Esnafları gezerek mendil ve broşür dağıttı;

Esnafları gezerek mendil ve broşür dağıttı

Balıkesir Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, esnaf ve lokantaları gezerek, ‘KADES’ ve ‘UYUMA’ uygulamalarını tanıtan mendil ve broşür dağıttı....

Resim

Balıkesir’in Edremit ilçesinde Ticaret Odası tarafından hazırlattırılan, kadına yönelik şiddete karşı mücadele kapsamında uygulamaya geçirilen “Kadına El Kalkamaz” mottolu KADES uygulaması ve uyuşturucu ile mücadele kapsamında hizmete sokulan UYUMA uygulamasını tanıtan 60.000 adet mendil Edremit kent merkezindeki vatandaşlara dağıtılarak farkındalık oluşturuldu.

Resim

Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, Edremit Ticaret Odası Başkanı Ahmet Çetin ile birlikte kent merkezindeki esnaf ve lokantaları dolaşılarak farkındalık amacıyla bastırılan mendillerin ve bilgilendirme broşürlerinin dağıtımını gerçekleştirdi. Uygulamalar hakkında vatandaşlara bilgilendirmeler yapıldığı etkinlikte aplikasyonların telefonlara yüklenmesi sağlandı.

Resim

Edremit’te yapılan farkındalık çalışmaları ile ilgili bilgiler paylaşan Kaymakam Odabaş, “İlçemizde bugüne kadar kadına yönelik şiddete karşı mücadele kapsamında 17.523 erkeğe eğitimler verilerek farkındalık oluşturulması sağlandı. Ayrıca farkındalık çalışmalarında 14.193 broşür, 360 adet afiş dağıtımı gerçekleştirildi" dedi.

Resim

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum