Arama
Arama Sonuçları
İçişleri Bakanlığı, bin 608 personel alacak
İçişleri Bakanlığı, merkez ve taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere bin 608 sözleşmeli personel alacak.
Kaymakamlık mülakat tarihleri açıklandı
İçişleri Bakanlığı, bu yıl alacağı kaymakam adayları için mülakat tarihlerini açıkladı. Buna göre 3 Aralık 2023’teki kaymakamlık sınavında başarılı olan adaylar 19 Şubat ile 8 Mart 2024 tarihlerinde mülakata alınacak.
Kaymakamlık sınavında bir soru iptal
İçişleri Bakanlığı Kaymakam Adaylığı Giriş Sınavı sonuçları için bekleyiş sona erdi. ÖSYM, kaymakamlık sınav sonuçlarını bugün sabah açıkladı.
Kaymakamlık sınavı heyecanı
2023 İçişleri Bakanlığı Kaymakam Adaylığı Giriş Sınavı, 3 Aralık 2023 Pazar günü gerçekleştirilecek.
Kaymakamlık ek mülakat sonuçları açıklandı
İçişleri Bakanlığı, geçen sene yapılan kaymakam adaylığı sınavının ek mülakat sonuçlarını açıkladı.
Kaymakamlık Sınavı başvuruları başladı
İçişleri Bakanlığı’nın alacağı 77 kaymakam adayı için ÖSYM’nin yapacağı sınava başvurular bugün başladı.
77 kaymakam adayı ilanı Resmi Gazete'de
İçişleri Bakanlığı bu yıl alacağını duyurduğu 77 kaymakam adayı için ilana çıktı. Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan ilana göre 3 Aralık’ta yapılacak sınav için başvurular 20-30 Ekim 2023 tarihleri arasında alınaak.
On binlerce aday, Kaymakamlık Sınavı’ndaki belirsizlikten muzdarip
İçişleri Bakanlığı tarafından her yıl açılan Kaymakam Aday Adaylığı Sınavı için bu yıl henüz bir ilan yapılmamış olması, on binlerce aday adayını endişelendiriyor. Kurum tarafından henüz bir açıklama yapılmamış olması da ayrı bir endişe konusu.
ÖSYM Başkanı’ndan Nüfus’a teşekkür
ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Alan Bilgisi Sınavları nedeniyle hafta sonu mesai yapan Çankaya İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Nüfus Müdürlüğünü ziyaret etti.
Kaymakamlık mülakat sonuçları açıklandı
İçişleri Bakanlığı, 16 Ekim 2022’de yazılısı, 5 Aralık 2022 ile 6 Ocak 2023 tarihleri arasında mülakatı yapılan Kaymakam adaylığı sınav sonuçlarını açıkladı.
Kaymakam adayları mülakatı 5 Aralık’ta başlayacak
İçişleri Bakanlığı’nın bu yıl alacağı 200 kaymakam adayı için 16 Ekim’de yapılan sınavda başarılı olan adayların mülakatı 5 Aralık ile 6 Ocak tarihleri arasında yapılacak.
Kaymakamlık sınav sonuçları açıklandı
2022 İçişleri Bakanlığı Kaymakam Adaylığı Giriş Sınavı (2022-Kaymakamlık), 16 Ekim 2022 tarihinde Ankara’da yapılmıştı, beklenen duyuru ÖSYM'den geldi.
2.466 KPSS adayı sınavdan önce Nüfus'taydı
İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürü Şefik Aygöl, Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) için açık bulundurulan nüfus müdürlüklerinde 2 bin 466 adayının T.C. Kimlik Kartı başvurusunun alındığını belirterek, pazar günü gençlerin umutlarına ortak olan mesai arkadaşlarını tebrik etti.
100 yerine 200 kaymakam adayı alınacak
İçişleri Bakanlığı, bu yıl alınacak kaymakam adayı sayısını 100’den 200'e çıkardı. Bakanlık, 21 Temmuz 2022 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan kaymakam adaylığı sınav ilanını 24 Ağustos 2022 tarihli Resmi Gazete’de güncelledi.
100 Kaymakam adayı alınacak
İçişleri Bakanlığınca Mülki İdare Amirliği Hizmetleri Sınıfı'na 100 kaymakam adayı alınacak. Kaymakam adaylığı sınav ilanı, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.
Dr. Mehmet BOZTEPE
Afyonkarahisar Vali Yardımcısı