Arama
Arama Sonuçları
"Çevre, sadece bize geçmişten kalan bir emanet değil"
Çevre Haftası etkinliklerine katılan Burdur Valisi Türker Öksüz, "Çevre, sadece bize geçmişten kalan bir emanet değil, aynı zamanda geleceğe de emanet bırakmamız gereken canlı ve cansız varlıkları ile bir bütündür" dedi.
AB heyeti, Burdur'daki antik kente hayran kaldı
Burdur Valisi Türker Öksüz, kente gelen AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nokolaus-Meyer Landrut ve AB Üyesi Ülkelerin Ankara Büyükelçileri ile birlikte Sagalassos Antik Kenti’ne ziyarette bulundu. Sagalassos'un tüm bölümlerini gezen heyet, antik kente hayran kaldı.
"Burdur çok değerli şahsiyetler çıkarmıştır"
Burdur Valisi Türker Öksüz, "Burdur, zengin tarih ve kültür birikimi olan bu topraklardan pek çok değerli şahsiyetler çıkarmıştır" dedi.
"En büyük yatırım, insana yapılan yatırımdır"
Hayırseverler tarafından yaptırılan okulun açılısına katılan Burdur Valisi Türker Öksüz, "En büyük yatırım, insana yapılan yatırımdır' anlayışıyla ilimizde eğitime büyük önem veriyoruz" dedi.
"Önemli olan zihinlerdeki engelleri kaldırmak"
"Engelliler Haftası" programına katılan Burdur Valisi Türker Öksüz, "Her şeyden önemlisi; zihinlerdeki engelleri kaldırarak, toplum olarak engelli kardeşlerimizi kucaklamaktır" dedi.
"Trafik konusunda daha duyarlı olalım"
Burdur Valisi Türker Öksüz, “Karayolu Trafik Haftası” kapsamında düzenlenen farkındalık yürüyüşü ve açılış programına katıldı. Vali Öksüz, vatandaşları trafik konusunda daha duyarlı davranmaya, davet etti.
Vali Erol'dan kaymakamlara talimat
Ordu Valisi Muammer Erol’un başkanlığında Mayıs ayı İl Güvenlik Asayiş ve Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi. Suda boğulma olaylarının önlenmesi amacıyla ilçe kaymakamlarından çalışma yapılmasını isteyen Vali Erol, sakıncalı yerlerle ilgili gerektiğinde yasaklama kararı için Valiliğe teklifte bulunulması talimatını verdi.
111. dönem koordinatör kaymakamların ilçeleri belli oldu
Deprem bölgelerinde koordinatör kaymakam olarak görev yapan 111. dönem kaymakam adaylarının kaymakamlık yapacakları ilk ilçeleri belli oldu.
"Kadınlarımız yeter ki üretsinler"
Çilek Fidesi dağıtım programına katılan Burdur Valisi Türker Öksüz, "Kadınlarımız yeter ki üretsinler, biz her zaman onlara destek vermeye devam edeceğiz" dedi. Vali Öksüz daha sonra da üreticilerle çilek ekti.
Depremlerde yetim ve öksüz kalan 6 bin 447 çocuk için proje
Hatay Valiliği, 6 Şubat 2023 depremlerinde yetim ve öksüz kalan çocuk ve gençlere sahip çıkmak, onların yeniden hayata tutunmalarına yardımcı olmak için "Yüreğimizdeki Işık Projesi"ni hayata geçirdi.
‘Seferberlik ve Savaş Hazırlıkları Kurulu’ toplantı yaptı
Ordu Valisi Muammer Erol’un başkanlığında, seferberlik ve savaş hazırlıklarında kurumlar arasındaki koordinasyon ve işbirliğini sağlamak amacıyla hazırlanan Seferberlik ve Savaş Hali Tüzüğü’nün 21’inci maddesi gereğinde her yıl Nisan ayında yapılması gereken İl Topyekün Savunma Seferberlik ve Savaş Hazırlıkları Planlama ve Koordinasyon Kurulu toplandı.
"Dileğimiz ciğerlerimiz yanmasın"
Ordu Valisi Muammer Erol’un başkanlığında Orman Yangınları İle Mücadele Komisyonu toplantısı yapıldı. Vali Erol, "Dileğimiz ülkemizin hiçbir yerinde orman yangını hadisesi yaşamayalım. Ciğerlerimiz yanmasın" dedi.
Geleceğin valilileri, makam koltuklarında
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında geleceğin valileri, makam koltuklarına oturdu. Makam koltuklarında dünya çocuklarının bayramını kutlayan öğrenciler, çeşitli talimatlar vermeyi de unutmadı.
Şehitlerimizin kabirlerine karanfil bıraktı
Ramazan Bayramı arifesinde Ordu Şehitliği'nde tören düzenlendi. Törene katılan Vali Muammer Erol, şehitlerimizin kabirlerini ziyaret ederek karanfil bıraktı ve dua etti.
"Türk, beklenilendir' düsturunu iliklerime kadar yaşadım"
Düzce Valisi Selçuk Aslan, Suriye-Halime Ana Yetim ve Kültür Merkezi'nde verilen iftar yemeğine katıldı. Vali Aslan, "Oraya merhameti taşıyan samimiyet 'Türk, beklenilendir' düsturunu iliklerime kadar bir kez daha yaşattı" dedi.
Şehit polisler için mevlid
Burdur Valisi Türker Öksüz, Ulu Camide şehit polisler ve tüm şehitler için okutulan mevlide katılarak yapılan dualara eşlik etti.
Paylaştıkça bereketlenen sofra
Burdur Valisi Türker Öksüz, Antalya Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftar sofrasına katıldı.
"Devletimizin şefkat eli üzerinizde olacak"
Bilecik Söğüt Kaymakamı Ömer Faruk Tuncer, Ramazan ayı münasebetiyle düzenlenen iftar yemeğinde öksüz ve yetim çocuklarla bir araya geldi. Kaymakam Tuncer, "Devletimizin şefkat eli daima emanetlerimizin üzerinde olacak" dedi.
Pansiyonda kalan öğrencilere yemek dağıttı
Burdur Valisi Türker Öksüz, Mehmet Uzal Sosyal Bilimler Lisesi pansiyonunda kalan öğrencilerle iftar yaptı. Vali Öksüz, iftar öncesi öğrencilere yemek servisi yaptı.
Yetim ve öksüzlerle iftar sofrasında buluştu
Diyarbakır Ergani Kaymakamı Ahmet Karaaslan, ilçedeki öksüz ve yetim çocuklarla iftar sofrasında buluştu.
"Yetim ve öksüz çocuklar bizlere emanettir"
Antalya Finike Kaymakamı Musa Kazım Çelik, yetim ve öksüz çocuklar ile ailelerini iftar yemeğinde ağırladı. Kaymakam Çelik, "Yetim ve öksüz çocuklar bizlere birer emanettir. Devletimiz de her zaman öksüz ve yetim çocukların yanındadır" dedi.
Çevik kuvvet polislerini iftarda yalnız bırakmadı
Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftar programında, iftarını Çevik Kuvvet Polisleri ile yaptı.
Metehan, kaymakam abisini beklerken uyuya kaldı
Hatay İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, her hafta Salı ve Perşembe günleri İskenderun’da depremde yetim ve öksüz kalan çocukları ziyaret ediyor.
12 ailenin evine misafir oldu
11 ayın sultanı ramazana sayılı saatler kala ihtiyacı olan aileler için yollara koyulan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, “Gönülden Gönüle Projesi” kapsamında Çayırova ilçesinde 12 haneyi ziyaret ederek durumlarını yerinde inceledi.
"Köylerimizin yaşam standartlarını yükseltmek istiyoruz"
Burdur Valisi Türker Öksüz, Kuzköy köyündeki kilit parke ve kapalı sistem sulama hattı çalışmalarını inceledi. Vali Öksüz, "Köylerimizin yaşam standartlarını daha iyi noktalara taşımak istiyoruz" dedi.
Çocukların ve 11 hanenin yüzünü güldürdü
Sosyal projesi “Gönülden Gönüle” ile ilçe ilçe, kapı kapı dolaşmaya, vatandaşların derdini dinlemeye devam eden Vali Seddar Yavuz, bugün de Gebze ilçesindeki ailelerin kapılarını araladı.
Projeler ve çalışmalar yakın takipte
Burdur Valisi Türker Öksüz başkanlığında güvenlik ve değerlendirme toplantısı yapıldı. Vali Öksüz, kent genelinde yapılan tüm çalışma ve projeleri yakından takip ettiklerini ifade etti.
“Hayırseverlerle yeni projeler geliştireceğiz”
İstanbul Valisi Davut Gül, 39 ilçenin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) müdürleri ile kahvaltı programında bir araya gelerek ilçe vakıf müdürlerini dinledi.
“Siz iyiyseniz, mutluysanız biz de mutluyuz”
Burdur Valisi Türker Öksüz, Suludere Köyü’nü ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu. Köy halkının sorunlarını dinleyen Vali Öksüz, “Bizler size hizmet etmekle görevli insanlarız, siz iyiyseniz, mutluysanız, huzurluysanız biz de huzurlu ve mutluyuz" dedi.
Yeni gönül köprüleri kurdu
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz her fırsatta devletin sıcak elini hissettirmeye, gönüllere dokunmaya devam ediyor. Yoğun programları sebebiyle ziyaretlerini hafta sonları gerçekleştiren Vali Yavuz’a hafta içi ise; en büyük destekçisi eşi Selda Yavuz'un yanı sıra Vali Yardımcıları ve kaymakamlar gerçekleştirerek, projeye destek olmaya devam ediyor.