Arama
Arama Sonuçları
Sevilen Vali Abdullah Erin, göreve başladı
Şanlıurfa’da daha önce görev yapan, başarılı çalışmalarıyla tanınan ve sevilen Vali Abdullah Erin, atandığı Isparta'da görevine başladı. Vali Erin, "Isparta'nın güzelliklerine güzellik katmaya gayret edeceğiz. Hiçbir zaman tartışmaların, polemiklerin tarafında bulunmayacağız. Şehirdeki bütün taraflarla iş birliği içerisinde çalışacağız. Boşa harcayacak zamanımız yok" dedi.
"Sugözü Vadisi bölgenin en gözde kamp alanı olacak"
02 Kamp Kulübü tarafından düzenlenen doğa yürüyüşüne katılan Adıyaman Besni Kaymakamı Çağlar Partal, "Eşsiz doğası ve konumu ile Sugözü-Değirmen Çayı Vadisini bölgenin en gözde kamp alanı haline getirmek için çalışıyoruz" dedi.
Isparta Valiliği'ne atanan Vali Abdullah Erin'den ilk yorum:
Resmi Gazete'de yayımlanan kararla Isparta Valiliği'ne Abdullah Erin atandı. Atama kararıyla ilgili mesaj yayımlayan Erin, "Aziz milletimize ve yüce devletimize sadakatle hizmet etmek için büyük bir azim ve kararlılıkla çalışacağımı bir kez daha ifade ediyorum" dedi.
Kalıcı köy evlerindeki çalışmaları inceledi
Adıyaman'ın Besni Kaymakamı Çağlar Partal, Burunçayır köyünde yapımı devam eden kalıcı köy evlerindeki çalışmaları inceledi.
Cuma namazı ile ibadete açıldı
Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, cuma namazı ile birlikte ibadete açılan Besni ilçesine bağlı İzollu Köyü Camisinde cuma namazını kıldı.
Vali Ayaz, Besni’nin fahri hemşehrisi oldu
Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Adıyaman Besni’de koordinatör valilik yaparak ilçenin yaralarını sarmak için büyük özveri ile görev yapan Çankırı Valisi Abdullah Ayaz, Besni’nin fahri hemşehrisi oldu.
Şimdi Isparta’da gül zamanı
Gülün başkenti Isparta her yıl olduğu gibi bu Haziran’da da Uluslararası Gül Festivaline ev sahipliği yapıyor. 2-4 Haziran 2023 tarihleri arasındaki festival dolayısıyla birçok etkinlik düzenlenecek.
Mehmetçik Çadır Okulu
Çankırı Valisi Abdullah Ayaz, depremde zarar gören Besni'nin Çomak köyünde kurulan Mehmetçik Çadır Okulunu ziyaret ederek burada eğitim gören öğrencilerle sohbet etti.
Besni’de kamu binaları hizmet vermeye başladı
Adıyaman Besni'de hayatın normale dönmesi için çalışmalar sürüyor. Yaşanan büyük deprem felaketinin ardından yaraların sarılması için yürütülen çalışmalar büyük bir hızla devam ediyor.
Şehitlere kabirleri başında dua
Isparta Valisi Aydın Baruş, şehadetleri ocak ve şubat ayına denk gelen Ispartalı şehitleri kabirleri başında dualarla andı.
Doğuştan engelli Yunus’u doğum gününde yalnız bırakmadı
Adıyaman Besni Kaymakamı Çağlar Partal, yürümekte ve konuşmakta zorluk çeken ve 'Bu halime şükür' diyen 28 yaşındaki Yunus’u doğum gününde yalnız bırakmadı.
Isparta şehidini son yolculuğuna uğurladı
Isparta Merkez Büyükgökçeli Köyü nüfusuna kayıtlı Piyade Uzman Çavuş Cemil Yavaş, 05.10.2022 tarihinde Pençe-Kilit Operasyon Bölgesinde yaralanması nedeniyle sevk edildiği hastanede tedavi altında iken dün şehit oldu.
Üzerine yıldırım düşen 78 hayvan telef oldu
Adıyaman Besni Kaymakamı Çağlar Partal, ilçeye bağlı Uzunkuyu Köyünde yıldırım düşmesi sonucu 78 küçükbaş hayvanı telef olan vatandaşa hane ziyaretinde bulundu.
Diktiği fideler mayısta çilek verecek
Isparta Valisi Aydın Baruş çalışma ziyareti kapsamında eşi Nagihan Baruş’la birlikte Aksu ilçesinde doğal güzellikleri yerinde inceledi, çiftçiler ile bir araya gelerek bahçelere çilek fidesi dikti.
Taşköprü sarımsağı üreticisinin yüzünü güldürdü
Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde yetişen dünyaca ünlü Taşköprü sarımsağı, 44 TL'ye kadar kilogram fiyatı ile alıcı buluyor. Üreticiler, sarımsağın bu yılki fiyatından memnun olduklarını ifade ediyor.
'Manevi Mirasımız' projesi ile Taşköprü’nün şehitleri tanıtılacak
Kastamonu Taşköprü'de 18 şehit yakını ve 20 gaziye sosyal-psikolojik destek sağlamak ve ilçedeki öğrencilere Taşköprü şehitlerini tanıtarak mili manevi duygularını geliştirmek amacıyla hazırlanan 'Manevi Mirasımız' projesinin açılışı Vali Avni Çakır ve Kaymakam Çağlar Partal’ın katılımıyla gerçekleştirildi.
İlk sarımsağı kaymakam aldı
Taşköprü Kaymakamı Çağlar Partal, Taşköprü Sarımsak ve Kendir Üretim ve Pazarlama Kooperatifinin ilk sarımsaklarından alarak çiftçilere yeni sezonun hayırlı ve bereketli olmasını diledi.
Çağlar PARTAL
Besni Kaymakamı
Ali PARTAL
Osmangazi Kaymakamı