Arama
Arama Sonuçları
Dargeçit Nüfus Müdürü son yolculuğuna uğurlandı
Mardin Dargeçit İlçe Nüfus Müdürü Abdülhalim Kurnaz vefat etti.
Baha Büyükkaymakcı
Gümüşhacıköy Kaymakamı
“Mardin için en güzelini birlikte yapalım”
Mardin’deki gazetecilerle bir araya gelen Vali/Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, “Birbirimize destek olalım ve Mardin için en güzelini birlikte yapalım” çağrısında bulundu.
Hüseyin Tekin
Çukurova Kaymakamı
Yıl içinde hizmete sunulacak
Mardin Midyat Kaymakamı Ahmet Solmaz, Millet Bahçesinde devam eden çalışmaları inceleyerek, Millet Bahçesi’nin bu yıl tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacağını söyledi.
Gençlere spor malzemesi dağıttı
Mardin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığınca, Mardin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile koordineli bir şekilde yürütülen yaz spor okulu projesi kapsamında Vali Mahmut Demirtaş’ın katılımıyla Artuklu spor salonunda malzeme dağıtım töreni gerçekleştirildi.
Ömer Faruk Özdemir
Midyat Kaymakamı
Yoğun yağış sonrasında Midyat’ta inceleme
Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Murat Süzen, Nusaybin Kaymakamı Ercan Kayabaşı ve Midyat Kaymakamı Ahmet Solmaz, yoğun yağış sonrası Midyat Beyazsu'da yaşanan su baskınından etkilenen alanda incelemelerde bulundu.
Coşkun Doğan
Mülkiye Müfettişi
Çiftçilere yüzde 50 hibeli 3 bin ton yem
Mardin Büyükşehir Belediyesi ve İl Tarım Müdürlüğü ortaklığında, yaşanan kuraklık nedeniyle artan yem maliyetlerine karşı hayvan üreticilerini korumak amacıyla yüzde 50 hibe ile 3 bin ton süt yemi dağıttı.
Depremzede çocuklara doğum günü sürprizi
Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından aileleriyle Mardin'in Midyat ilçesinde misafir edilen depremzede kız çocuklar için sürpriz doğum günü kutlaması düzenlendi.
"9. ilçemizi doğalgaza kavuşturuyoruz"
Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş Derik ilçesi için doğalgaz müjdesini verdi.
Öğrencilerin gururunu paylaştı
Mardin Midyat Kaymakamı Ahmet Solmaz, Teknofest yarışmalarında dereceye giren BİLSEM öğrenci ve danışman öğretmenlerini kabul etti.
Mardin’de cenazeler gözyaşlarıyla toprağa verildi
Mardin'de hafif ticari aracın şarampole yuvarlandığı kazada 6 kişi hayatını kaybetti. Feci kazada yaşamını yitiren Abdullah Macit'in şehit çocuğu, Büşra Keleş'in ise öğretmen olduğu ortaya çıktı. 6 kişi gözyaşlarıyla toprağa verildi.
Valilik çalışanı ve öğrenci taşıyan servis kaza yaptı: 6 ölü
Mardin'de valilik ve üniversite çalışanlarını taşıyan servis aracı kontrolden çıkarak devrildi. Meydana gelen kazada 6 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.
Yeni araçlar hizmet için yollarda
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Mardin Büyükşehir Belediyesine hibe edilen araçlar için program düzenlendi.
İşçi ve iş arayanı buluşturuyor
Mardin Midyat Kaymakamlığınca istihdamı arttırmak amacıyla başlatılan “İş Sen’de Midyat Projesi” sayesinde işçi arayan ile iş arayan buluşturuluyor.
Şehit aileleri ve gaziler, GAP gezisinde unutamayacakları anlar biriktirdi
Ordu Valisi Tuncay Sonel, kentteki şehit aileleri ve gazileri GAP turuna gönderdi. 6 grup halinde uçak ve otobüslerle unutamayacakları bir gezi yaşayan şehit yakını ve gaziler, Vali Sonel’i ziyaret ederek teşekkür etti.
Mehmet Sadık TUNÇ
İzmir Vali Yardımcısı
Ömer ÖZBAY
Erzincan Vali Yardımcısı
Ahmet Solmaz
Kemer Kaymakamı
Fatih AKKAYA
Soma Kaymakamı
Muhammed ÖZTAŞ
Gercüş Kaymakamı
Tekin DUNDAR
Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Daire Başkanı
Mehmet Okur
Denizli Vali Yardımcısı
Necdet ÖZDEMİR
Kilimli Kaymakamı
Oğuzhan BİNGÖL
Hatay Vali Yardımcısı
Mehmet Alpaslan IŞIK
Mülkiye Başmüfettişi
Abdullah ERİN
Vali-Mülkiye Başmüfettişi