar fuarı bekliyor ve okur-yazar buluşmaları oluyor" dedi.
Vali Balcı’ya özel ödül
Türkiye Yayıncılar Birliği’nin, çocukların kitap okumasına verilen etkin destek, okuma kültürünün yaygınlaştırılması, okullara kütüphane kurulumu, yaratıcı ve yenilikçi projeleri kutlamak, yayıncılık sektörüne katkı sağlayan değerli çalışmaları ödüllendirmek amacıyla hayata geçirdiği Yayıncılık Özel ödüllerinden birisi, bu yıl Van Valisi Ozan Balcı’ya verildi.
Kitap fuarı tüm şehri buluşturdu
20 Ekim’de “Oku! Bu 100 Yıl Senin” mottosuyla kapılarını açan Batman 6. Kitap Fuarı, Cumhuriyetin 100. yıl dönümünün kutlandığı 29 Ekim’de Türkiye Yüzyılına yakışır bir final yaptı. Kitapseverlerin akın ettiği fuarı 464 bin 930 kişi ziyaret etti ve bu katılım sayısı ile Batman, kırılması zor bir rekora imza attı.
Kayseri Kitap Fuarı kapılarını açtı
22 Ekim’e kadar açık kalacak ve 6. Kez Kayserililerle buluşacak olan kitap fuarının açılışını yapan Vali Gökmen Çiçek, 400’ü şehir dışından 500 yazarın fuarda okuyucularla buluşacağını söyledi.
‘10. Sivas Kitap Günleri’ kapılarını açtı
Sivas Valiliği himayesinde, Sivas Belediyesi ve Kültür AŞ'nin katkılarıyla geleneksel hâle gelen "10. Sivas Kitap Günleri" başladı.
Merzifon’da kitaplı günler
Amasya Merzifon Kaymakamı Ali Güldoğan, Merzifon Belediye’sinin düzenlediği ve 29 Nisan – 07 Mayıs 2023 tarihleri arası devam edecek olan 6’ıncı kitap fuarının açılışına katıldı.
Kitap kurtlarına hediye
Ağrı Doğubayazıt Kaymakamı Murat Ekinci, Kütüphane Haftası kapsamında ilçede yılın en çok kitap okuyan kütüphane üyelerine hediye verdi.
“Beden için spor neyse, zihin için okumak odur”
Geleneksel hale gelen 4. Çekmeköy Kitap Fuarı kapılarını açtı. Fuar 10 Mart- 19 Mart tarihleri arasında misafirlerini ağırlayacak.
Urfa’da kitaplı günler başladı
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, 3-11 Aralık tarihlerinde faaliyet gösterecek olan 5. Ulusal Kitap Fuarı açılışına katıldı.
Minik kitapseverlerle buluştu
Batman Valisi Ekrem Canalp ve eşi Ayten Canalp, “Dünya Çocuk Kitapları Haftası” etkinlikleri kapsamında Şehit Şenay Aybüke Yalçın İl Halk Kütüphanesi’nde düzenlenen programda minik kitapseverlerle bir araya geldi.
Siirt, Geleneksel Kitap Fuarına hazırlanıyor
Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, 1-7 Kasım 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan ‘7. Siirt Geleneksel Kitap Fuarı’na tüm vatandaşları davet etti.
Kayseri Kitap Fuarı’na bu yıl 1 milyon ziyaretçi bekleniyor
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek 14-23 Ekim tarihleri arasında Kayseri Dünya Ticaret Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan 5. Kayseri Kitap Fuarının açılış törenine katıldı.
Çiçek Abbas’lı mesleki eğitim fuarına yoğun ilgi
Ordu Valisi Tuncay Sonel, hurda olarak alınan ve üstü açık spor araca dönüştürülen 1988 model otomobille tur atarken Çiçek Abbas filmi ile hafızalara kazınan minibüsün bir benzerinin yapıldığı aracı yakından inceledi.