Arama
Arama Sonuçları
"Yörük ve Türkmenler merhametli insanlardır"
Aydın'ın Söke ilçesinde Yörük kültürüne ilişkin çalıştay ve konser etkinliği düzenlendi. Etkinliğe katılan Kaymakam Ali Akça, "Yörük ve Türkmenler, insan haklarına saygılı, yüksek ahlak ve adalet anlayışına sahip, merhametli insanlardır" dedi.
Ahmed Tayyib Kahraman
Pazaryeri Kaymakamı
Yaşayan insan hazinesi ile çömlek yaptı
Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Pazaryeri ilçe ziyaretleri kapsamında Kınık Köyünde vatandaşlarla bir araya geldi. Vali Aygöl, Kınık köyündeki çömlek atölyesini de ziyaret etti.
"Bir araya gelince işler çözülüyor"
Enez ilçesine bağlı köy muhtarlarıyla 2. kez aylık toplantıda bir araya gelen Edirne Valisi Yunus Sezer, "Bir önceki toplantıda aldığımız kararların yüzde 90’ından fazlası gerçekleşmiş. Gördüğünüz gibi bir araya geldikten sonra işlerin yüzde 90’ı kendiliğinden çözülüyor" dedi.
Pazar esnafıyla tanıştı
Giresun Yağlıdere Kaymakamlığı görevine başlayan 108. dönem kaymakamlarından Seda Ünlü, ilçede cuma günleri kurulan pazar yerini ziyaret ederek pazar esnafıyla tanıştı.
“Hak ve adaletten ayrılmayacağız”
3 yıldan fazla süren adaylık sürecinin ardından kura heyecanı yaşayan 108. dönem kaymakamları adına konuşan dönem birincisi Ahmet Tayyib Kahraman, “Bu kutlu vazifeye artık hazırız. Hak ve adaletten ayrılmayacağız. Milletimizin hizmetkarı olmaya söz veriyoruz” dedi.
108. dönem birincisi Pazaryeri’ni tercih etti
108. dönem kaymakam kursu Cumhurbaşkanlığı külliyesinde düzenlenen kura çekimi ile sona erdi. Kuraya tabi olmayan dönem birincisi Ahmet Tayyib Kahraman, Bilecik Pazaryeri Kaymakamlığını seçti.
LGS öncesi öğrencilere moral
Konya Hadim Kaymakamı Mehmet Ali İmrak, ilçede Liseye Geçiş Sınavı'na (LGS) girecek öğrencilerle Kaymakamlık Toplantı Salonunda bir araya gelerek, öğrencilere moral verdi.
Kahta’dan Elbistan’a
Bilecik Pazaryeri Kaymakamı Ferhat Altay, depremin ilk günü Koordinatör Kaymakam olarak geldiği Adıyaman’ın Kahta ilçesine 70. günün sonunda veda ederek, destek için Elbistan’a doğru yola çıktı.
Oray Güven
Nurhak Kaymakamı
Ferhat ALTAY
Ardeşen Kaymakamı
Emizade nine Mehmetçiği bu yıl da unutmadı
Bilecik Valisi Kemal Kızılkaya, askerler üşümesin diye her yıl yün çorap ören 73 yaşındaki Emizade nineyi makamında ağırlayarak, “Bu vatanda Halime Çavuşlar, Kara Fatmalar, Şerife Bacılar, Emizade Nineler bitmez” dedi.
“Köy kahvesinde iki lafın belini kırdık”
Bilecik Valisi Kemal Kızılkaya, Şükraniye Köyü’ndeki köy kahvesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Vali Kızılkaya, “Köyümüzün ihtiyar delikanlılarıyla köy kahvesinde iki lafın belini kırdık” dedi.
İlk duvarı Vali boyadı
Bilecik Valisi Kemal Kızılkaya, Bilecik Valiliği İl Özel İdaresince desteklenen ‘Köyümü Seviyorum Sokağımı Boyuyorum’ Projesi kapsamında Kınık Köyü’nde sokak sağlıklaştırması etkinliğine katıldı. İlk duvarı boyayan Vali Kızılkaya, projeyle köy sokaklarının daha da güzelleşeceğini belirtti.
Hasan TAŞ
Patnos Kaymakamı
Osman UĞURLU
Yeşilyurt Kaymakamı
Oğuz Alp Çağlar
Nizip Kaymakamı
Eyüp Kaykaç
Karaburun Kaymakamı
Bayram Sağır
Mülkiye Müfettişi
Eren ARSLAN
İnegöl Kaymakamı
Berker ÇIRAK
Aladağ Kaymakamı