Arama
Arama Sonuçları
Vali Şahin: Son kaleyi mühürleyelim
Antalya Valisi Hulusi Şahin, Antalya Ticaret Borsası’nın geleneksel olarak düzenlediği Kent Buluşmaları Toplantısının konuğu oldu. Zeytinpark’da düzenlenen toplantıda Vali Şahin “Burası bir akciğer olarak bu şehre kalsın. Bir rekreasyon alanı, bir kent ormanı gibi yeşil alan olarak burayı her halükarda mevcut halini muhafaza eden bir şekilde imara da kaydedelim. Bu sabitlensin bu mesele bitsin. Son kaleyi kurtaralım. Zeytinpark’ı yeşil alan olarak mühürleyelim” dedi.
Antalya’nın kalbine sıkı denetim
Antalya’nın kalbi Kaleiçi’nde polis ve zabıtalardan oluşan Hanutla Mücadele ve Etiket Denetimi ekipleri turistleri ve vatandaşları canından bezdiren hanutçulara göz açtırmıyor.
“Bu tür merkezler ailelerimize nefes oluyor”
Antalya Valisi Hulusi Şahin, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü Kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği etkinliğe katıldı. Gençlik Merkezinde yer alan atölyeleri inceleyen Vali Şahin, özel öğrencilerin aileleriyle tek tek sohbet etti.
“Sesi gür çıkan bir ülkeysek bunu şehitlerimize borçluyuz”
Antalya Valisi Hulusi Şahin, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109’uncu Yıl Dönümü ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle Antalya'daki şehir ve gazi yakını derneklerini ziyaret etti. Vali Şahin "Eğer biz bugün sesi gür çıkan bir ülkeysek bunu şehitlerimize borçluyuz." dedi.
“Türkiye’nin büyük hedeflerine birlikte yürüyeceğiz”
Antalya Valisi Hulusi Şahin, Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği’nin (AKTOB) Geleneksel Şubat Ayı Buluşması’nda sektör temsilcileriyle bir araya gelerek 2024 yılının turizm planları, mevcut durumu ve hedefleri hakkında değerlendirmelerde bulundu.
Antalya'da sel ve su baskını: 5 ilçede eğitime ara verildi
Antalya'da şiddetli yağış nedeniyle 5 ilçede eğitime 1 gün ara verildi, birçok ev ve iş yerine de su bastı. Sahada inceleme yapan Vali Hulusi Şahin, 1500 civarında ihbar aldıklarını belirterek, "Bu gece zor bir geceydi. Ekipler sahada, çalışmalar devam ediyor" dedi.
Antalya sporun da başkenti olma yolunda ilerliyor
Bu yıl 5’incisi düzenlenen Tour of Antalya Bisiklet Turu final etabıyla sona erdi. Bitiş çizgisini geçen sporcuları izleyen Vali Hulusi Şahin klasman birincilerine ödüllerini takdim etti.
2024 yılının ilk protokolü sağlık alanı için atıldı
Antalya yeni bir sağlık merkezine daha kavuşuyor. Gebizli ailesi tarafından yaptırılan Muratpaşa ilçesinde hizmet verecek olan Dudu–Mehmet Gebizli Aile Sağlığı Merkezi ve Dudu–Mehmet Gebizli Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği için protokol imzalandı.
Kıbrıs Türkü’nün milli kahramanları anıldı
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş ve Türk Mukavemet Teşkilatı Lideri Dr. Fazıl Küçük ölüm yıl dönümü dolayısıyla Antalya’da anıldı. Vali Hulusi Şahin, "Türkiye Cumhuriyeti ile KKTC, atiye doğru beraber yürüyor" dedi.
Antalyalı şehitlerin isimleri Şehitlik Parkı’nda yaşayacak
Antalya Valisi Hulusi Şahin, vatanı için canlarını feda eden 172 Antalyalı şehit için birer anıtın bulunduğu, 6 bin 600 metrekare alana kurulan Şehitlik Parkı’nın açılışına katıldı.
“İşimi severek yapıyorum”
Lise öğrencileriyle birlikte kitap okuyup sohbet eden Antalya Valisi Ersin Yazıcı, öğrencilerden gelen soru üzerine, “Her işin belli zorlukları var. Ama ben işimi severek yapıyorum” dedi.
Okan DAŞTAN
Kağızman Kaymakamı
Nurhalil ÖZÇELİK
Hizan Kaymakamı
Sedat Sırrı ARISOY
Nazilli Kaymakamı
Orhan BURHAN
Muratpaşa Kaymakamı