Arama
Arama Sonuçları
"Öğrencilerin başarıları göğsümüzü kabarttı"
Giresun Bilim Fuarları Festivali'nin açılışına katılan Vali Mehmet Fatih Serdengeçti, çeşitli yarışmalarda dereceler elde eden öğretmen ve öğrencileri tebrik ederek, "Öğrencilerin elde ettiği başarıları gurur verici, göğsümüz kabardı" dedi.
"Boğa Koşusu"nun startını verdi
BTCTURK ev sahipliğinde ilk kez düzenlenen BtcTurk Boğa Koşusu 5 bin kişinin katılımıyla Üsküdar’da gerçekleşti. Koşunun startını İstanbul Valisi Davut Gül verdi.
“Batman’da hedefimiz turizmi 12 aya yaymak”
Medeniyetler şehri Batman’ın turizm potansiyelini ulusal ve uluslararası arenada daha etkin bir şekilde tanıtımını sağlamak amacıyla Valilik koordinesinde, Batman İl Özel İdaresi, Batman Üniversitesi ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün işbirliğiyle düzenlenen 'Batman Turizm Master Planı Çalıştayı’nın açılış programı Vali Ekrem Canalp’in katılımıyla gerçekleştirildi.
16 şehre yayılacak Türkiye Kültür Yolu Festivali Adana’dan başladı
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türkiye Kültür Yolu Festivali’ni Adana’da düzenlenen etkinlikle başlattı. Bakan Ersoy, “Adana’da bin sanatçı, Türkiye genelinde 40 bin sanatçı katılacak. 8 ayda 7 bine yakın etkinlik gerçekleşecek” dedi.
19. kez düzenlenen Runtalya Maratonu koşuldu
Antalya Valisi Hulusi Şahin, 52 ülkeden sporcunun katıldığı 19. Uluslararası Runtalya Maratonu’nun startını verdi.
44. Uluslararası Maratonun startını vali verdi
Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, 44. Uluslararası Trabzon Yarı Maratonu ve Halk Koşusu’nun startını verdi.
Bingöl Fotoğrafçılar Maratonu birincisi
Bingöl Valiliği koordinasyonunda Bingöl Belediyesi, Bingöl TSO, Fırat Kalkınma Ajansı, Bingöl Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Bingöl Fotoğraf ve Sinema Derneği Kulübü (BİFSAK) işbirliğiyle bu yıl 3.’sü gerçekleştirilen Uluslararası Bingöl 3. Fotoğrafçılar Maratonu sonuçları açıklandı.
Kar üstünde halay
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, Hesarek Kayak Merkezi’nde halaya eşlik etti. Vali Usta, halay videosunu Vali Usta, “Fena değildim diye düşünüyorum” diyerek paylaştı.
Vali drone uçurdu
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, Bingöl 3. Fotoğrafçılar Maratonu’na katılan fotoğrafçıların drone’unu uçurdu. Vali Usta, “Ben de bu vesile ile kısa bir drone uçurma heyecanı yaşadım” dedi.
Maraton için fotoğraf çekti
"3. Fotoğrafçılar Maratonu" Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta'nın çektiği kareler ile başladı. Kentte gelen fotoğrafçılarla bir araya gelen Vali Usta, fotoğraf makinesiyle fotoğraflar çekti.
Hesarek Kayak Merkezi'nde sezon başladı
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, 2015 yılında hizmete giren Hesarek Kayak Merkezi'ni ziyaret etti. Merkezi gezen Vali Usta, "Kar kalınlığının beklenen seviyeye ulaşmasıyla sezonun başladığı Hesarek Kayak Merkezi'ne herkesi davet ediyorum" dedi.
Mezopotamya’nın incisi Mardin fotoğraflarla tanıtıldı
Mezopotamya’nın incisi Mardin’in tanıtımı için düzenlenen 6. Mardin Fotoğrafçılar Maratonu sona erdi. Ödül törenine katılan Vali Tuncay Akkoyun, "Fotoğraf severleri Mardin’imizde ağırlamaktan büyük memnuniyet duyuyoruz" dedi.
Çocuklar sokak oyunlarıyla buluştu
Niğde Valisi Cahit Çelik, "Sokaklar, Zeka Oyunları Parkuru ve Macera Maratonuna Dönüşüyor” projesi kapsamında parka kurulan oyun alanlarında çocuklarla eğlenceli vakit geçirdi.
108. dönem kaymakamlar kura çekti
108. dönem kaymakamlık kursunu başarıyla tamamlayan 12’si kadın 99 kaymakam adayı kura çekerek asil kaymakam oldu. Kaymakamlara seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yürütmenin başı olarak şahsımı en iyi şekilde temsil edeceğinizden asla şüphe duymuyorum” dedi.
Öğrencilerin heyecanını paylaştı
Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ilde büyük yıkıma sebep olan depremin ardından okulların bugün açılması ile birlikte Batman Sason Kaymakamı Murat Mete, Cumhuriyet İlkokulu ve Ortaokulunu ziyaret etti.
Adana’da renkli maraton
Adana Valiliği 5 Ocak Adana’nın Kurtuluşu kutlama programında yer alan ve Adana Büyükşehir Belediyesi’nce düzenlenen 13. Uluslararası Yarı Maratonu renkli görüntülere sahne oldu.
‘Gazi Yarı Maratonu’ sessiz koşuldu
Gaziantep Valisi Davut Gül, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve protokol ile Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 101’inci yılı dolayısıyla dünyanın pek çok ülkesinden ve Türkiye’nin dört bir yanından çok sayıda atletin katılımıyla gerçekleşen Gazi Yarı Maratonu ve Halk Yürüyüşü’ne katıldı.
Vali Çiçek, Kayseri Yarı Maratonu'nda koştu
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar ve il protokolü ile birlikte Uluslararası Kayseri Yarı Maratonu'na katıldı.
Sur’da festivalli günler başladı
Türkiye Kültür Yolu Festivalleri bünyesinde Diyarbakır'da düzenlenen Sur Kültür Yolu Festivali, İçkale Müze Kompleksi'nde açılan sergilerle başladı.
8-16 Ekim’de Sur sokaklarında şenlik var
Geçmişte adı terörle, şimdilerde ise festival ve şenliklerle anılan Diyarbakır Sur’da düzenlenen ‘Sur Kültür Yolu Festivali’ yarın başlıyor. Sur Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Asım Solak, “Festival hazırlıklarımız son sürat devam ediyor. Tüm Türkiye’den vatandaşlarımızı unutamayacakları anlar biriktirmek için Sur’a ve festivalimize bekliyoruz” dedi.
2.466 KPSS adayı sınavdan önce Nüfus'taydı
İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürü Şefik Aygöl, Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) için açık bulundurulan nüfus müdürlüklerinde 2 bin 466 adayının T.C. Kimlik Kartı başvurusunun alındığını belirterek, pazar günü gençlerin umutlarına ortak olan mesai arkadaşlarını tebrik etti.
8. Frig Ultra Maratonu başlıyor
9 ülkeden yaklaşık bin katılımcıyla, muhteşem doğası ve kadim tarihiyle dikkat çeken Frigya’da bu yıl 8. kez düzenlenecek ve hafta sonu yapılacak Frig Ultra Maratonu öncesi Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nın katılımıyla basın toplantısı gerçekleştirildi.
‘Masal şehri’ fotoğraflamak isteyenlere davet
Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, 22-25 Eylül tarihleri arasında Mardin Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek olan 5. Ulusal Foto Safari Tanıtım Lansmanına katıldı. Vali, "Masal Şehir Mardin" konulu foto safaride kadim şehri fotoğraflamak için tüm fotoğraf severleri kente davet etti.
Akıl ve Zeka Oyunları finali Diyarbakır'da
Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları turnuvasının finali Diyarbakır’da gerçekleştirildi. Diyarbakır Vali Yardımcısı ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdullah Çiftçi, fikri ve zekasıyla fark yaratan öğrencileri Diyarbakır'da ağırlamaktan mutluluk duyduklarını söyledi.
Ekranı kapat, dünyaya koş!
Ardahan Valisi Hüseyin Öner, “Davranışsal Bağımlılıkla Mücadele” seferberliği kapsamında farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen “Ekranı Kapat, Dünya’ya Koş” temalı ‘Yarı Maraton Koşusu’ etkinliğine katıldı.
Fatih ÜRKMEZER
Alanya Kaymakamı