Depremzede çocuklara doğum günü sürprizi;

Depremzede çocuklara doğum günü sürprizi

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından aileleriyle Mardin'in Midyat ilçesinde misafir edilen depremzede kız çocuklar için sürpriz doğum günü kutlaması düzenlendi....


Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Rehberlik Araştırma Merkezi (RAM) personeli, Malatya ve Gaziantep'ten kente gelen ve Kredi ve Yurtlar Kurumu Yurdu'nda kalan 9 yaşındaki Narin Başak ve 8 yaşındaki Menessenur Burak'ın doğum günü olduğunu öğrendi.

Midyat Kaymakamı Ahmet Solmaz'a haber verilmesiyle doğum günü olan kız çocuklar için sürpriz bir kutlama yapılmasına karar verildi. Daha sonra KYK yurdunda kalan tüm çocuklar ve ailelerin katılımıyla iki kız çocuğu için doğum günü kutlaması etkinliği düzenlendi.


Etkinliğe katılan Midyat Kaymakamı Solmaz, çocuklara oyuncak dağıtırken, Gençlik Merkezi Müdürlüğü Personeli de çocukların yüzlerinin rengarenk boyayıp eğlenceli bir gün geçirmelerini sağladı.

Kaymakam Ahmet Solmaz, daha sonra doğum günü için hazırlanan pastaların üzerindeki mumlar üfleyen kız çocukları ile birlikte pastayı keserek, mutluluklarına ortak oldu.

Midyat’ta depremzede kız çocukları için doğum günü sürprizi

Çocuklara doğum günü hediyelerini de veren Kaymakam Solmaz, çocuklara sağlıklı bir ömür temennisinde bulundu.

Program doğum günü pastasının ikram edilmesi ve çocukların birbirleri ile oynamasının ardında son buldu.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum