Arama
Arama Sonuçları
Milli gururumuz Mete Gazoz'u tebrik etti
Antalya Valisi Hulusi Şahin, 2024 Uluslararası Kahraman Bagatır İlkbahar Okları Yarışması'nda başarılı bir performans sergileyen milli gururumuz Mete Gazoz'a altın madalyasını takdim etti.
Hedef 1 milyon lisanslı öğrenci
Cumhuriyetin 100. yılı etkinlikleri kapsamında, İstanbul’da lisanslı sporcu sayısını artırmak ve milli seviyede başarılı sporcu yetiştirmek için ilk imzalar atıldı. Bu kapsamda İstanbul Valiliği ile Petrol Ofisi Grubu arasında “Okul Spor Kulüpleri Ligi Reklam ve Sponsorluk Protokolü” imzalandı.
Samsun turizmi için çalıştay yapılacak
Samsun'da, deniz, tarih-kültür, gastronomi, spor ve sağlık turizmi alanlarında gerçekleştirilecek çalıştaylarla ilgili hazırlıkların görüşüldüğü toplantı Vali Orhan Tavlı'nın başkanlığında yapıldı.
Nusaybin'de 2'inci Diyabet Kampı
Güneydoğu Anadolu Bölgesinde ve Mardin'de ilk ve tek olma özelliği taşıyan "Mardin Diyabetli Çocuklar Kampı" bu yıl Nusaybin'de ikinci defa düzenlendi.
Karakeçili’de Ertuğrul Gazi’yi Anma ve Uluslararası Kültür Şenliği
Kırıkkale’nin Karakeçili ilçesinde 29. Karakeçili Ertuğrul Gazi’yi Anma Uluslararası Kültür Şenliği düzenlendi. Oğuzların 2 kolundan biri olan Bozokların Kayı boyuna mensup Karakeçili aşiretinin torunları şenlikte bir araya geldi.
Bağımlı gençleri şifaya kavuşturacak merkez
Kayseri Valiliği, Yeşilay ve hayırseverlerin işbirliği ile yaptırılacak olan Yeşilay Uyuşturucu İle Mücadele ve Rehabilitasyon Merkezi’nin temeli düzenlenen törenle atıldı.
“Aşık Feymani’ler ve Aşık Gül Ahmet’ler kolay yetişmiyor”
Osmaniye Kadirli Belediyesi tarafından düzenlenen Aşık Abdulvahap Kocaman'ı Anma Etkinlikleri Kadirli'nin Koçlu Köyünde yapıldı.
Bir ilçeye daha okçuluk kursu kazandırdı
Adana Karaisalı Kaymakamı Mert Kumcu, ilçede faaliyete başlayan Geleneksel Türk Okçuluk Kursu’nu ziyaret ederek, ok attı.
Kapalı fırın ve marketlere yaptırım
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, “Halkımızın ihtiyaçlarını gidermek ve mağduriyet oluşturmamak adına tüm tedbirlerimizi seferber ettik. Özellikle alınan tedbirlere uymayan fırınlar ve gıda satışı yapan (Market) işletmelerle ilgili her türlü yaptırımları yapacağız” dedi.
Okçuluk sınıfının açılışını yaptı
Haftaya öğrencileri okullarında ziyaret ederek başlayan Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, merkeze bağlı Kaymaklı Beldesi İlkokulu’nu ziyaret etti.
"Sporcu fabrikası kuruyoruz”
Spor Van Projesi kapsamında alınan spor malzemeleri törenle gençlik merkezleri, yurtlar ve okullara dağıtıldı.
İpekyolu’nun vizyon projeleri hayata geçiyor
Van İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın beraberinde, Belediye meclis üyeleri, merkez 20 mahalle muhtarı ve Ak Parti İpekyolu İlçe yönetimiyle birlikte ilçede hayata geçecek vizyon projeleri gezerek yapılan çalışmalar ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Gençlerle birlikte ok attı
Elazığ Baskil Kaymakamı Ömer Tuğrul Kundakçı, ilçede faaliyete başlayan okçuluk kursunu ziyaret ederek gençlerle birlikte ok attı.
Çocuklar ‘geleneksel oyunları’ çok sevdi
Bingöl Yedisu Kaymakamlığı öncülüğünde düzenlenen ve Dünya Etnospor Konfederasyonuna bağlı Etnospor Deneyim Merkezinin de desteklediği, Geleneksel Kültür ve Spor Şenliği'nde çocuklar gönüllerince eğlenirken, büyükler de kendilerine eşlik etti.
Sağlıklı Çocuklar Şenliği
Malatya Kale Kaymakamı Mustafa Aksoy, Kaymakamlığın koordinesinde devlet hastanesi bahçesinde düzenlenen ‘Sağlıklı Çocuklar Şenliği'ne katılarak, sağlıklı yaşamın temelinin çocuklukta atıldığını söyledi.
Kaymakamla Belediye Başkanı Mas Güreşi yaptı
Bingöl’ün Genç ilçesinde düzenlenen ‘Geleneksel Kültür ve Spor Şenliği’nde Kaymakam Yusuf Kaptanoğlu ile Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik, ‘Mas Güreşi’ yaptı. Müsabakada dostluk kazandı.
“Yine güzel bir mağlubiyet aldım”
Afyonkarahisar Sandıklı Kaymakamı Mehmet Sülün, öğrencilerin spor oyunlarına katıldı. 4. sınıf öğrencisi Eymen ile yaptığı masa tenisi maçını kaybedince öğrenciye gazoz ısmarlayan Kaymakam Sülün, “Yine güzel bir mağlubiyet aldım” dedi.
Mahalli at yarışlarına yoğun ilgi
Ağrı'da gerçekleştirilen "Mahalli At Yarışları ve Şenliği" renkli görüntülere sahne oldu. Ağrı Valisi Osman Varol, "Bölgemizdeki at varlığını artırarak, Anadolu'nun birçok yöresinden katılımcıları buraya davet ederek, bu organizasyonları her yıl geliştirerek ve niteliğini artırarak devam etmeyi amaçlıyoruz" dedi.
Gençler sporla hayat bulsun!
Malatya Valisi Hulusi Şahin, Battalgazi Belediyesi tarafından “Gençler Sporla Hayat Bulsun” mottosuyla düzenlenen Yaz Spor Kursları açılış programına katıldı.
Şanlıurfa spor ve sporcu şehri oluyor!
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu'nun da katıldığı "Şanlıurfa Genelinde Gençlik ve Spor Alanında 400'e Yakın Proje"nin Ankara'daki protokol töreninde gençlere müjdeli haberler verdi.