Arama
Arama Sonuçları
"Hain emellerine ulaşamayacaklar"
Mardin'in Ömerli ilçesinde 37 yıl önce PKK'lı teröristlerce katledilen 16'sı çocuk, 6'sı kadın 30 kişi için anma töreni yapıldı. Törene katılan Vali Tuncay Akkoyun, "Bizler birlik ve beraberlik içerisinde omuz omuza verdiğimiz müddetçe Allah’ın izniyle hiçbir güç, hiçbir bölücü terör örgütü hain emellerine ulaşamayacak" dedi.
Yeni doğan çocuklara ilk hediye Valilik'ten
Van Valisi Ozan Balcı, yeni dünyaya gelen çocuklarını kaydedip kimliklerini çıkarmaya gelen ailelere, çocukları için ilk hediye olarak kitap verdi.
"Mağduriyetleri en kısa sürede gidereceğiz"
Salihli’de meydana gelen orman yangınından etkilenen mahallelerde inceleme yapan Manisa Valisi Enver Ünlü, "Yangın dolayısıyla yaşanan mağduriyetleri en kısa sürede gidermek, yaralarımızı sarmak için tüm kurumlarımızla birlikte çalışıyoruz" dedi.
Diyarbakır ve Mardin arasında çıkan yangın kontrol altına alındı
Diyarbakır'ın Çınar ile Mardin'in Mazıdağı ilçeleri arasındaki alanda çıkan anız yangını kontrol altına alındı. Yangında 5 kişi hayatını kaybetti, 29 kişi yaralandı.
Ciğerlerimiz yanıyor! Balıkesir'deki orman yangını sürüyor
Balıkesir'in Bigadiç ilçesinde anızda başlayıp ağaçlandırma sahasına sıçrayan yangına havadan ve karadan müdahale devam ediyor. Vali İsmail Ustaoğlu, "Yangını bir an evvel kontrol altına almak için mücadelemiz devam ediyor" dedi.
"Bu proje ilçemizin kültürel hayatına katkı sunacak"
Malatya'nın Darende Kaymakamı Şeref Gülyer, Hulusi Efendi Müze ve Kütüphanesi'nin temel atma törenine katıldı. Projenin ilçe için önemli olduğuna dikkat çeken Kaymakam Gülyer, "Bu proje ilçemizin sosyal ve kültürel hayatına önemli katkılar sunacak" dedi.
10 bin kişinin vakit geçirdiği mesire alanında teftiş yaptı
Bayram dolayısıyla mesire alanında inceleme yapan Şanlıurfa Bozova Kaymakamı Halil İbrahim Yeşilyurt, "10 bin vatandaşımız burada vakit geçiriyor. Ekiplerimizin de denetimleri sürüyor" dedi.
Protez bacakla yaşama tutunan genç kızı yalnız bırakmadı
Ordu Valisi Muammer Erol, protez bacakla yeniden yaşama tutunan 21 yaşındaki Büşra Yıldırım’ı evinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu.
Kaymakam, biçerdöverle buğday hasadı yaptı
Şanlıurfa Viranşehir Kaymakamı Önder Koç, ilçede devam eden buğday hasadına katıldı. Biçerdövere binen Kaymakam Koç, çiftçilerle birlikte buğday hasat etti.
6 muhtarın sorun ve taleplerini dinledi
Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, 6 mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek, mahallelerin mevcut sorunlarını ve muhtarların taleplerini dinledi.
Mersin'de mavi bayraklar göndere çekildi
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Akdeniz'e 321 kilometrelik kıyısında 41 plajı bulunan Mersin'de turizm sezonunun başladığını belirtti ve mavi bayrakları göndere çekti.
Van'da sel felaketi: Onlarca hayvan telef oldu
Van Valisi Ozan Balcı, Saray ilçesinde meydana gelen sel bölgesinde inceleme yaptı. Vali Balcı, "100’e yakın küçükbaş hayvan telef oldu. Tarım arazileri sular altında kaldı. Hasar tespitinin ardından vatandaşlarımızın zararı karşılanacak" dedi.
"4 milyon kitabı Van'a kazandırdık"
Kitap Van Projesi kapsamında en çok kitap okuyan öğrencilere ödül veren Van Valisi Ozan Balcı, "Kitap okuma alışkanlığını çocuklarımıza kazandıralım istedik. Kitap okuma kültürünün yaygınlaşması için hep beraber çalıştık ve 4 milyon kitabı ilimize kazandırdık" dedi.
Emekli vali yardımcısı evinde ölü bulundu
Emekli vali yardımcısı Yılmaz Yolcu, Giresun'un Şebinkarahisar ilçesindeki evinde ölü bulundu. Otopsi işlemlerinin ardından Yolcu, dualarla son yolculuğuna uğurlandı.
Mersin, "Altın Renkli Yenidünya" üretiminde ilk sırada
'Altın Renkli Yenidünya’ meyvesinin üreticileri ile bir araya gelen Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, "Mersin, yenidünya üretiminde de ilk sırada yer alıyor" dedi.
"Deprem konutlarını 2 ay sonra teslim edeceğiz"
Hilvan ilçesini ziyaret eden Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, "68 deprem konutu Hoşin Mahallemizde inşa ediliyor. 2 ay sonra hak sahibi vatandaşlarımıza teslim etmeyi plânlıyoruz" dedi.
"Kooperatifleri her zaman destekleyeceğiz"
Karabük Uğraşan Kadınlar Kooperatifi'ni ziyaret eden Karabük Valisi Mustafa Yavuz, "Karabük’te kadın kooperatiflerinin her zaman yanlarındayız ve projelerine her zaman destek vereceğiz" dedi.
"Ülkemize, halkımıza ve Kütahya'mıza dua edin"
Hacı adaylarını kutsal topraklara uğurlayan Kütahya Valisi Musa Işın, "Duanın kabul edildiği bir yere gidiyorsunuz. Ülkemize, halkımıza, milletimize, Kütahya'mıza dua edin" dedi.
"Artık daha derli toplu hizmet edecekler"
Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, 8 mahalle için yapılan muhtarlık binası inşaatında inceleme yaparak, "Artık daha derli toplu hizmet binalarında vatandaşımıza hizmet edecekler" dedi.
Vali Balcı, yaralı askerleri ziyaret etti
Van Valisi Ozan Balcı, Başkale ilçesinde askeri aracın devrilmesi sonucu meydana gelen kazada yaralanan askerleri ziyaret edip, geçmiş olsun dileklerini iletti.
"Hayvancılıkta en büyük atağı Van yaptı"
Van Valisi Ozan Balcı, "Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var" projesinden faydalanan vatandaşı ziyaret etti. Vali Balcı, "2021 yılını Sayın Cumhurbaşkanımız küçükbaş hayvancılıkta hamle yılı ilan etmişti. En büyük atağı Van yaptı" dedi.
Bodrum semaları uçurtmalarla renklendi
Muğla Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit ve eşi Yasemin Çit, 18. Uluslararası Uçurtma Festivali’ne katıldı. Uçurtma uçuran Kaymakam Çit ve eşi Yasemin Çit, eğlenceye ortak oldu.
"Dünyada çiçek, çocuk ve kuş olduğu sürece korkma..."
Lilyana Kadın Kooperatifi ziyareti esnasında kendisine çiçek veren çocuklara sarılan Hakkari Valisi Ali Çelik, "Dünyada çiçek, çocuk ve kuş olduğu sürece korkma; her şey yolunda demektir" dedi.
"Tarım da en az sanayi kadar önemli"
Kütahya Valisi Musa Işın'ın başkanlığında Organize Hayvancılık Bölgesi’nin tüzel kişiliği için çalışmalar başladı. Vali Işın, "Kütahya'da 500 binin üzerinde küçükbaş, 200 bine yakın büyükbaş hayvan var. İnşallah bunu bilimsel ve organize biçimde yapacağız. Çünkü tarım da en az sanayi kadar önemli" dedi.
Sorun ve talepleri yerinde dinledi
Mardin Kızıltepe Kaymakamı Abdullah Şahin, Çetinler Mahallesi'ni ziyaret etti. Vatandaşlarla bir araya gelen Kaymakam Şahin, onların talep ve sorunlarını yerinde dinledi.
Ormana atılan çöpleri topladılar
Giresun'un Tirebolu ilçesinde "Orman Benim" etkinliği düzenlendi. Etkinliğe katılan Kaymakam Dr. Muhammed Lütfi Kotan ve beraberindekiler, ormana atılan çöpleri topladı.
Halfeti’de deprem konutları tamamlanmak üzere
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Kaymakam Zikrullah Erdoğan ile birlikte Halfeti’de deprem konutlarını inceledi, ardından eski Halfeti Çarşı Merkezi’nde esnafı ziyaret ederek yerli ve yabancı turistlerle bir araya geldi.
Devlet Mahallesi’nin ilk kurumu belli oldu
Batman Valisi Ekrem Canalp’in girişimleriyle hayata geçirilen Devlet Mahallesi projesinin ilk kamu kurumu olan Valilik binası, bu yıl İçişleri Bakanlığı tarafından yatırım programına alınmasının ardından uygulama projesinin de ihalesi yapıldı.
“Çok şükür böyle bir afeti can kaybı olmadan atlattık”
Şırnak Valisi Cevdet Atay, Cizre Kaymakamı Nazlı Demir ile birlikte, Cizre ilçesinde etkili olan rüzgar ve sağanak yağış sebebiyle yaşanan sel baskınından etkilenen mahallerde incelemelerde bulunarak vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.
28 mahalledeki spor okulu 8 bin öğrenciye ulaştı
Kayseri Valiliği’nin hayata geçirdiği "Her Mahalleye Bir Spor Okulu" projesi şimdiden 28 mahalleye yayıldı. Bu mahallelerde 8 bin sporcu tamamen ücretsiz olan bu okullarda eğitim görüyor.