Arama
Arama Sonuçları
Patlamada yaralanan asker ve vatandaşlarla görüştü
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, bağ evinde meydana gelen patlamada yaralanan asker ve vatandaşları, tedavi gördükleri hastanelerde ziyaret ederek, acil şifalar diledi.
“Şimdi Şanlıurfa zamanı”
Günlük ziyaretçi bakımından bayramın ikinci günü 11 bin 454 misafir ile en yoğun gününü yaşayan Göbeklitepe, kendi rekorunu egale ederek Bayramın üçüncü günü bu kez 13 bin 857 kişiye ev sahipliği yaptı.
Her sabah güne esnaf çayı ile başlıyor
Diyarbakır’ın Eğil ilçesine atanmasının ardından kısa sürede ilçe halkı tarafından sevilen ve sayılan Kaymakam Volkan Hülür, eğitim ve turizm alanlarının yanı sıra sosyal çalışmalara da hız kesmeden devam ediyor. İlçe halkıyla daha yakın ilişki kurmayı hedefleyen Hülür, çeşitli sosyal inisiyatiflerle halkın gönlüne giriyor.
Şehit anne babasına doğum günü sürprizi
Şanlıurfa Bozova Kaymakamı Halil İbrahim Yeşilyurt, şehit polis Mehmet Taş’ın anne ve babasına doğum günü sürprizi yaptı. Kaymakam Yeşilyurt, doğum günleri birbirine yakın olan şehit anne ve babasının doğum günlerini birlikte kutladı.
Kars’ta doğalgaz patlaması: 4 yaralı
Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, doğalgaz patlaması yaşanan Şehitler Mahallesi Ömür Sokaktaki olay yerinde incelemelerde bulunarak, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.
Vali Gül, Beşiktaş'taki terör saldırısı şehitlerini andı
İstanbul Valisi Davut Gül, 2016 yılında Vodafone Park'ta oynanan Beşiktaş-Bursaspor maçının ardından düzenlenen terör saldırısında şehit olanları yad etti.
Yangında şehit olan 65 asker dualarla anıldı
Erzurum'un Yakutiye ilçesinde, 57 yıl önce 247. Piyade Alayı Koğuşu'nda çıkan yangında şehit olan 65 asker, mezarları başında dualarla anıldı.
43 madenci dualarla anıldı
Bartın Valisi Nurtaç Arslan, geçen yıl 14 Ekim'de yaşanan maden faciasında hayatını kaybeden 43 madenci için düzenlenen anmaya katılarak, şehit madenciler için dua etti.
Şehide ve ailesine vefa
Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Şehit Ünal Demir'in ailesini Tatlıca köyünde ziyaret ederek, şehadetinin seneidevriyesi vesilesiyle tertip edilen mevlid programına iştirak etti.
İçişleri Bakanlığı EGM önünde canlı bombalı saldırı
Ankara'da İçişleri Bakanlığının Kızılay binası önünde patlama sesi duyuldu, ardından da silah sesleri geldi.
Doğalgaz patlamasında 1 kişi hayatını kaybetti
Ankara'nın Mamak ilçesinde 6 katlı bir binanın giriş katında meydana gelen doğalgaz patlaması sonucu 68 yaşındaki Fatma Köse hayatını kaybetti. Köse'nin elektrik anahtarının düğmesine basmasıyla birlikte patlama yaşandığı belirtildi.
Şehit kızını ilk gün okula Vali götürdü
2016 yılında Diyarbakır Hani’de bölücü örgüt mensuplarının döşediği mayının patlaması sonucu şehit düşen Uzman Çavuş Polat Özbek’in ilkokul çağına gelen kızı, Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu tarafından evinden makam aracıyla alınarak okuluna götürüldü.
İnegöl'de iplik fabrikasında yangın!
Bursa'nın İnegöl ilçesinde iplik ürettiği belirtilen fabrikada yangın çıktı. Yangın, yanındaki fabrikalara daha sıçrarken bölgeye sevk edilen ekipler, alevlere müdahale ediyor. Ekiplerin müdahalesi sırasında zaman zaman patlamalar yaşanıyor.
Gazi asker 5 yıl sonra şehit oldu
Milli Savunma Bakanlığı, 2018 yılında bölücü terör örgütü mensuplarınca düzenlenen bombalı saldırıda gazi olan piyade sözleşmeli er İsmet Eraslan’ın, tedavi gördüğü hastanede şehit olduğunu açıkladı.
Ukraynalı yetim çocukları misafir etti
Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Rusya-Ukrayna savaşında ailelerini kaybeden yetim çocukları makamında misafir etti.
Mardin’de cenazeler gözyaşlarıyla toprağa verildi
Mardin'de hafif ticari aracın şarampole yuvarlandığı kazada 6 kişi hayatını kaybetti. Feci kazada yaşamını yitiren Abdullah Macit'in şehit çocuğu, Büşra Keleş'in ise öğretmen olduğu ortaya çıktı. 6 kişi gözyaşlarıyla toprağa verildi.
Şehit annesini yılın son günü yalnız bırakmadı
Afyonkarahisar Dinar Kaymakamı Kemal Duru, Belediye Başkanı Nihat Sarı ile birlikte yeni yıl öncesinde şehit Tevfik Aksu’nun annesine anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.
Patlamada zarar gören binada inceleme yaptı
Şanlıurfa Akçakale Kaymakamı Oltan Bayraktar, gaz sıkışması nedeniyle meydana gelen patlamada zarar gören binada incelemelerde bulundu. Kaymakam Bayraktar, ilgili kurumların yetkilileriyle durum değerlendirmesi gerçekleştirdi.
“Dağlardaki teröristin ayakkabı numarası dahil her şeyi biliyoruz”
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Birileri PKK'ya olan saikleri yüzünden üzülüyor ama bilinmesi lazım ki Türkiye Cumhuriyeti Devleti, dağlardaki teröristin ayakkabı numarası dahil her şeyi bilmektedir" dedi.
Çataklı'dan Reuters'e tepki!
İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, Reuters’in PKK’yı Kürt silahlı grubu olarak göstermesine sert tepki gösterdi.
Bombayı bırakan kişi gözaltına alındı
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Beyoğlu patlamasıyla ilgili, "Eylemin talimatının Kobani'den geldiği konusunda bir değerlendirmemiz var. Bombayı bırakan kişi İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizce gözaltına alındı" dedi.
Patlamadan 21 gün sonra vefat eden 42. madenci toprağa verildi
İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden yaralı madenci Taner Şen Amasra’da toprağa verildi.
Sivas’ta baraj trafosu patladı, 1 kişi öldü
Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, 1 kişinin öldüğü 3 kişinin yaralandığı Kılıçkaya Barajı’nın trafosunda meydana gelen patlama alanında incelemede bulunarak olayın kontrol altında olduğunu, ikinci bir patlama olmaması için çalışıldığını söyledi.
İHL öğrencilerinden 41 maden şehidi için 41 hatim
İstanbul Sancaktepe’deki İmam Hatip okullarında Amasra’da yaşanan maden faciasında canlarını kaybeden 41 maden şehidi için 41 hatim okundu.
Maden şehidi son yolculuğuna uğurlandı
Türkiye Taşkömürü Kurumu Amasra Müessesesine ait maden ocağında meydana gelen ve tüm Türkiye'yi yasa boğan patlamada hayatını kaybeden Karabüklü madenci Öner Yıldız son yolculuğuna uğurlandı.
Maden faciasında vefat edenlere son görev
Amasra'daki maden ocağındaki patlamada hayatını kaybeden maden işçileri son yolculuklarına uğurlandı.
‘Gazi Yarı Maratonu’ sessiz koşuldu
Gaziantep Valisi Davut Gül, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve protokol ile Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 101’inci yılı dolayısıyla dünyanın pek çok ülkesinden ve Türkiye’nin dört bir yanından çok sayıda atletin katılımıyla gerçekleşen Gazi Yarı Maratonu ve Halk Yürüyüşü’ne katıldı.
Üzümüyle ünlü Gercüş’te bağ bozumu festivali
Batman Valiliği himayesinde Gercüş kaymakamlığı koordinesinde, Batman Belediyesi, Gercüş Belediyesi ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün işbirliğiyle Gercüş’te Bağ Bozumu Festivali düzenlendi.
Erdoğan: Patlamanın sebebi ve sorumluları soruşturmayla ortaya çıkacak
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amasra'daki maden kazasında yürütülen çalışmaları yerinde incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, "Bu patlamanın nasıl yaşandığı varsa sorumlularının kimler olduğu yürütülecek idari ve adli soruşturma ile ortaya çıkacaktır" dedi.
Mahsur kalan işçileri kurtarma çalışmaları sürüyor
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, patlamada hayatını kaybedenlerin sayısının 28'e yükseldiğini açıkladı. 15 işçiyi kurtarma çalışmaları ise devam ediyor.