Arama
Arama Sonuçları
Kazada yaralanan vatandaşları yalnız bırakmadı
Malatya Valisi Seddar Yavuz, yolcu otobüsünün Akçadağ ilçesinde şarampole yuvarlanması sonucu yaralanan ve hastanelere sevk edilen vatandaşları ziyaret etti.
Pendik'te İETT otobüsü iş yerine girdi, binanın kolunu ağır hasar aldı
İstanbul Valisi Davut Gül, Pendik'te meydana gelen İETT otobüsü kazasıyla ilgili incelemede bulundu. Kolunu hasar alan binanın yıkılacağını ifade eden Vali Gül, bina sakinlerini bilgilendirdi.
"36 kişi hayatını kaybetti"
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kurban Bayramı tatilinin ilk 5 gününde 696 trafik kazası meydana meydana geldiğini, 36 kişinin hayatını kaybettiğini belirterek, "Denetimlerimizin tek amacı var. Bayram tatiline giden vatandaşlarımızın sağ salim ailelerine kavuşması" dedi.
Edirne’de tarihe nostaljik yolculuk
Edirne Valisi Yunus Sezer, Edirne’nin tarihi ve turistik noktalarını keşfetmek amacıyla hizmete alınan Turistik gezi trenine binerek ilk seferine katıldı.
"66 vatandaşımız hayatını kaybetti"
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bayram tatilinin son günü olduğunu belirterek, vatandaşları bir kez daha uyardı. Bakan Yerlikaya, "Bayram tatilinin ilk 8 gününde 66 vatandaşımız maalesef hayatını kaybetti. Tekrar uyarıyoruz. Lütfen aşırı hız yapmayalım" dedi.
Tatilin ilk 4 gününde 26 can kaybı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 9 günlük bayram tatilinin ilk 4 gününde meydana gelen trafik kazaları, ölüm ve yaralanmalara ilişkin istatistikleri paylaştı.
Bayram tatilinin 3 günlük kaza bilançosu: 19 ölü
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ramazan Bayramı tatilinin ilk 3 gününde bin 838 trafik kazasının meydana geldiğini, 19 kişinin hayatını kaybettiğini ve 2 bin 912 kişinin de yaralandığını belirterek, "Yolculuklar sizleri sevdiklerinize kavuşturmak için vardır, ayırmak için değil" diyerek uyardı.
Yoğunluk yaşanan otogarda yolcularla bayramlaştı
Karabük Valisi Mustafa Yavuz, Ramazan Bayramı öncesinde Karabük Otogarını ziyaret ederek şehre gelen veya şehirden ayrılan vatandaşlarla bayramlaştı.
Jandarma yolcu kılığında otobüsleri denetledi
Bolu İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların güvenle seyahat etmelerini sağlamak amacıyla yolcu taşımacılığı yapan araçları denetledi.
“Türkiye’de tek: Kendimiz pişirip kendimiz dağıtıyoruz, hem de ücretsiz”
Batman Vali Yardımcısı ve Belediye Başkan Yardımcısı V. Şükrü Alperen Göktaş, şehre yapılan bazı hizmetleri sosyal medya hesabından paylaştı.
Batman'da 3 bin öğrenci 'Ben de varım' dedi
Batman Valisi Ekrem Canalp’in talimatıyla başlastılan 'Ben de Varım’ projesi kapsamında ilçe ve köylerden Batman’a getirilen 3 bin 185 öğrenciye kentin yaşam koşulları, sosyal ve kültürel zenginlikleri tanıtıldı.
Köy çocuklarıyla Gezici Kütüphane'de kitap okudu
Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından tahsis edilen ‘Gezici Kütüphane’ Bayburt'ta ilk olarak kapılarını Konursu köyündeki öğrencilerine açtı.
"Emniyet kemeri bizleri koruyan ücretsiz sigortadır"
Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, Giresun Terminali'ni ziyaret ederek, bir otobüse bindi. Yolculara emniyet kemeri uyarısı yapan Vali Serdengeçti, "Hedef yolda sıfır can kaybı! Emniyet kemeri bizleri koruyan ücretsiz sigortadır" dedi.
Iğdır’a 40 milyon liralık 11 yeni araç
Iğdır Belediyesi tarafından yeni alınan 40 milyon TL değerindeki 11 adet yeni araç düzenlenen törenle hizmete sunuldu.
Yozgat'ta yolcu otobüsü devrildi
Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, sabah saatlerinde yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada öldü sayısının 2'ye yükseldiğini belirtti.
Diyarbakır ulaşımı için 10 yeni otobüs
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, toplu taşımada daha etkin, verimli ve konforlu bir ulaşım sunmak amacıyla 10 yeni otobüsü hizmete soktu. Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali İhsan Su, geçen yıldan bu yana 35 yeni otobüsü hizmete aldıklarını ve ulaşım filosunu 330'a çıkardıklarını söyledi.
Vali Dallı: 6 kişi hayatını kaybetti, 33 kişi yaralandı
Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde, yolcu otobüsünün tarlaya devrilmesi sonucu ilk belirlemelere göre 6 kişi hayatını kaybetti, 33 kişi yaralandı. Olay yerinde inceleme yapan Kastamonu Valisi Meftun Dallı, "Otobüs kayarak yoldan çıkmış. Arkadaşlarımız araştırıyor, kazanın neden kaynaklandığını netleştiriyorlar" dedi.
“Lütfen trafik kurallarına harfiyen uyalım”
Mersin'de viraja hızlı giren otobüs devrildi. 9 kişi öldü, 30 kişi yaralandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Lütfen trafik kurallarına harfiyen uyalım” dedi.
Sanal gerçeklik otobüsü köy okullarında
Şanlıurfa’nın önemli turizm noktaları, sanal gerçeklik gözlükleri ile köy okullarında öğrenim gören öğrencilere tanıtıldı.
Batman'da ulaşıma zam yok
Batman Belediyesi, enflasyon, asgari ücret ve yakıt zamlarına rağmen ulaşıma bu sene de zam yapmadı. Vali Yardımcısı ve Batman Belediyesi Başkan Yardımcısı Vekili Şükrü Alperen Göktaş, "Kim ne derse desin.. Yapmadık yapmıyoruz" dedi.
Kontrolden çıkan otobüs kaza yaptı: 2 ölü, 8 yaralı
Kars'ın Sarıkamış ilçesinde kontrolden çıkan otobüs kaza yaptı. Kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi de yaralandı. Kars Valisi Ziya Polat, kaza yerinde incelemelerde bulundu, daha sonra da yaralıları hastanede ziyaret etti.
Malatya'da feci kaza: 4 ölü, 31 yaralı
Malatya'nın Akçadağ ilçesinde yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 4 kişi hayatını kaybetti, 31 kişi yaralandı. Kazayla ilgili Malatya Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, "Yaralı şahısların tedavileri sürüyor. Cumhuriyet savcısının talimatları doğrultusunda tahkikata başlanılmıştır" denildi.
"Ekiplerin çalışması sürüyor"
Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sakarya mevkiinde zincirleme kaza meydana geldi. 7 aracın karıştığı kazada 10 kişi hayatını kaybetti, 59 kişi yaralandı. Kazayla ilgili açıklama yapan Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz, "Tüm ekipler bölgede çalışıyor. Olay yeri inceleme ekiplerinin ve cumhuriyet savcılarımızın burada yapacağı tespitler belirleyici olacak" dedi.
Cizre'de hizmet kalitesi artıyor
Şırnak'ın Cizre Belediyesi araç filosunu güçlendiriyor. 3 şehir içi otobüs, 2 engelli servisi, 1 itfaiye ve 1 arama kurtarma aracının hizmete alındığın belirten İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nazlı Demir, "İlçemize hayırlı olsun" dedi.
"Buradan haykırıyoruz; bu milleti bölemeyeceksiniz"
Kayseri'de 17 Aralık 2016'da yaşanan terör saldırısında hayatını kaybeden 15 şehit, dualarla anıldı. Anma programına katılan Vali Gökmen Çiçek, "Vatanı, memleketi, bayrağı için ölmeyi şeref sayan bir milleti nasıl böleceksiniz? Buradan haykırıyoruz; hangi hainlikleri yaparsanız yapın bu milleti bölemeyeceksiniz" dedi.
Kazada yaralanan vatandaşları unutmadı
Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde, yolcu otobüsünün kum yüklü hafriyat kamyonuna arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada 3’ü ağır 13 kişi yaralandı. Vali İlhami Aktaş, yaralanan vatandaşları tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti.
“Batmanlılar iş aramayacak, iş Batmanlıları arayacak”
Batman Valisi Ekrem Canalp, Batman Belediyesi tarafından alınarak hizmete sunulan 5 yeni otobüs için Batman Üniversitesi Batı Raman kampüsünde düzenlenen araç teslim töreni katılarak, önemli mesajlar verdi. Batman’ı her yönüyle büyükşehir olmaya hazırladıklarını belirten Vali Canalp, “Yapacağımız büyük atılımlarla “Batmanlılar iş aramayacak, iş Batmanlıları arayacak” hale getireceğiz” dedi.
Yeni otobüsle şehir turu
Siirt Belediyesi, 4 adet yeni otobüs alarak mevcut araç filosunu genişletti. Bir otobüsün direksiyonuna geçerek şehir turu atan Vali Kemal Kızılkaya, “Vatandaşlarımıza daha konforlu ve güvenli şehir içi ulaşım hizmeti sunabilmek için gayretle çalışıyoruz” dedi.
Kaliteli ulaşım için destek istedi
Şehir içi yolcu trafiğinin yükünü üstlenen otobüs şoförleriyle bir araya gelen Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya, toplu ulaşımda kaliteli hizmet için şoförlerden destek istedi.
"Verimli çalışmanız için elimizden geleni yapacağız"
İl Özel İdaresi Müdürlüğü'nü ziyaret eden ve işçilerin taleplerini dinleyen Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, "Sizlerin daha verimli ve rahat çalışması için elimizden geleni yapacağız" dedi.