Arama
Arama Sonuçları
Kaymakam adayları belli oldu
Kaymakam adaylarının meraklar beklediği o gün geldi. Yazılı sınav sonucunun ardından mülakata katılan 77 kaymakam adayı belli oldu.
Bu yıl 100 kaymakam adayı alınması planlanıyor
Geçen sene 77, bir önceki sene 200 kaymakam adayı alan İçişleri Bakanlığı, bu yıl 100 kaymakam adayı almayı planlıyor.
Geleceğin sanatçıları artık Van'da yetişecek
Van Valisi Ozan Balcı, Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen konservatuvarın açıldığını belirterek, "Van, Türkiye’de konservatuvarı olmayan nadir büyük şehirlerden biriydi. Şimdi konservatuvarımızı da açtık. Konservatuvar kentimize büyük katkı sağalacak" dedi.
Kaymakam olmak çocukluk hayaliydi
RTÜK Başkan Yardımcılığından Kültür ve Turizm Bakanlığı Müşavirliğine geçen Dr. İbrahim Uslu'nun ilginç bir kaymakamlık mücadelesi var. Yazılı sınavı derece ile geçip 5 defa mülakatta elenen Uslu, yeniden hazırlanırken bu defa mevzuat değişikliğine takıldı. Uslu, içinde ukde olan Kaymakamlık mesleği ile ilgili mücadelesini anlattı.
Kaymakamlık mülakat tarihleri açıklandı
İçişleri Bakanlığı, bu yıl alacağı kaymakam adayları için mülakat tarihlerini açıkladı. Buna göre 3 Aralık 2023’teki kaymakamlık sınavında başarılı olan adaylar 19 Şubat ile 8 Mart 2024 tarihlerinde mülakata alınacak.
Kaymakamlık sınavı heyecanı
2023 İçişleri Bakanlığı Kaymakam Adaylığı Giriş Sınavı, 3 Aralık 2023 Pazar günü gerçekleştirilecek.
Kaymakamlık ek mülakat sonuçları açıklandı
İçişleri Bakanlığı, geçen sene yapılan kaymakam adaylığı sınavının ek mülakat sonuçlarını açıkladı.
77 kaymakam adayı ilanı Resmi Gazete'de
İçişleri Bakanlığı bu yıl alacağını duyurduğu 77 kaymakam adayı için ilana çıktı. Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan ilana göre 3 Aralık’ta yapılacak sınav için başvurular 20-30 Ekim 2023 tarihleri arasında alınaak.
“En fakirler en lüks yerde yaşayacak”
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in, ‘Yerinde İletişim Yerinde Çözüm’ mottosuyla başlattığı mahalle buluşmalarının 13’ncüsü Yeşiltepe mahallesinde gerçekleşti.
25 mülki idare amiri, mülkiye müfettişi oldu
İçişleri Bakanlığı Mülkiye Müfettişliği mülakat listesi açıkladı. Mülakata alınacak 25 Mülki İdare Amirinden en az 20'si Mülkiye Müfettişi olacak.
199 kaymakam adayının il staj yerleri belli oldu
İçişleri Bakanlığı, 111. dönem kaymakam adaylarının il staj yerlerini belirledi.
Çanakkale Siyasal’ın ilk kaymakamı
İçişleri Bakanlığı’nın mülakat sonuçlarını açıkladığı 111. dönem kaymakam adaylarından Mustafa Çolak, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun ilk kaymakam oldu.
“Rabbim layıkıyla hizmet etmeyi nasip etsin”
İçişleri Bakanlığı’nın mülakat sonuçlarını açıkladığı kaymakam adayları arasında yer alan Şanlıurfalı İbrahim Ergin, mutluluğunu paylaşarak, “Rabbim vatanımıza ve milletimize layıkıyla hizmet etmeyi nasip etsin” dedi.
Vergi memurluğundan kaymakamlığa
İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı’nda Vergi Uzmanı olarak görev yapan Kastamonu Çatalzeytinli İbrahim Cesur, 111. dönem kaymakamlık sınavını ve mülakatını başarıyla geçerek kaymakam adayı oldu.
Kaymakamlık mülakat sonuçları açıklandı
İçişleri Bakanlığı, 16 Ekim 2022’de yazılısı, 5 Aralık 2022 ile 6 Ocak 2023 tarihleri arasında mülakatı yapılan Kaymakam adaylığı sınav sonuçlarını açıkladı.
Mehmet Tunç
Akyurt Kaymakamı
Muhammed Furkan Tuna
Orhaneli Kaymakamı
Fırında ekmek pişirdi
Hatay Hassa Kaymakamı Osman Acar, ilçe merkezindeki esnafları ziyaret ederek, misafir olduğu fırında ekmek pişirdi.
Kaymakam adayları mülakatı 5 Aralık’ta başlayacak
İçişleri Bakanlığı’nın bu yıl alacağı 200 kaymakam adayı için 16 Ekim’de yapılan sınavda başarılı olan adayların mülakatı 5 Aralık ile 6 Ocak tarihleri arasında yapılacak.
Kaymakamlık sınav sonuçları açıklandı
2022 İçişleri Bakanlığı Kaymakam Adaylığı Giriş Sınavı (2022-Kaymakamlık), 16 Ekim 2022 tarihinde Ankara’da yapılmıştı, beklenen duyuru ÖSYM'den geldi.
Berk Acar
Babadağ Kaymakamı
100 yerine 200 kaymakam adayı alınacak
İçişleri Bakanlığı, bu yıl alınacak kaymakam adayı sayısını 100’den 200'e çıkardı. Bakanlık, 21 Temmuz 2022 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan kaymakam adaylığı sınav ilanını 24 Ağustos 2022 tarihli Resmi Gazete’de güncelledi.
Sosyal yardım projesiyle 130 kişi işe yerleştirildi
Sosyal yardımlara ihtiyaç duyan çalışabilir durumdaki kişilere yönelik hazırlanan proje sayesinde 130 kişi iş sahibi oldu. Aksaray’da Valilik tarafından başlatılan ‘İstihdamla Gülen Yüzler Projesi’ kapsamında daha önce Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından desteklenen 130 kişi işe yerleştirildi.
Berk Acar Türkiye'nin ilk Ermeni kaymakamı oldu
Türkiye Ermeni toplumundan Berk Acar, Denizli'nin Babadağ ilçesinin kaymakamı oldu. 27 yaşındaki Berk Acar görevinden ayrılan Babadağ Kaymakamı Adem Karataş'ın yerine ilçeye atandı.
Osmaniye'de 35 Suriyeli kamptan kaçtı, tamamı yakalandı
Osmaniye Cevdetiye'deki mülteci kampında bulunan Suriyeli sığınmacılar, olay çıkararak kamptan kaçtı. Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, kaçanların tamamının yakalandığını açıkladı.
Turgay İLHAN
Düziçi Kaymakamı
Ahmet Solmaz
Kemer Kaymakamı
Harun Kazez
Tokat Vali Yardımcısı
Uhut Emre Koyuncu
Kalecik Kaymakamı