Arama
Arama Sonuçları
"Sıfır Atık, örnek bir proje"
15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı'nda düzenlenen sıfır atık temalı “Atma Kazandır" sergisine katılan Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, "Sıfır Atık Projesi, tüm vatandaşlarımızın, kurumlarımızın ve sivil toplum kuruluşlarımızın sahip çıktığı, sonuçları itibariyle sadece ulusal anlamda değil uluslararası anlamda örnek olan bir projedir" dedi.
Şanlıurfa'da kültürel şölen: Türkiye Kültür Yolu Festivali başlıyor!
Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Türkiye'nin uluslararası marka değerine katkıda bulunmak üzere düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali'nin ikinci durağı Şanlıurfa olacak. Şehir, 25 Mayıs-2 Haziran tarihleri arasında konserler, sergiler, söyleşiler ve her yaşa uygun etkinliklerle renklenecek. Kültür ve Turizm Bakanlığı Yaşayan Miras ve Kültürel Etkinlikler Genel Müdürü ve Türkiye Kültür Yolu Festivali Direktörü Selim Terzi festivalin Şanlıurfa’nın Türkiye’nin uluslararası marka değerine katkıda bulunacağını söyledi.
18 il için sarı alarm verildi: 4 bölgede sağanak yağmur var
Meteoroloji'den yapılan son hava durumu tahminlerine göre; Akdeniz'in doğusu, Güneydoğu Anadolu, Doğu Anadolu ve Doğu Karadeniz gök gürültülü sağanak yağmurlu olacak. Yağışların; Hatay, Osmaniye, Malatya, Elazığ, Tunceli, Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Bingöl, Muş, Bitlis Diyarbakır, Mardin, Batman, Siirt, Şırnak, Hakkari ve Van'da kuvvetli olması bekleniyor.
"Mardin dünyaya çok güzel örnek oluyor"
Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, kentte yaşayan Süryanilerin Paskalya Bayramı'nı kutladı. Kırklar Kilisesi'nde gerçekleştirilen ayine katılan Vali Akkoyun, "Hoşgörünün, kardeşliğin en güzel örneği olan Mardin, dünyaya çok güzel örnek oluyor" dedi.
Şehit Kaymakam Safitürk anısına yamaç paraşütü yarışması
Mardin’in Derik ilçesinde 10 Kasım 2016’da terör örgütü PKK tarafından makamına bırakılan bombayla şehit edilen Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk anısına, yamaç paraşütü mesafe yarışması düzenlendi.
147 terör örgütü üyesi yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 34 ilde düzenlenen BOZDOĞAN-30 operasyonlarında 147 terör örgütü üyesinin yakalandığını duyurdu.
Vali Akkoyun talimat verdi, Turizm Denetim Komisyonu kuruldu
Mardin Valisi Tuncay Akkoyun'un talimatıyla kurulan Turizm Denetim Komisyonu, denetimlerine başladı.
Mardin ve Diyarbakır büyükşehir belediyelerine inceleme
İçişleri Bakanlığı, Diyarbakır ve Mardin büyükşehir belediyeleri hakkında inceleme başlattı.
Nusaybin'de Ömer Özel İlkokulu ve Neriman Özel KETEM Merkezi açıldı
Mardin’in Nusaybin ilçesinde kırsal Yolbilen Mahallesinde Esnaf ve Sanatkârlar Odası ve İş İnsanı Ömer Özel tarafından yapılan "Yolbilen Ömer Özel İlkokulu"nun açılışı yapıldı.
Turizmin duayenleri Mardin’de buluşacak
15-22 Nisan tarihleri arasında 48’incisi kutlanacak Turizm Haftası’nda, Mardin Valiliği himayesinde, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, DİKA, Artuklu Üniversitesi ile Mardin Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde bir dizi etkinlik düzenlenecek.
Maç heyecanına ortak oldu
Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, Mardin 1969 Spor'un maçını tribünden izledi.
Depremzede Sultan teyzenin hayır duasını aldı
Mardin Nusaybin Kaymakamı Ercan Kayabaşı, depremzede Sultan teyze ile bir araya geldi. Sultan teyzenin hayır duasını alan Kaymakam Kayabaşı, "Her zaman yanındayız" dedi.
Bakan Yerlikaya'dan zehir tacirlerine gözdağı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Narkoçelik-10" operasyonlarında 1 ton 19 kilogram uyuşturucu ve 1 milyon 23 bin uyuşturucu hap ele geçirildiğini belirterek, "Zehir tacirlerine sesleniyor: Gençlerimizi zehirlemenize asla izin vermeyeceğiz. Sizi tek tek yakalayıp, adalete teslim etmeye kararlıyız" dedi.
Seçimi kazanan rakibini tebrik etti
Dün gerçekleştirilen yerel seçimlerde AK Parti’den belediye başkan adayı olan Vali Abdullah Erin, seçimi kazanan rakibi DEM Parti adayı Ahmet Türk’ü tebrik etti.
Toroslar eski kaymakamı Osmaniye Belediye Başkanı oldu
Mersin Toroslar Kaymakamı iken istifa eden ve Cumhur ittifakının adayı olarak mahalli idareler seçimine giren İbrahim Çenet, Osmaniye Belediye Başkanı seçildi. 1975 Osmaniye doğumlu olan Çenet, 88. Dönem Adana Kaymakamı Adayı olarak mülki idare amirliğine girmiş, çok sayıda ilçede kaymakamlık yapmış, son olarak 2021 Eylül ayından itibaren Toroslar Kaymakamı olarak görev yürütmüştü.
Ailesiyle birlikte oyunu kullandı
Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, eşi Canan Akkoyun ve oğlu Nevzat Emre Akkoyun, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri dolayısıyla Zinciriye İlkokulunda oylarını kullandılar.
Yenilenen hat ile kayıp ve kaçak suya neşter
Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, Artuklu ilçesindeki su depoları çalışmalarını inceledi. İlçenin su sorununun biteceğini ifade eden Vali Akkoyun, "Yeni yapılacak hatta tamamen farklı bir teknoloji kullanılacak. Yenilenen iletim hattı, kayıp ve kaçağı imkânsız hale getirecek" dedi.
Dargeçit Nüfus Müdürü son yolculuğuna uğurlandı
Mardin Dargeçit İlçe Nüfus Müdürü Abdülhalim Kurnaz vefat etti.
‘Valilik Parkı’ hizmete girdi
Mardin’in Artuklu ilçesindeki 13 Mart Mahallesinde 6 bin 230 metrekare üzerine inşa edilen Valilik Parkı, bugün itibariyle vatandaşların hizmetine açıldı.
Artuklu’da kardeşlik iftarı
Mardin Valiliği ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Ramazan Ayı İlçe İftar Programları kapsamında Artuklu ilçesinde düzenlenen "Kardeşlik İftarı"na Mardin’in tüm renklerini yansıtacak şekilde Müslüman, Süryani ve Ezidi vatandaşlar büyük bir katılım gösterdi.
Dünyanın en uzun adamını makamında ağırladı
Mardin'de yaşayan ve 2 metre 51 santimetrelik boyu ile "dünyanın en uzun adamı" unvanını koruyan Sultan Kösen, Vali Tuncay Akkoyun'u ziyaret etti.
Nusaybin'de terörün izleri tek tek yok edildi
Mardin Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, geçmiş yıllarda terör örgütünün, çukur ve barikatlarla büyük zarar verdiği Nusaybin'in artık bambaşka bir yer olduğunu belirterek, "İlçemizin prestij projelerinden Mardin Yolu Caddesi'nin 2016 ile 2023 yılları arasındaki müthiş değişimi" diyerek video paylaştı.
“Sofralarımızdan iftar bereketi eksik olmasın”
Mardin Valiliği ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Ramazan Ayı İlçe İftar Programları kapsamında Nusaybin ilçesinde düzenlenen İftar Programına vatandaşlar büyük bir katılım gösterdi.
Valilik ve Büyükşehir iftarına Derikli vatandaşlardan yoğun ilgi
Mardin Valiliği ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Ramazan Ayı İlçe İftar Programları kapsamında Derik İlçesi Spor Salonunda düzenlenen İftar Programına vatandaşlar büyük bir katılım gösterdi.
Suriye sınırındaki Mehmetçikle iftar
Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, Kızıltepe İlçesi 12'nci Hudut Bölük Komutanlığı Akdoğan'da, Suriye Sınırında görevi başındaki Mehmetçiklerle iftarda bir araya geldi.
İlk iftarını Özel Harekat polisleri ile yaptı
Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, Ramazan ayının ilk iftarını Mardin Özel Harekât Şube Müdürlüğünde görev başındaki Özel Harekât Polisleri ile yaptı.
100 genci, kadim şehir Mardin'e uğurladı
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, Gezelim, Görelim, Öğrenelim projesi kapsamında 100 genci Mardin'e uğurladı. Vali Usta, "Yolculuğunuz boyunca birbirinize destek olun, farklılıkları keşfedin ve bu benzersiz deneyimi dolu dolu yaşayın. İyi geziler" dedi.
Vali Akkoyun, memleketine Kur’an kursu yaptırıyor
Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, memleketi Elazığ Baskil’e Kur’an kursu yaptırıyor. Vali Akkoyun, geçen sene de merhume annesi için 18 çeşmeli, Selçuklu mimarisine uygun büyük bir şadırvan yaptırmıştı.
Şehit çocuklarının tekvando heyecanına ortak oldu
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, şehit Murat Yıldırım ve Muhammed Önek'in çocuklarının tekvando kuşak bağlama törenine katıldı.
Nefes borusuna madeni para kaçan öğrenciyi kurtaran öğretmeni ödüllendirdi
Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, derste nefes borusuna madeni para kaçan ilkokul öğrencisini kurtaran Öğretmen Ferhat Erol’ü Başarı Belgesiyle ödüllendirdi.