Arama
Arama Sonuçları
28 mahalledeki spor okulu 8 bin öğrenciye ulaştı
Kayseri Valiliği’nin hayata geçirdiği "Her Mahalleye Bir Spor Okulu" projesi şimdiden 28 mahalleye yayıldı. Bu mahallelerde 8 bin sporcu tamamen ücretsiz olan bu okullarda eğitim görüyor.
Çırav Dağı eteklerinde Türkiye Dağ Koşuları Şampiyonası
Türkiye Dağ Koşuları Şampiyonası ve İl Karmaları Ligi Birinci Etap yarışları Vali Dr. Kemal Kızılkaya’nın öncülüğünde Siirt'in Eruh ilçesinde gerçekleştirildi.
Öğrencilerle halat çekme oyunu oynadı
Sivas Altınyayla Kaymakamı Batuhan Kalkan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında öğrencilerle halat çekme oyunu oynadı.
Expo olimpiyat adaylarını ağırlayacak
Dünya Yürüyüş Takım Şampiyonası 21 Nisan 2024 Pazar günü Expo 2016 Antalya alanında gerçekleştirilecek. 52 ülkeden 431 sporcunun katılacağı şampiyonanın basın lansmanı gerçekleştirildi.
Yemek yarışmasında jüri üyeliği yaptı
Malatya Kale Kaymakamı Mustafa Aksoy, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen 14-22 Nisan Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Kale Turizm ve Otel İşlemeciliği Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret ederek düzenlenen etkinliğe katıldı.
Erzincanlı şampiyon kızlar havaalanında karşılandı
Avrupa Büyükler Badminton Şampiyonası'nda ülkemize bronz madalya kazandıran Erzincanlı milli sporcular Bengisu Erçetin ve Nazlıcan İnci; Vali Hamza Aydoğdu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Volkan Burak Mumcu, sporcuların aileleri ve arkadaşları tarafından karşılandı.
Fenerbahçe ikinci kez Avrupa şampiyonu oldu
Mersin'de düzenlenen ‘Final Four’ müsabakaları sona erdi. Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımı, ikinci kez Avrupa Şampiyonu oldu.
Milli gururumuz Mete Gazoz'u tebrik etti
Antalya Valisi Hulusi Şahin, 2024 Uluslararası Kahraman Bagatır İlkbahar Okları Yarışması'nda başarılı bir performans sergileyen milli gururumuz Mete Gazoz'a altın madalyasını takdim etti.
"Seni bu ülkenin yetiştirdiğini asla unutma"
Düzce Valisi Selçuk Aslan, Massachusetts Teknoloji Enstitüsü'nden (MIT) kabul alan İrem Gülce Yazgan'ı tebrik etti. Vali Aslan, "Çok güzel bir okula eğitim için gidiyorsun, hayatın başarılarla dolu olsun ama seni bu ülkenin yetiştirdiğini asla unutma" dedi.
"Birlikte daha nice zaferlere"
Dünya Spor Oyunları'nda dünya ikincisi olan Down Sendromlu Futsal Milli Takımı, İzmir Valisi Dr. Süleyman Elban'ı ziyaret etti. Sporcuları tebrik eden Vali Elban, "Onların başarısı, kararlılıkları ve azimleri takdire şayan. Birlikte daha nice zaferlere" dedi.
Vali Toraman’a bronz madalya
Düzenli kan bağışında bulunan Elazığ Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman, 10’dan fazla bağış yaparak bronz madalya sahibi oldu.
Down sendromlu şampiyonu valilik önünde karşıladı
Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu (TOSSFED) tarafından düzenlenen ‘Trisome Oyunları 2024’ organizasyonunda yüzme branşında Dünya ikincisi ve Dünya üçüncüsü olarak büyük bir başarıya imza atan Milli Sporcu Elif Oral’ı Valilik Binası önünde karşılayarak tebrik etti.
"Senin beni izlediğini biliyorum"
Çorum'da şehit babasının kabrine katılacağı jimnastik yarışması için "Senin beni izlediğini ve hep yanımda olduğunu biliyorum" yazılı bir not bırakan Miray Şah herkesi duygulandırdı. 18 Mart Şehitleri Anma Günü programında şehit Habib Gökçe'nin kabrinde notu gören Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı, yarışları izlemeye gitti ve Miray Şah'a destek oldu.
Çanakkale Zaferi'nin 109. yılı kutlandı
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. yıl dönümünde ilk tören Çanakkale Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirildi.
Görsel şölene dönüşen yarışlar tam not aldı
Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, görsel şölene dönüşen Halk Oyunları İl Yarışmaları'nı izledi. Öğrencileri tebrik eden Vali Varol, dereceye giren okullara madalya ve kupa verdi.
Beyzbol şampiyonası heyecanına ortak oldu
Antalya Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, Beyzbol Büyükler Türkiye Şampiyonası'nı izledi. Sporcuları tebrik eden Kaymakam Solmaz, "Kemer olarak böyle güzel organizasyonlara ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz" dedi.
19. kez düzenlenen Runtalya Maratonu koşuldu
Antalya Valisi Hulusi Şahin, 52 ülkeden sporcunun katıldığı 19. Uluslararası Runtalya Maratonu’nun startını verdi.
Rize'nin karlı vadileri dünya şampiyonasına aday
2024 Yılı Türkiye Dağ Kayağı Şampiyonası ve Uluslararası Açık Dağ Kayağı Yarışması” Rize'de başladı. Yarışları izleyen Vali İhsan Selim Baydaş, "İnşallah önümüzdeki yıllarda burada Dünya Dağ Kayağı Dünya Şampiyonasına ev sahipliği yapmaya aday olacağız" dedi.
Kar Ragbi Şampiyonası kıran kırana geçti
Türkiye'de ilk defa düzenlenen 2024 yılı Türkiye Ragbi Federasyonu Kar Ragbi Şampiyonası Isparta Davraz Kayak Merkezi’nde oynanan maçlarla tamamlandı. Kıran kırana geçen maçlarda dereceye giren takımlara ödülleri Isparta Valisi Aydın Baruş verdi.
Minik yıldızlara madalya
Minik yıldızlar yüzme yarışması Şanlıurfa Haliliye’de gerçekleştirildi. Kaymakam Serap Özmen Çetin, yarışmada dereceye giren öğrencileri yalnız bırakmadı.
Antalya sporun da başkenti olma yolunda ilerliyor
Bu yıl 5’incisi düzenlenen Tour of Antalya Bisiklet Turu final etabıyla sona erdi. Bitiş çizgisini geçen sporcuları izleyen Vali Hulusi Şahin klasman birincilerine ödüllerini takdim etti.
Geleceğin bilim insanları Antalya’da buluştu
Antalya Valisi Hulusi Şahin, Akdeniz Üniversitesi’nde gerçekleştirilen 31’inci Bilim Olimpiyatları Ödül Töreni’ne katıldı. Geleceğin bilim insanlarına hitap eden Vali Şahin, “Sizler bizim gözbebeklerimizsiniz. Geleceğin o büyük Türkiye’sini de sizler inşa edeceksiniz” dedi.
"Kristal karlar diyarında kayak öğrenecekler"
Kars Valiliği tarafından hayata geçirilen 'Karın Yıldızları Sarıkamış'ta' projesi start aldı. Projenin açılışına katılan Vali ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, "Kristal karlar diyarı Sarıkamış’ta çocuklarımız kayak öğrenecekler" dedi.
Gaziantep'in işgalden kurtuluşu kutlandı
Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümü coşkuyla kutlandı. Törene Gaziantep Valisi Kemal Çeber de katıldı.
Atatürk’ün Kayseri’ye gelişinin 104. yılı kutlandı
Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ‘Heyet-i Temsiliye Reisi’ olarak Kayseri'ye gelişinin 104’üncü yıldönümü çeşitli etkinliklerle kutlandı. Öğrenciler tarafından Mustafa Kemal Atatürk'e yazılı mesajların bağlı olduğu 104 balon gökyüzüne bırakıldı.
TSK’ya bağış yapan öğrencileri ödüllendirdi
Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfına önemli bir bağışta bulunan Piraziz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerini makamında kabul etti. Öğrencilerin bu örnek davranışı, Türk Silahlı Kuvvetleri için yapılan bağışların değerini vurgulayan bir törenle ödüllendirildi.
Özel sporcuların bocce heyecanına ortak oldu
Kocaeli Derince Kaymakamı Mustafa Demirelli, özel sporcular için düzenlenen bocce turnuvasında engellilerin heyecanına paylaşarak, bocce oynadı.
Dünya ikincisiyle maç yaptı
Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Para Badminton Dünya Şampiyonası'nda ikinci olan Halime Yıldız ile badminton maçı yaptı.
Vali Tavlı, dünya ikincisi olan Tuba'yı tebrik etti
Samsunlu sporcu Tuba Bade Şahin, İngiltere'de düzenlenen Trampolin Cimnastik Gençler Dünya Şampiyonası'nda dünya ikincisi olarak, gümüş madalya kazandı. Yurda dönen başarılı sporcu Samsun Valisi Orhan Tavlı'yı makamında ziyaret etti.
‘Madalyasız kahraman’a dua
Kendisi de Kahramanmaraşlı olan Darende Kaymakamı Şeref Gülyer, Maraş savunmasının madalyasız kahramanlarından Yeniceli Mehmet Ağa’yı kabri başında dualarla andı.