Arama
Arama Sonuçları
"ÖNEM Projesi ile evlatlarımızın hayatına dokunuyoruz"
ÖNEM Projesi kapsamında Darıca ilçesinde gerçekleştirilen Gala Programına katılan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, "ÖNEM Projesi ile evlatlarımızın hayatında inanılmaz değişiklikler meydana getiriyoruz" dedi.
Vali Yavuz: Hiçbir çocuğumuzu kaybedemeyiz
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, eşi Selda Yavuz ile birlikte Özel Nedenlerin Engelleriyle Mücadele (ÖNEM) projesi kapsamında Ormanya’da düzenlenen etkinliğe katıldı.
Valilikten belediyelere sokak hayvanları talimatı
Kocaeli Valiliği sokak hayvanlarıyla ilgili alınacak tedbirlere ilişkin açıklama yayınladı. Açıklamada, "İlimizde bulunan rehabilite edilmemiş köpek popülasyonunun azaltılması maksadıyla ivedilikle kısırlaştırma çalışmalarının yürütülmesi, belirtilen görevlerin yerine getirilmemesi halinde gereken işlemlerin başlatılacağı noktasında uyarılarda bulunulmuştur" denildi.
"Hayri hizmetlere kaynak aktarmanızı temenni ediyorum"
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Çayırova ilçesinde inşa edilecek olan eğitim kampüsüne ait protokolü imzaladı. Hayırseverlere teşekkür eden Vali Yavuz, "Buradan bir kez daha çağrıda bulunmak istiyorum, ekonomik durumu müsait olan kardeşlerimizin şehrimizin eğitimine, sağlığına kısacası hayri hizmetlere kaynak aktarmasını temenni ediyorum” dedi.
Valiler, Yenilik Merkezi'nde inceleme yaptı
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, kentte gelen Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve beraberindeki heyet ile birlikte Model Fabrika ve Yenilik Merkezi'ni ziyaret ettiler.
147 terör örgütü üyesi yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 34 ilde düzenlenen BOZDOĞAN-30 operasyonlarında 147 terör örgütü üyesinin yakalandığını duyurdu.
Balamir Gündoğdu, Bakan Müşaviri oluyor
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu’nun, İçişleri Bakanlığına Bakan Müşaviri olarak atanma süreci başladı.
Denetimlere katıldı, sürücüleri uyardı
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Ramazan Bayramı öncesi Gebze uygulama noktasında görev yapan Güvenlik güçlerini ziyaret ederek, denetimlere katıldı.
9 vatandaşın derdine derman oldu
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, düzenli aralıklarla gerçekleştirdiği Halk Günü buluşmaları kapsamında bugün 9 vatandaş ile bir araya geldi. Vali Yavuz, kendisine iletilen sorun ve taleplerin çözümü noktasında ilgili kurum yetkililerine anlık talimatlar verdi.
Bakan Yerlikaya'dan zehir tacirlerine gözdağı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Narkoçelik-10" operasyonlarında 1 ton 19 kilogram uyuşturucu ve 1 milyon 23 bin uyuşturucu hap ele geçirildiğini belirterek, "Zehir tacirlerine sesleniyor: Gençlerimizi zehirlemenize asla izin vermeyeceğiz. Sizi tek tek yakalayıp, adalete teslim etmeye kararlıyız" dedi.
İftar için yemekhane sırasına girdi
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Gebze Öğrenci Yurdu'nda kalan öğrencilerle iftar yaptı. Vali Yavuz iftar öncesi, yurt yemekhanesinde sıraya girerek iftar yemeğini aldı.
Toroslar'ın yeni kaymakamı göreve başladı
27 Ocak 2024 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan kararname ile Mersin Toroslar Kaymakamlığına atanan Mehmet Soğukpınar, göreve başladı.
Fatih Erdoğan
Ermenek Kaymakamı
12 ailenin evine misafir oldu
11 ayın sultanı ramazana sayılı saatler kala ihtiyacı olan aileler için yollara koyulan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, “Gönülden Gönüle Projesi” kapsamında Çayırova ilçesinde 12 haneyi ziyaret ederek durumlarını yerinde inceledi.
“Ayşe teyze, Sarıkamış Jandarma Komando olarak emanetlerinizi aldık. Ellerinizden öperiz”
Kocaeli’den Ayşe Sakı’nın ördüğü yün çoraplar Kars Sarıkamış jandarmasına ulaştı. Jandarma komanlar da Ayşe teyzeye çektikleri kliple teşekkür etti: “Ayşe teyze Sarıkamış Jandarma Komando olarak emanetlerinizi aldık. Ellerinizden öperiz.”
Mülkî çaldı, Âşık Feymani söyledi: Ahu gözlüm tut elimden
Sakarya Vali Yardımcısı Aslan Avşarbey, Samsun İlkadım Belediyesi’nin bu yıl 5.’sini düzenlediği Cemal Safi Şiir Yarışması’nda ‘Körün Fil Tarifi’ şiiri ile üçüncü oldu.
Marmara Kariyer Fuarı’nın açılışına 7 vali katıldı
“EN’lerin Fuarında Sen de Yerini Al, Geleceğin Senin Elinde” mottosuyla Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda, 15 üniversitenin paydaşlığında, Kocaeli Üniversitesi ev sahipliğinde ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Valilik iş birliğinde gerçekleştirilen MARMARAKAF (Marmara Kariyer Fuarı) kapılarını açtı.
Bingöl Fotoğrafçılar Maratonu birincisi
Bingöl Valiliği koordinasyonunda Bingöl Belediyesi, Bingöl TSO, Fırat Kalkınma Ajansı, Bingöl Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Bingöl Fotoğraf ve Sinema Derneği Kulübü (BİFSAK) işbirliğiyle bu yıl 3.’sü gerçekleştirilen Uluslararası Bingöl 3. Fotoğrafçılar Maratonu sonuçları açıklandı.
"Hangi işi yapıyorsanız en iyisini yapın"
Lise öğrencileriyle bir araya gelen Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, onlara meslek seçimiyle ilgili öğütlerde bulundu. Vali Yavuz, "Meslek seçimi ahlaki temellere dayanmalıdır. Aldığınız puanlara göre değil en iyi olabileceğiniz alanlara göre meslek seçimi yapın. Hangi işi yapıyorsanız en iyisini yapın" dedi.
2 bin 444 aileyle gönül köprüsü kurdular
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, “Gönülden Gönüle” projesi kapsamında toplumun dezavantajlı gruplarını ziyaret etmeye devam ediyor. Yavuz çifti, 2020 yılından bugüne kadar 2 bin 444 ailenin ihtiyaçlarını karşıladı.
Vali Yavuz: Rehineler sağ salim kurtarıldı
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, rehine krizinin sona ermesiyle ilgili açıklama yaptı. Vali Yavuz, "Operasyonumuzda herhangi bir çatışmaya girişilmedi. Arkadaşlarımız anlık hareketle içeri girip etkisiz hale getirdi. Rehineler sağ salim kurtarıldı. Geniş çaplı soruşturma başlatıldı" dedi.
“Gençlerimizi hayata hazırlayacağız”
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, 26-27 Şubat’ta gerçekleştirilecek Marmara Kariyer Fuarı’nın hazırlık toplantısına başkanlık yaptı. Vali Yavuz, “Gençlerimizi kaptırmamak için onları hayata hazırlayacağız. Önümüzdeki süreçte iş gücü piyasasında 5-10 yılda revaçta olabilecek meslek gruplarına yönelik hamle yapmamız gerekiyor” dedi.
15 vatandaşın derdine derman oldu
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, halk gününde vatandaşlarla bir araya geldi. Sorun, şikâyet ve talepleri dinleyen Vali Yavuz, 15 vatandaşın derdine derman oldu.
Kaymakam Kubilay’ın baba acısı
Kocaeli Dilovası Kaymakamı Metin Kubilay’ın babası Kazım Kubilay hayatını kaybetti.
Emre Açar
Saimbeyli Kaymakamı
"Evlatlarımız geleceğimizdir"
Kocaeli Valiliği tarafından hayata geçirilen "Önem" Projesi kapsamında öğrenciler için kültür turları düzenleniyor. Vali Seddar Yavuz, "Evlatlarımız geleceğimizdir. Onların her daim yanındayız" dedi.
8 ailenin sıkıntısını tek tek dinledi
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yardımları ile geçimini sağlayan 8 ailenin yaşadıkları sıkıntı ve sorunları dinledi.
“Gençlerimizin elinden sımsıkı tutalım”
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Süper Amatör Spor Kulüpleri Toplantısı’na katıldı. Vali Yavuz, “Gençlerimizin ellerinden sımsıkı tutalım ve onları kucaklayalım” dedi.
İlçenin 69 noktasına kamera kuruldu
Kocaeli'nin Dilovası Kaymakamı Metin Kubilay, Vali Seddar Yavuz'un talimatlarıyla park, bahçe ve riskli alanlara 69 kamera sisteminin kurulduğunu ifade etti.
"İnsan tacirlerine fırsat vermeyeceğiz"
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 20 ilde göçmen kaçakçılığı organizatörleri ve düzensiz göçmenlere yönelik düzenlenen "Kalkan-5" Operasyonlarında 74 göçmen kaçakçılığı organizatörü ve bin 510 düzensiz göçmenin yakalandığını belirterek, "İnsan tacirlerine fırsat vermeyeceğiz" dedi.