Eksi 6 derecede Muradiye Şelalesi’ne girdiler;

Eksi 6 derecede Muradiye Şelalesi’ne girdiler

Van Muradiye Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Melih Aydoğan, tarihi ve turistik değere sahip olan Muradiye Şelalesinde Van Gölü Aktivistleri Derneği tarafından düzenlenen yüzme etkinliğine katılarak katılımcılara çorba ikramında bulundu....

Resim

DONDURUCU SOĞUKTA SUYA GİRDİLER

Vangölü Aktivistleri Derneği üyeleri, kış turizmine dikkat çekmek için bu yıl beşincisini düzenledikleri "5. Muradiye Şelalesi Kış Yüzme Şenliği" kapsamında eksi 6 derecede suya girdi.

Kısmen donan şelaleye giren Vangölü Aktivistleri "Van Gölü kirlenmesin mavi kalsın" pankartı açarak, buz gibi suya daldı. 

Resim

4 MEVSİM GÜZEL

Vangölü Aktivistler Derneği Kurucu Başkanı Erdoğan Özel, "Amacımız çevre ve Van Gölü'ne dikkat çekmek. Biz 4 ilden farkındalık oluşturmak için Muradiye Şelalesi'nde buluştuk. Kış yüzme festivalini gerçekleştiriyoruz. Tüm doğaseverleri buraya bekliyoruz" dedi.

Muradiye Kaymakamı Melih Aydoğan ise Van'ın en güzel ve doğa harikalarından birinin Muradiye Şelalesi olduğunu belirterek, “Muradiye Şelalesi aynı zamanda 4 mevsim doğanın tüm güzelliklerini barındırıyor. Bugün de Vangölü Aktivistleri Derneği ile güzel bir etkinlik yaptık" ifadelerini kullandı.

Resim

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum