Arama
Arama Sonuçları
Gazi Kars'ın tarihi ve kültürel güzelliklerini gezdiler
Kars Valisi Ziya Polat, Sayıştay Başkanı Metin Yener ve beraberindeki heyet ile birlikte Kars'ın tarihi ve kültürel güzelliklerini gezdi.
Ahmed Tayyib Kahraman
Pazaryeri Kaymakamı
Ulu çınarları yalnız bırakmadı
Van Muradiye Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Melih Aydoğan, sosyal devlet anlayışıyla ilçede tek başına yaşayan ulu çınarları yalnız bırakmadı.
1,5 milyon metreküp çamur çıkarıldı, 1 milyon daha çıkarılacak
Van Valisi Ozan Balcı, Van Gölü sahilinde dip çamuru temizliği yapılan bölgede inceleme yaparak Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ali Özvan’dan bilgi aldı.
Eksi 6 derecede Muradiye Şelalesi’ne girdiler
Van Muradiye Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Melih Aydoğan, tarihi ve turistik değere sahip olan Muradiye Şelalesinde Van Gölü Aktivistleri Derneği tarafından düzenlenen yüzme etkinliğine katılarak katılımcılara çorba ikramında bulundu.
Yüksek lisansını tamamladı
Van Muradiye Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Melih Aydoğan, kamu yönetimi alanında yaptığı yüksek lisans eğitimin tamamlayarak cübbe giydi. Aydoğan, akademik eğitimine doktora ile devam etmeyi planlıyor.
Göçmen kaçakçılığı yüzde 95 azaldı
Edirne Valisi Yunus Sezer valilik toplantı salonunda basın mensupları ile bir araya gelerek 2023 yılını değerlendirdi. Vali Sezer, göçmen kaçakçılığında yüzde 95’lik azalma olduğunu açıkladı.
Edirne Mevlevihanesi ihya edilecek
Edirne Valisi Yunus Sezer, Edirne Mevlevihanesi'nin bulunduğu Muradiye Camisi bahçesinde inceleme yaptı. Vali Sezer, 2. Murat döneminde yaptırılan ancak günümüze ulaşamayan Edirne Mevlevihanesi ihya edileceğini belirtti.
Bölgenin en kaliteli pancarında hasat başladı
Van'ın Muradiye ilçesinde pancar hasadı başladı. Hasada katılan Muradiye Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Melih Aydoğan, Muradiye pancarının bölgenin en kaliteli ürünü olduğunu belirtti.
Gençlerin cumartesi dersine girdi
Van Muradiye Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Melih Aydoğan, ‘Etüt Van Projesi’ ile hafta sonu eğitimlerine devam eden gençlerin dersine girerek, “Destek bizden çalışmak sizden” dedi.
Muradiye pedal çeviriyor
16-22 Eylül Avrupa Hareketlilik Haftası nedeniyle Van’ın Muradiye ilçesinde bisiklet sürme etkinliği düzenlendi.
Askere gidecek gençlere hediye 'asker çantası'
Van Muradiye Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Melih Aydoğan, vatani görevini yapmak üzere askere gidecek gençlere ‘Asker Çantası’ hediye ediyor.
Miniklerin mezuniyet sevincine ortak oldu
Van Muradiye Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Melih Aydoğan, 3-6 yaş anasınıfı öğrencisi miniklerin mezuniyet sevincine ortak oldu.
Yetenek taraması ile çocukların içindeki cevher keşfediliyor
Van Muradiye Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Melih Aydoğan, ilçedeki 3. sınıf öğrencileri için gerçekleştirilen yetenek taramasına katılarak, “Çocuklarımızın içlerindeki cevheri ortaya çıkarmaya çalışıyoruz” dedi.
“Daima farkında ve yanınızdayız”
Van Muradiye Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Melih Aydoğan, çölyak hastası aileleri ziyaret ederek gıda paketi verdi.
Av yasağına sıkı kontrol
Van Muradiye Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Melih Aydoğan, inci kefalinin korunması için alınan önlemleri yerinde inceledi.
Dr. Mustafa Özarslan
Sinop Valisi
Mehmet Emin Bilmez
İller İdaresi Genel Müdürü
Ali Cemal Altınöz
Çelikhan Kaymakamı
Acıları paylaşarak azaltan esnafa teşekkür
Van Muradiye Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Melih Aydoğan, Muradiye Esnaf ve Sanatkarlar Odasını ziyaret etti.
Dondurucu soğukta Muradiye Şelalesi’ne girdiler
Van Muradiye Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Melih Aydoğan, dondurucu soğukta Muradiye Şelalesi’nin sularına giren aktivistlere sıcak çorba ikram etti.
Kütüphanenin genç müdavimlerine çikolata
Van Muradiye Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Melih Aydoğan, ilçe halk kütüphanesinde ders çalışan öğrencileri ziyaret ederek, bol bol kitap okumalarını istedi.
Karla mücadele ekiplerine tatlı
Van Muradiye Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Melih Aydoğan, çarşı merkezinde Muradiye Belediyesi karla mücadele ekiplerine tatlı ikram ederek işlerinde kolaylıklar diledi.
Yetim ve öksüz çocuğa doğum günü sürprizi
Van Muradiye Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Melih Aydoğan, yetim ve öksüz çocuğu doğum gününde yalnız bırakmadı. Çocuğa doğum günü sürprizi yapan Kaymakam Aydoğan, doğum günü pastasını da birlikte kesti.
Son sınıf öğrencilerine üniversite tanıtım gezisi
Van Muradiye Kaymakamlığı himayesinde Muradiye Belediyesi tarafından ilçedeki 12. sınıf öğrencilerine Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi gezisi düzenlendi.
Kendisiyle tanışmaya gelen çocukları kırmadı
Van Muradiye Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Melih Aydoğan, belediye önünde kendisiyle tanışmaya gelen çocuklarla görüşerek, hediyelerle sevindirdi.
Muradiye Şelalesi'ni temizlediler
Van Muradiye Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Melih Aydoğan, Muradiye Belediyesi tarafından “Dünya Temizlik Günü” kapsamında düzenlenen Muradiye Şelalesi'ndeki farkındalık etkinliğine katılarak, belediye görevlileri, öğretmenler ve öğrencilerle atık topladı.
Ömer SAĞLAM
Cide Kaymakamı
Melih AYDOĞAN
Muradiye Kaymakamı
Erkan Savar
Battalgazi Kaymakamı