Arama
Arama Sonuçları
"Kadim şehir Tokat’ta görev yapmaktan mutluluk duyuyorum"
2024 Yılı İl Koordinasyon Kurulu 3. Toplantısı Tokat Valisi Abdullah Köklü başkanlığında yapıldı. Toplantıda konuşan Vali Köklü, "Tokat’a atanmaktan ve kadim şehir Tokat’ta görev yapmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum" dedi.
Metehan Toy
Denizli Bozkurt Kaymakamı
"Jeolojik etüt çalışmaları devam ediyor"
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, 3 hafta önce toprak kaymasının yaşandığı Niksar ilçesine bağlı Günebakan köyünde yeniden inceleme yaptı. Vali Hatipoğlu, "Bölgede jeolojik etüt çalışmaları devam ediyor. Vatandaşımızı mağdur etmeden en kısa zamanda çalışmalarımızı yapacağız" dedi.
“Deprem gerçek hazırlık esas”
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Erbaa-Niksar 1942 Depremi Anısı etkinlikleri kapsamında düzenlenen panele panelist olarak katıldı. Vali Hatipoğlu, “Deprem gerçek hazırlık esastır” dedi.
Vali Hatipoğlu: Gayretimiz mirası korumak
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Niksar ilçesinde bulunan ve UNESCO Kültür Mirası Listesi'nde yer alan Niksar Kalesi'ndeki kazı çalışmalarını inceledi. Hatipoğlu, "Gayretimiz mirası korumak ve paylaşmak" dedi.
Alparslan Sözen
Gölpazarı Kaymakamı
Aynı gün 3’ü vekaleten 4 kaymakamlığa baktı
Tokat Erbaa Kaymakamı İsmail Altan Demirayak, aynı gün Niksar, Reşadiye ve Başçiftlik kaymakamlıklarına vekalet etti.
800 bin yavru sazan Almus Barajıyla buluştu
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, “Cumhuriyetimizin 100. Yılında 1 Milyon Yavru Balık Göletlerimizle Buluşuyor” projesi kapsamında 800 bin yavru sazanı Almus Barajı’na bıraktı. Vali Hatipoğlu, “Doğayı koruma ve ekosistemi destekleme adına elimizden geleni yapıyoruz” dedi.
Zeynep’in hayalini gerçekleştirdi
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, ev ve araba almak için biriktirdiği parayı SMA hastası çocuklar için bağışlayan doğuştan engelli Zeynep Çolak’ı makamında ağırladı.
İki medeniyeti, iki denizi ve iki ekonomiyi birbirine bağlayacak
Bölgenin en önemli ulaşım yatırımlarından birisi olan Ünye-Akkuş-Niksar Yolunun temel atma töreni, Ordu Ünye’de gerçekleştirildi.
Şehide son görev
Şehit Jandarma Asb. Üstçvş. Mehmet Gündüz, Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, il protokolü, şehidin ailesi ve vatandaşların katıldığı törenle son yolculuğuna uğurlandı.
Bir kütüphaneden fazlası
Tokat İl Halk Kütüphanesi ile yapımı tamamlanan ilçe kütüphanelerinin toplu açılışını gerçekleştiren Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, “Burası sadece kütüphane değil, atölyeleri, çok amaçlı salonları, kafeteryası ile gençlerimizin hayali” dedi.
Şakir Öner ÖZTÜRK
Sivas Vali Yardımcısı/ İl Özel İdaresi Genel Sekreteri
Uğur TURAN
Kırklareli Valisi
Hakan Yavuz ERDOĞAN
Osmaniye Vali Yardımcısı
İlhami DOĞAN
Niksar Kaymakamı
Ali GÜLDOĞAN
Salihli Kaymakamı
Selami Kapankaya
Turgutlu Kaymakamı