Kızılay'a aşevi desteği verecek;

Kızılay'a aşevi desteği verecek

Kızılay görevlileri, Hakkari Valisi Ali Çelik’i makamında ziyaret ederek, kente yapılması planlanan aşevi için destek istedi. Vali Çelik ise, "Hakkari’ye aşevi yapılması için elimden gelen desteği vereceğim" dedi....


Kızılay Hakkari İl Başkanı Recep Bozkurt,  Yönetim Kurulu üyeleri Ahmet Karadeniz, Gazi Karaduman ve Cihat Gür, Gençlik Kolları Başkanı Azad Timur ve Kadın Kolları Başkanı Nahide Cindioğlu Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik’i makamında ziyaret etti.

"SİZSİZ OLMAZ"

Kızılay görevlileri, Hakkari’de yaptıkları etkinlikler hakkında bilgiler vererek, 350 tane gençlik ve kadın kolları gönüllüsü olduğu söylediler.  "Sensiz Olmaz" projesi ve Hakkari’de yapmayı planladıkları aşevi hakkında da bilgiler veren Kızılay görevlileri, Vali Çelik'ten de destek isteyerek, "Katkılarınız bizim için önemli. Sizin yaptıklarınız bizi güçlü kılıyor. Sizsiz olmaz" dediler. 

KIZILAY HAFTASINI KUTLADI

Vali Çelik ise Hakkari’ye aşevi yapılması için elinden gelen desteği vereceğini söyledi. Tüm Kızılay görevlilerinin Kızılay Haftasını kutlayan Vali Çelik, misafirlerine çalışmalarında kolaylıklar diledi. 

Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum