Arama
Arama Sonuçları
KYK yurdunda akşam yemeği
Kırklareli Valisi Birol Ekici, Ahmet Cevdet Paşa KYK Öğrenci Yurdunda kalan öğrencilerle bir araya geldi. Yemekhanede sıraya girerek yemeğini alan Vali Ekici, gençlerle tecrübelerini paylaştı.
Bir günde 4 köyde inceleme yaptı
Kırklareli Valisi Birol Ekici, Lüleburgaz ilçesini ziyaret etti. Emirali, Ayvalı, Kırıkköy ve Çeşmekolu köylerini ziyaret eden Vali Ekici, vatandaşların taleplerini dinledi.
Öğrencilerle birlikte duvar boyadı
Kırklareli Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce, Cumhuriyetin 100. yılı etkinlikleri kapsamında öğrencilerle birlikte el iziyle duvar boyama etkinliğine katıldı.
Biçerdöverle buğday hasadı yaptı
Kırklareli Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce, Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü Türkgeldi Çiftliğinde, buğday hasadına katıldı.
Down Sendromlu şampiyonlar bir sonraki başarılarını kaymakama armağan edecek
Kırklareli Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Sporcu Ödüllerinde tanışıp maç yapmak için randevulaştığı şampiyon özel sporcularla masa tenisi oynadı.
Gönül seferberliğine devam
Kırklareli Valiliği ile Lüleburgaz Ticaret Borsasının koordinasyon içinde hazırladığı deprem yardım tırı dualarla Malatya'ya uğurlandı.
Öğrencilerin etkinliklerine eşlik etti
Kırklareli Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce, ilçedeki okulları ziyaret ederek öğrencilerin etkinliklerine eşlik etti.
Minik öğrenciler bilek güreşinde Kaymakamı yendi
Kırklareli Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce, Kocasinan İlkokulunda öğrencileri sınıflarında ziyaret etti. Öğrencilerle bilek güreşi yapan Kaymakam Yüce’yi tüm öğrenciler yendi :)
Vali Ekici, yaşlılarla bocce oynadı
Kırklareli Valisi Birol Ekici, huzurevi sakinlerinden oluşan bocce takımı ile maç yaptı. Ekici, yaşlılara huzurlu ve hayırlı ömürler diledi.
Amatör balık tutma yarışmasına katıldı
Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce, Köylere Hizmet Götürme Birliği’nin düzenlediği Amatör Balık Tutma Yarışması’na katıldı. Kaymakam, en çok ve en büyük balık tutanlara ödüllerini verdi.
Bocce oyununda Valilik takımını yendiler
Kırklareli Valisi Birol Ekici, Lüleburgaz Ramazan Yaman Huzurevini ziyaret etti. Bocce etkinliğine katılan Vali Ekici, huzurevinde yaşlılarla bocce oynadı.
Emrah ASLAN
Gökçebey Kaymakam V.
Salih YÜCE
Lüleburgaz Kaymakamı
Barış DEMİRTAŞ
İzmir Vali Yardımcısı
Cemalettin YILMAZ
Keşan Kaymakamı
Ömer COŞKUN
Diyarbakır Vali Yardımcısı
Mustafa Kaya
İstanbul Vali Yardımcısı