Arama
Arama Sonuçları
Pendik'te İETT otobüsü iş yerine girdi, binanın kolunu ağır hasar aldı
İstanbul Valisi Davut Gül, Pendik'te meydana gelen İETT otobüsü kazasıyla ilgili incelemede bulundu. Kolunu hasar alan binanın yıkılacağını ifade eden Vali Gül, bina sakinlerini bilgilendirdi.
Ana arı yetiştiriciliği kursiyerlerinden Vali Erol’a arıcı körüğü
Ordu Valisi Muammer Erol, Karapınar mahallesinde sürdürülen Ana Arı Yetiştiriciliği Kursu’nu ziyaret ederek, kurs çalışmalarını yerinde inceledi.
Jandarmadan hem denetim hem bayram kutlaması
Antalya Kemer İlçe Jandarma Karakol Komutanlığına bağlı personel, hem trafik denetimi yapıyor, hem de şeker, çikolata ve kolonya ile vatandaşların bayramını kutluyor.
Ücret yok, randevu yok erken teşhis var
Batman Belediyesi Sağlık Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde kurulan Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM) Vali Ekrem Canalp ve Eşi Dr. Ayten Canalp ile Milletvekili Ferhat Nasıroğlu’nun katılımıyla törenle açıldı.
“Hayat bir AN’dan ibaret”
Kahramanmaraş depremlerini Nurhak Kaymakamı iken yaşayan Sinop Erfelek Kaymakamı Sercan Yıldız, depremin yıl dönümünde duygularını paylaştı. Depremi annesinin karnında 37 haftalıkken yaşayan 11 aylık kızı Bilge Deren’e sarılan Yıldız, “Hayat bir AN’dan ibaret. O an hep sevdiklerinizle geçsin” diyor.
Kıbrıs Türkü’nün milli kahramanları anıldı
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş ve Türk Mukavemet Teşkilatı Lideri Dr. Fazıl Küçük ölüm yıl dönümü dolayısıyla Antalya’da anıldı. Vali Hulusi Şahin, "Türkiye Cumhuriyeti ile KKTC, atiye doğru beraber yürüyor" dedi.
İskenderun'da 588 bina mahkemelik olduğu için yıkılamıyor
Kahramanmaraş merkezli yıkıcı depremlerin en çok etkilediği kentlerden Hatay'ın İskenderun ilçesinde binaların kontrollü olarak yıkımı sürüyor. İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, ağır hasar alan binaların yüzde 87,41’inin yıkımının yapıldığını, kalan 588 binanın da hukuki sürecin tamamlanmasının ardından yıkımının gerçekleştirileceğini söyledi.
Meslek lisesine kimya ve motorlu araçlar atölyesi
Isparta TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, yapılan törenle modern Motorlu Araçlar Teknolojisi ile Kimya Teknolojisi atölyelerine kavuştu.
Kanser tedavisi gören Vali Atik, ameliyat oldu
Kanser tedavisi gören Denizli Valisi Ali Fuat Atik, İstanbul'da başarılı bir ameliyat geçirdi. Bugün taburcu olarak Denizli’ye dönen Vali Atik, “Unutmayın, kanserde erken teşhis hayat kurtarır!” dedi.
Kadın kooperatifleri güç birliği yaptı
‘Ordu Kadın Kooperatifleri Buluşması’na katılan Ordu Valisi Tuncay Sonel, “Kapımız sizlere sonuna kadar açıktır. Maddi ve manevi yanınızdayız” dedi.
“Kaçak yapılaşmaya asla müsaade etmeyeceğiz”
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, Kahramanmaraş merkezli yaşanan iki büyük deprem sonrası Batman’da hayat geçirilecek yeni yapı ruhsatı detaylarına ilişkin düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
Vali yardımcısı 2023 depreminin destanını yazdı
Güncel olayları büyük bir incelikle mısralara döken ve yazdığı şiirleri ilgiyle okunan Vali Yardımcısı Aslan Avşarbey, asrın felaketi olan Kahramanmaraş merkezli depremlerin acısını 51 dörtlükte destana dönüştürdü.
Çiçek balının başkentinde hasat başladı
Türkiye genelinde üçüncü, çiçek balı üretiminde birinci, arıcılık işletme sayısı bakımından ise Türkiye’de ikinci olan Sivas’ta, bal hasadı başladı.
Ahmet Gazi KAYA
Gönen Kaymakamı