Arama
Arama Sonuçları
İstanbul’da 1 milyon 87 bin yabancı yaşıyor
Göç İdaresi Başkanlığı, İstanbul'da toplam 1 milyon 87 bin 17 yabancının yaşandığını açıkladı.
‘Jandarma Togg’dan animasyonlu trafik dersi
Jandarma Genel Komutanlığı yaptığı animasyonlu Togg paylaşımı ile bayramda uyulması gereken kuralları hatırlattı.
'Öğrenci yurdu Filistinli derneğe verilecek' iddiasına yalanlama
Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, İstanbul’da geçici görevli personelinin konakladığı eski öğrenci yurdunun bir Filistin derneğine verileceği yönündeki iddiaları yalanladı.
Depremde binası orta ve ağır hasarlı olanlar için yeni fırsat
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak'ın tüm aşamalarını birebir takip ettiği Yerinde Dönüşüm Projesi'nin detayları belli oldu. Çalışmaya Şanlıurfa'dan çok sayıda başvurunun alındığı öğrenilirken, proje ile vatandaşa birçok destek ve imkân sunuluyor.
Terör örgütüne 32 ilde operasyon
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 32 ilde Bölücü Terör Örgütü‘ne (BTÖ) yönelik düzenlenen “KAHRAMANLAR-41” operasyonlarında toplam 113 şüphelinin gözaltına alındığını açıkladı.
“Sosyal medyadan hesap yapanların hesaplarını bozacağız”
Son bir ayda sosyal medyadan halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik eden 79 şüpheli şahıs hakkında işlem yapıldığını açıklayan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Sosyal medya hesapları üzerinden hesap yapanların hesaplarını bozacağız” dedi.
Kuryenin arkasına atlayan polis kovaladığı zanlıyı yakaladı
İstanbul'un Ataşehir ilçesinde muhtar olduğu belirtilen zanlı, yolda tartıştığı vatandaşı silahla tehdit etti. Durumu gören polis, yoldan çevirdiği motosikletli ile zanlıyı takip edip önünü keserek yakaladı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, vatandaş ve polis memuruna teşekkür ederek, "Görevini layıkıyla yerine getiren Komiser Yardımcımız Çetin Gülen'i tebrik ediyorum." dedi.
“Bot hesapların hesabını boşa çıkartacağız”
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya son bir haftada twitter’den yapılan paylaşımların dörtte birinin bilgisayarlar tarafından yönetilen bot hesaplardan yapılan negatif paylaşımlar olduğunu belirterek, “Bot hesapların hesabını boşa çıkartacağız” dedi.
Provokatif paylaşım yapan 1119 hesap
Emniyet Genel Müdürlüğü, sosyal medya platformlarında depreme ilişkin provokatif paylaşımlarda bulunan 1119 hesap yöneticisi tespit edildiğini açıkladı. Adli işlem başlatılan 152 şüpheli gözaltına alınırken, 29'u tutuklandı.
Rize Valiliği'nin esprili 'güneş' uyarısı gülümsetti
Türkiye'nin en çok yağış alan ili Rize'de, belirli aralıklarla meteorolojik verilere göre beklenen sağanak, sel ve heyelan uyarılarının ardından valilik, bu kez sosyal medyadan esprili 'güneş' uyarısı paylaşımı yaptı.
Bu tablo sana çok yakıştı Suruç!
Şanlıurfa Suruç Kaymakamlığı ve Belediyesi’nce düzenlenen "Suruç 3. Nar Festivali" renkli görüntülere sahne oldu. Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Kenan Aktaş, “Bereketin simgesi narın her tanesi bu festivalde bir ve bütün oldu. Bu tablo sana çok yakıştı Suruç” dedi.