Arama
Arama Sonuçları
Hedef; Saros Körfezi'nin marka değerini artırmak
Edirne Valisi Yunus Sezer’in başkanlığında Saros Körfezi Master Plan Toplantısı yapıldı. Vali Sezer, "Amacımız Saros Körfezi'nin marka değerini artıracak model ortaya koymak" dedi.
Akdeniz'in suyunu Ege Denizi'ne döktüler
Muğla'nın Datça ilçesinde geleneksel 'Akdeniz’den Ege’ye Dostluk ve Doğa Yürüyüşü'nün 23’üncüsü düzenlendi. Akdeniz sınırından testilere doldurulan su, 14 kilometrelik yürüyüşün ardından Ege Denizi'ne döküldü.
Vali Demirtaş'tan deprem açıklaması
Bursa'nın Gemlik ilçesinde meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki deprem, şehirde korku ve paniğe neden oldu. Vali Mahmut Demirtaş, herhangi bir can kaybı, yaralanma ve mal kaybının olmadığını açıkladı.
Muharrem ayını canlarla birlikte karşıladı
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Muharrem ayı münasebetiyle Körfez Cemevi’nde düzenlenen iftar programında canlarla bir araya geldi.
Cafer Ekinci, Hatay Vali Yardımcılığına atandı
Edirne Enez Kaymakamı Cafer Ekinci, Hatay Vali Yardımcısı olarak görevlendirildi.
Ali Cemal Altınöz
Çelikhan Kaymakamı
Babası şehit olduğunda 56 günlük bebekti
Ordu Valisi Tuncay Sonel, Ramazan ayının ilk iftarını şehit aileleriyle birlikte yaptı. Vali Sonel, Özel Harekat Polisi Akın Bayram şehit olduğunda henüz 56 günlük bir bebek olan 23 Mart doğumlu Yiğit Efe’ye doğum günü sürprizi yaptı.
Çetin Oktay KALDIRIM
Vali-Mülkiye Başmüfettişi
Valiliklere ‘ikinci yarıyıl’ genelgesi
İçişleri Bakanlığı’nın 81 il valiliğine gönderdiği genelgeye göre okul servisleri 6 Şubat’tan itibaren hafta boyunca kesintisiz denetlenecek. Öncelik dereceli okullarda güvenlik tedbirleri artırılacak, eğitim ve öğretim ortamını olumsuz etkileyen metruk bina ve yapılar yıkılacak.
Kimsesizlerin kimsesi oldu
Sosyal devlet olmanın, devletin varlığını hissettirmenin bir borç olduğunu belirten ve bu doğrultuda görevlerini ifa eden Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, bugün de Körfez İlçesindeki ailelerin kapılarını araladı.
“Ülkemizin gelişmesinde Mülki İdare Amirlerimizin payı büyük”
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türk İdareciler Derneği tarafından Gölbaşı Vilayetler Evi'nde düzenlenen "10 Ocak İdareciler Günü Kutlama Programı"na katılarak, mülki idare amirlerinin İdareciler Günü'nü kutladı.
Gazileri tekneyle gezdirdi
Muğla Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, Gaziler Günü münasebetiyle ilçedeki gazi ve yakınlarını tekneyle gezdirdi.
Kleopatra Adası’ndaki Kedreai Antik Kenti kazıları devam edecek
Muğla Valisi Orhan Tavlı, Ula ilçesi Sedir (Kleopatra) Adası’nda bulunan Kedreai Antik Kentini ziyaret ederek Kedreai Kazıları Bilimsel Sorumlusu Prof. Dr. Adnan Diler ve Muğla Müze Müdürü Gülnaz Savran’dan yürütülen kazı, restorasyon, belgeleme ve çevre düzenleme çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Vali Yavuz, şehit ve gazi yakınlarına boğaz turu yaptırdı
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Valilik ve Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanlığı TCGS Güven Komutanlığı tarafından bu sene 100. yılı kutlanan 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle Şehit Aileleri, Gazi ve Gazi aileleri onuruna düzenlenen seyir programına katıldı.
Trabzon Valisi: Arap düşmanlığını şiddetle kınıyoruz
Doğu Karadeniz Bölgesi'nin en fazla turist çeken noktalarından olan Trabzon'un Çaykara ilçesindeki Uzungöl'de Arap turistler üzerinden yapılan olumsuz sosyal medya paylaşımlarına Vali İsmail Ustaoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu tepki gösterdi.
Vali Sonel: Hainler varsa kahramanlar da var!
Ordu Valisi Tuncay Sonel, “15 Temmuz akşamı, devletin içine sızmış hainler, devletin helikopteri, silahı, tankı ile aziz milletimizin üzerine saldırdılar. Devletimizin içerisine sızan hainler olduğu gibi kahramanlarımız da vardı. Hainlere bu ülke bırakılmadı” dedi.
Gürsoy Osman BİLGİN
Mezitli Kaymakamı
Erol TÜRKMEN
Kınık Kaymakamı
Burak ÖZ
Piraziz Kaymakamı
Sedat ÖZDEMİR
Karlıova Kaymakamı