Arama
Arama Sonuçları
Şehit, gazi ve ihtiyaç sahiplerinin hanelerine misafir oldu
Ordu Valisi Muammer Erol, şehit, gazi, engelli, dul, yetim, yaşlı, hasta ve ekonomik yoksunluk içinde bulunan ailelere ziyaretlerini sürdürüyor.
Devlet Bahçeli’den kaymakama destek: Kaymakamımızın tertemiz alnından öpüyorum
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Meclis’teki grup konuşmasının önemli bir bölümünü Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde yaşanan olaya ayırdı. Bahçeli, “Huzurlarınızda Kulp Kaymakamımız Burak Akellerin tertemiz alnından öpüyor, onu yetiştiren anasına, babasına şükranlarımı sunuyor, Müslüman Türk duruşundan dolayı tebrik ediyor, başarılar diliyorum” dedi.
"Kaymakamımız hutbenin tam okunmasını sağlamıştır"
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır Kulp Kaymakamı ile hutbeden şehitleri çıkaran imamla ilgili açıklama yaptı.
Mülki idare amirleri Ali Yalçın'dan özür bekliyor
Sessizliğini bozan Mülki İdare Amirleri camiası, Diyarbakır Kulp Kaymakamı Burak Akeller’e yönelik ağır ifadeler kullanan Memur Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’dan özür bekliyor.
Valiler de yalnız bırakmadı
Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde hutbede şehitlerin ismini okumaktan imtina eden imamı uyaran Kaymakam Burak Akeller’e vatandaşlar, kaymakamlar ve vali yardımcıları ile birlikte valiler de sahip çıktı.
Kaymakama destek, imama tepki
Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde hutbede şehitlerin ismini okumaktan imtina eden imama tepki gösterilirken, imamı uyaran Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Burak Akeller’e destek yağdı.
Valilik tahkikat başlattı
Diyarbakır Valiliği, Kulp Kaymakamı ve ilçede görev yapan bir cami imamı arasında yaşanan olaya ilişkin adli ve idari tahkikat başlattı.
Kaymakamın hutbeden şehitleri çıkaran imama tepkisi çarpıtıldı
Diyarbakır Kulp Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Burak Akeller’in, Cuma namazında hutbedeki ‘şehitler’ bölümünü okumayan imamı uyarması, “Hutbeyi beğenmedi” şeklinde çarpıtıldı. İşte iftiranın içyüzü…
Hamzalı şehitleri katliamın 29. yıl dönümünde dualarla anıldı
Diyarbakır Kulp ilçesi Hamzalı Mahallesinde 1 Ocak 1995 'te PKK terör örgütü tarafından şehit edilen, biri korucu, 6’sı çocuk, 9’ü kadın olmak üzere toplam 23 vatandaş için anma töreni düzenlendi.
Samet Yükselecek
Derepazarı Kaymakamı
'Tarih yazan çocuklar'
Diyarbakır Kulp Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Burak Akeller, sanal ve sahte kahramanlar yerine tarihe mal olmuş şahsiyetlerin anlatıldığı “Tarih Yazan Çocuklar” etkinliğinde çocukları yalnız bırakmadı.
“Şehitlerimizin kanını yerde bırakmadığınız için hepinizi alınlarınızdan öpüyorum”
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır Kulp’ta ; biri kırmızı, biri turuncu ve biri de gri kategoride olmak üzere toplam 4 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Bakan Yerlikaya, “Operasyonu gerçekleştiren kahraman Emniyetimizi ve kahraman Jandarmamızı tebrik ediyorum. Şehitlerimizin kanlarını yerde bırakmadığınız için hepinizi alınlarınızdan öpüyorum” dedi.
Burak Akeller
Kulp Kaymakamı
Mustafa Gözlet
Urla Kaymakamı
Babası şehit olduğunda 56 günlük bebekti
Ordu Valisi Tuncay Sonel, Ramazan ayının ilk iftarını şehit aileleriyle birlikte yaptı. Vali Sonel, Özel Harekat Polisi Akın Bayram şehit olduğunda henüz 56 günlük bir bebek olan 23 Mart doğumlu Yiğit Efe’ye doğum günü sürprizi yaptı.
Vali Su, işçilerle fıstık hasadı yaptı
Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ali İhsan Su, Sur ilçesi Karabaş mahallesinde gerçekleştirilen fıstık hasadı bahçe günü etkinliğine katıldı.
Yüksel KARA
Darıca Kaymakamı
Mehmet MARAŞLI
Ürgüp Kaymakamı
Ersin EMİROĞLU
Sakarya Vali Yardımcısı
Kaymakamın takımı şampiyon oldu!
Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde oyuncuları kaymakam ile ilçe sakini esnaf, memur ve öğrencilerden oluşan Pasur Belediyespor, bulunduğu ligde ilk defa şampiyon oldu.
İbrahim AKIN
Teftiş Kurulu Başkanı