Arama
Arama Sonuçları
Emniyet Genel Müdürlüğüne atanan Vali Demirtaş, Bursa'ya veda etti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın atama kararları ile Emniyet Genel Müdürlüğüne atanan Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, hem Bursalılara hem de mesai arkadaşlarına veda etti.
16 şehre yayılacak Türkiye Kültür Yolu Festivali Adana’dan başladı
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türkiye Kültür Yolu Festivali’ni Adana’da düzenlenen etkinlikle başlattı. Bakan Ersoy, “Adana’da bin sanatçı, Türkiye genelinde 40 bin sanatçı katılacak. 8 ayda 7 bine yakın etkinlik gerçekleşecek” dedi.
Kaymakamdan Beethoven’ın 9. Senfonisi
Bolu Kıbrıscık Kaymakamı Ahmet Berkay Deniz, orgla Beethoven’ın 9. Senfonisi’nden mini bir kesit sundu. Ankara’da Mülkiye Oda Orkestrası’nda piyano eğitimi alan ancak eğitimi yarım kalan Kaymakam Deniz’in sunduğu kesit, müzik alanındaki kabiliyetini de gösterdi.
"Nefes alınabilecek yemyeşil bir alan"
Zafer Millet Bahçesi'nin açılışında konuşan Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, "Spor ve kültür-sanat etkinliklerinin yapılabileceği, şehrin karmaşasından uzaklaşıp nefes alınabilecek, yemyeşil bir alan. Hemşehrilerimize hayırlı olsun" dedi.
Ortak akılla yarınlara
Şanlıurfa Valiliği koordinesinde düzenlenen ve pek çok kurum, kuruluş ve üniversiteden uzmanların katılımıyla gerçekleştirilen Ortak Akılla Yarınlara Çalıştayı açılıştöreni, Nevali Otel toplantı salonunda gerçekleştirildi.