Arama
Arama Sonuçları
Bodrum semaları uçurtmalarla renklendi
Muğla Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit ve eşi Yasemin Çit, 18. Uluslararası Uçurtma Festivali’ne katıldı. Uçurtma uçuran Kaymakam Çit ve eşi Yasemin Çit, eğlenceye ortak oldu.
"Bu proje gelişimlerine katkı sağlayacak"
Gaziantep'in Şehitkamil Belediyesi tarafından anaokulu öğrencilerinin geleneksel çocuk oyunlarını öğrenmesi amacıyla proje başlatıldı. Proje kapsamında okulları ziyaret eden Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı, "Bu proje, çocukların sadece eğlenceli zaman geçirmelerine değil aynı zamanda gelişimlerine de katkı sağlayacak" dedi.
Sedat’ın yazlık ayakkabılarını da giydirdi
İhtiyaç sahipleriyle hayırseverleri buluşturarak çok sayıda engelli, yaşlı ve mağduru sevindiren Manisa Vali Yardımcısı Mevlüt Özmen, ayağındaki bozukluk nedeniyle 30 yıl boyunca ayakkabı giyemeyen Sedat’ı ameliyat ettirip 6 ay önce ortopedik ayakkabı giydirmişti. Özmen, dün de Sedat’ın yazlık ayakkabısını bizzat giydirdi.
Vali amca sen de bizimle oynar mısın?
Adıyaman’da koordinasyon valisi olarak görev yapan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, depremzede çocukların davetini kırmayarak oyunlarına eşlik etti.
Deprem bölgesinde Ramazan’a hazırlık yapılıyor
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Mümkün olduğunca geçici barınma merkezlerinin, gerek çadır gerek konteynerler olsun standartlarını yükseltmeye çalışıyoruz. Önümüz ramazan, iftarı var, sahuru var. Bütün bunların da planlamalarını, hazırlıklarını yapmaya çalışıyoruz" dedi.
Boyabat Kaymakamlığı’ndan deprem bölgesine 1,5 milyon liralık destek
Sinop Vali Yardımcısı ve Boyabat Kaymakam Vekili Ahmet Berkay Deniz, Boyabat Kaymakamlığı’nın deprem yardım hesabında 1,5 milyon lira bağış biriktiğini, toplanan bağışın AFAD hesabına aktarıldığını açıkladı.
Esnafları gezerek mendil ve broşür dağıttı
Balıkesir Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, esnaf ve lokantaları gezerek, ‘KADES’ ve ‘UYUMA’ uygulamalarını tanıtan mendil ve broşür dağıttı.
İlk ayakkabısını vali yardımcısı giydirdi
Manisa'da, fiziksel engelli Sedat Şık ameliyat edildi. Şık, kendisi için yapılan 6 santimetre yüksekliğindeki ortopedik ayakkabısını giydi. Şık, ilk kez giymenin mutluluğunu yaşadığı ayakkabılara "Canım benim" diyerek sarıldı.